Deskbike

De tweeling Joost en Martijn Bary richtten in 2002 een bedrijf op dat zicht richtte op massagestoelen. Deze massagestoelen waren bedoeld om de rug tijdens het werken door te ontspannen om op die manier rugklachten te voorkomen of te verminderen. Tussen het werken door, probeerden deze mannen vaak staand te werken, maar al snel kwamen zij erachter dat de hele dag staand werken ook erg belastend is voor het lichaam. Afwisseling en beweging zijn de sleutelwoorden bij het ergonomisch werken. Daarom begon een van de broers te werken met zijn hometrainer onder een door hemzelf aangepast bureau. Dit idee werd erg enthousiast ontvangen en zo ontstond het idee van de Deskbike. In 2012 hadden zij dan ook een octrooi op het product en de rest is historie.

Vervolgens werden zij persoonlijk gecontacteerd door bewegingsprofessor Erik Scherder, die in 2014 het boek ‘Laat je hersenen niet zitten’ schreef. Hij was fan van het product en bedankte de jongens voor het bijdragen aan zijn missie met dit product. Erik beval het product aan aan collega’s en sindsdien is Deskbike ook steeds meer in het nieuws gekomen. Dit heeft een positieve impact gehad op het bereik en de bekendheid die het product hedendaags heeft.

Producten

De Deskbike is een bureaufiets die beweging tijdens het werken achter een bureau stimuleert. De Deskbike is te verkrijgen in 3 verschillende maten. Zo heb je de maat small, medium en large. Elke maat heeft zijn eigen afmetingen, waardoor het voor iedereen duidelijk is welke maat bij zijn of haar eigen lichaam past. De Deskbike is ook aan te vullen met allerlei accessoires om het gebruik ervan nog meer uit te breiden. Daarnaast moet je wel beschikken over een verstelbaar bureau of een zit/sta bureau. Deze bureaus biedt Deskbike dan ook aan, om bij de bureaufiets te bestellen. Niet alleen zijn deze bureaus sowieso essentieel om gevarieerd te kunnen werken. Ze zijn ook nog eens erg stijlvol, verkrijgbaar in verschillende stijlen en daarom een echte toevoeging aan jouw interieur. Tenslotte heeft Deskbike ook nog een eigen ontworpen app, die bij kan houden hoeveel beweging je krijgt en of je je gestelde bewegingsdoelen behaald hebt.

Bekijk het assortiment van Deskbike

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.