Penmuis

De penmuis wordt, net als een traditionele muis, over het bureau geschoven om de cursor over het scherm te bewegen. Het compacte ontwerp leent zich uitermate voor de mobiele werkplek waar weinig ruimte is.

1 Product

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. Penclic Travelkit for Penmouse
  Penclic Travelkit for Penmouse
  23,95 19,79
  • Ideaal voor het vervoeren van je Penclic muis
  • Ruimte voor de Penclic muis en snoeren
  • Handzaam formaat

   

1 Product

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Penmuis kopen

De penmuis heeft een comfortabele grip en werkt daardoor zeer gemakkelijk. De neutrale pengreep van deze ergonomische muis verlaagt de spierspanning in onderarm en pols en zorgt voor een ontspannen en comfortabele werkhouding. De penmuis wordt, net als een traditionele muis, over het bureau geschoven om de cursor over het scherm te bewegen. Het compacte ontwerp leent zich uitermate voor de mobiele werkplek waar weinig ruimte is. Daarnaast stop je hem gemakkelijk in een laptoptas. De penmuis koppelt gebruiksgemak aan precisie, waardoor je even nauwkeurig kunt werken als met een pen en je productiviteit en comfort aanzienlijk toenemen. De werkhouding met de penmuis zorgt voor minder spierbelasting in de onderarmen, doordat er minder sprake is van polsextensie.

Voor welk type werkzaamheden is een penmuis geschikt?

Bij administratieve taken, middelmatig muisgebruik en om af te wisselen is een penmuis een goed product. Bij intensief muisgebruik is een penmuis minder geschikt. Voor intensief gebruik kun je beter kijken naar andere ergonomische muizen, zoals een verticale muis.

Voordelen van een penmuis

 • Geoptimaliseerd en ergonomisch ontwerp
 • Ontspannen en neutrale pols- en handpositie
 • Voor precies muiswerk
 • Vermindert het risico op een 'muisarm'
 • Perfecte balans
 • Rechts- en linkshandig te bedienen
 • Geschikt voor iedere maat hand

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een penmuis, maar weet je niet of dit bij jouw werkzaamheden past? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Rotterdam of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.