Gymba Standing Board

SKU
GYMBASTANDINGBOARD
Vanaf € 79,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Actieve balans plateau
Bevordert actief staan
Geschikt voor oefeningen
Meer comfort bij staan

GYMBA STANDING BOARD

Gymba Standing Board maakt staand werken comfortabeler. Het activeert je beenspieren, rug- en buikspieren en zorgt ervoor dat je rechtop blijft staan. Dit verkleint de kans op langdurige klachten aanzienlijk.

Door het Gymba Standing Board staand en werkend te gebruiken, heb je altijd de juiste houding. Het Gymba activiteitenbord zorgt onbewust voor motivatie en een juiste houding bij het staan.

BEWEGEN OP DE WERKPLEK

We raden aan om elke werkdag 6 tot 8 keer voor een korte tijd (maximaal 20 minuten) te staan.

Uit onderzoek blijkt dat lang zitten ongezond is. Het wordt zelfs het nieuwe roken genoemd omdat we steeds meer tijd achter een computer of tablet doorbrengen, en alle negatieve gevolgen van dien. Daarnaast verhoogt het ook het risico op hart- en vaatziekten (zoals diabetes). Daarom is het belangrijk om af te wisselen tussen zittende en staande houdingen. U kunt nu meer evenementen toevoegen aan uw kantoorwerkdag.

Door het Gymba Standing Board te gebruiken, beweeg je gemakkelijk je benen terwijl je staat. Dit stimuleert de bloedcirculatie. Dit vermindert het risico van langdurig passief zitten. Met deze nieuwe voetmassageballen wordt ook de doorbloeding van de voeten extra gestimuleerd. Nooit meer koude voeten. Zuivere gezondheid. Daarnaast wordt je houding verbeterd als je op dit unieke board staat!

Fitness op kantoor was nog nooit zo eenvoudig. Gebruik de plank gewoon tijdens een dutje van 5 minuten, of combineer hem met een zitbureau tijdens het werk en ervaar het effect. Het verplaatsbare bord heeft een compacte opbouw en is daardoor geschikt voor vrijwel elke kantoorwerkplek. Als alternatief kan het bord ook als voetensteun worden gebruikt.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1-2 werkdagen
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek
Garantie5 jaar
Extra'smaximaal gewicht : 300 kg
Afmeting product46.5 x 30.5 x 5.5 cm
Gewicht product154 gram
Materiaalcomposiet hars
Pluspunt 1Actieve balans plateau
Pluspunt 2Bevordert actief staan
Pluspunt 3Geschikt voor oefeningen
Pluspunt 4Meer comfort bij staan
FAQ
No Questions
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.