X-Keys

X-Keys ontwerpt, produceert, verkoopt en ondersteunt computerinvoer hardware. Zo produceren zij onder andere unieke toetsenborden, bedieningselementen, voetpedalen en adapters. Honderdduizenden van hun apparaten zijn te vinden in studio's, laboratoria, kantoren en huizen over de hele wereld hebben. Hierdoor hebben zij in de markt een positie als marktleider in kunnen nemen op het gebied van invoeroplossingen waarin zij sinds 1993 al opereren.

Producten

X-Keys is in 1993 begonnen met de Y-mouse Serial Dual Mouse Adapter. Dit waren de paarse en groene aansluitingen van oude toetsenborden en muizen op computers van toentertijd, die sommige van ons vast nog wel zullen herinneren. Sindsdien is het bedrijf in razend tempo gegroeid en hebben zij hun productportfolio weten uit te breiden met allerlei verschillen computerinvoer hardware. Bij Ergo2go verkopen wij verschillende externe keypads die zelf te programmeren zijn. Zo kun je de toetsenborden aanpassen naar jouw eigen wensen en behoeften.

Klant

Terwijl de toepassingen van de producten van X-Keys variëren van simpel en gewoon tot uitgebreid en obscuur, wordt elke klant met hetzelfde respect en met dezelfde aandacht geholpen. Zo groeit het bedrijf verder met zijn klanten en zullen zij ook de feedback van hun klanten toepassen in toekomstige productontwerpen.

Bekijk het assortiment van X-Keys

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.