Zomeractie Ergo2go 2023

Zomeractie bij Ergo2go: Doe mee en win geweldige prijzen!

Het is zomer, de tijd van warm weer, ontspanning en plezier. Maar laten we niet vergeten dat onze gezondheid en welzijn ook belangrijk zijn, vooral als we lange dagen achter ons bureau doorbrengen. Daarom hebben we bij Ergo2go iets spannends voor je in petto: onze sprankelende zomeractie! We willen je aanmoedigen om gezond en vitaal te blijven, terwijl je ook kans maakt op fantastische prijzen. Klinkt goed, toch?

De actie loopt van 1 juli tot 30 september, dus je hebt volop gelegenheid om jezelf aan te melden en mee te doen!

Wie kan er meedoen?

Nou, eigenlijk iedereen! Het maakt niet uit of je al bekend bent met Ergo2go of dat je een nieuwkomer bent. We willen graag iedereen de kans geven om deel te nemen aan deze winactie. Dus, of je nu een trouwe klant bent die al ingeschreven is voor onze nieuwsbrief, of dat je een nieuwe klant bent die zojuist zichzelf heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, je doet automatisch mee aan de winactie!

Maar wacht, er is meer! We willen graag je enthousiasme belonen en je extra kansen geven om te winnen. Daarom hebben we een speciale bonus voor jou. Als je een bestelling plaatst via onze website, doe je automatisch mee met de winactie. Daarnaast ontvang je een e-mail met daarin een uitnodiging om een extra inschrijving te verkrijgen. Hoe? Door een review achter te laten op Google én een productreview op onze website. Op deze manier geven we je nog twee extra kansen om de prijzen te winnen. Hoe geweldig is dat? In totaal kun je dus maar liefst drie inschrijvingen per persoon verzamelen!

Disclaimer: Je kunt alleen een extra inschrijving krijgen met reviews als je een product besteld hebt én je moet de reviews schrijven onder dezelfde naam als dat je besteld hebt. Anders kunnen wij de review niet matchen met de bestelling. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl.


*De producten in deze foto zijn sfeerfoto's, maar komen niet overeen met de werkelijke kleuren van de prijzen. Kijk daarvoor bovenaan de pagina.

En nu willen we je graag vertellen over de geweldige prijzen die op jou staan te wachten. We hebben met zorg drie prijzen geselecteerd die perfect passen bij de zomerse sfeer en je helpen om gezond en vitaal te blijven, terwijl je geniet van de zonnige dagen:

  • De 1e prijs is een Swopper met de kleur wolmix groen en wit onderstel. Met deze revolutionaire ergonomische zadelkruk haal je het beste uit jezelf terwijl je achter je bureau zit. Het bevordert een actieve zithouding en voorkomt rugklachten, terwijl je toch comfortabel en stijlvol blijft werken. De Swopper is echt een prijs om te koesteren!
  • De 2e prijs is een Deskbike in de kleur wit. Stel je voor dat je kunt fietsen terwijl je werkt! Deze innovatieve bureaufiets combineert werk en beweging, waardoor je de mogelijkheid hebt om actief te blijven, zelfs tijdens lange werkdagen. Zeg maar dag tegen die vervelende zomerse kilo's en verwelkom een gezonde en dynamische werkplek!
  • En last but not least, de 3e prijs is een Vluv bal in de kleur pesto groen. Deze stijlvolle zitbal is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook vele voordelen voor je gezondheid. Het stimuleert een actieve zithouding en versterkt je spieren, terwijl je tegelijkertijd comfortabel zit. Een must-have accessoire voor een trendy en gezonde werkplek!

Bij Ergo2go zijn we gepassioneerd over het bevorderen van een gezonde levensstijl, niet alleen op het werk, maar ook daarbuiten. Onze ergonomische producten zijn ontworpen om jou te ondersteunen en te inspireren om op je best te presteren. We streven ernaar om je de beste producten en ervaringen te bieden, zodat je je optimaal voelt, zowel fysiek als mentaal. Een gezonde levensstijl hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook leuk en aantrekkelijk zijn!

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met onze zomeractie en maak kans op een van deze geweldige prijzen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, plaats een bestelling op onze website en laat je reviews achter op Google en onze productpagina. Verzamel je inschrijvingen en wie weet word jij wel een van onze gelukkige winnaars! De winnaars worden na de actie natuurlijk op een transparante manier getrokken.

Geniet van de zomer, blijf gezond en maak kans op deze fantastische prijzen! We kijken uit naar je deelname en wensen je veel succes met de winactie!

Met gezonde groeten,

Het team van Ergo2go

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.