Toetsenbord met touchpad

De Mousetrapper Alpha trackpad is een compleet product. Het combineert de voordelen van een gecentreerde muis met het gebruiksgemak van een compact toetsenbord. Gemakkelijk te verbinden en ideaal voor flexwerken.

1 Product

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. Mousetrapper Alpha trackpad
  Mousetrapper Alpha trackpad
  359,00 296,69
  • Voorkomt en vermindert schouderklachten
  • Te gebruiken met beide handen
  • Toetsenbord en trackpad in één

   

1 Product

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Waarom een toetsenbord met touchpad kopen?

De Mousetrapper Alpha trackpad is een compleet product, omdat het de voordelen van een gecentreerde muis combineert met het gebruiksgemak van een compact toetsenbord. Het gebruik van een centrische muis zorgt ervoor dat je de muis binnen schouderbreedte bedient. Deze compacte houding zorgt voor vermindering of voorkoming van schouderklachten. Een compact toetsenbord stimuleert op zijn beurt ook weer het compacte werken en heeft dezelfde ergonomische voordelen, die in dit toetsenbord gecombineerd worden. Het draadloze toetsenbord met touchpad is gemakkelijk via een USB kabel of via Bluetooth te verbinden en beschikt over een lange levensduur van de batterij. Dit is dus ideaal voor flexwerken, mede doordat het toetsenbord ook gemakkelijk mee te nemen is. Tenslotte heeft dit Bluetooth toetsenbord met touchpad ook een aantal programmeerbare knoppen die je zelf kunt instellen op basis van jouw eigen voorkeur.

Voordelen van een draadloos toetsenbord met touchpad

 • Combineert een trackpad en compact toetsenbord
 • Stimuleert compact werken en vermindert of voorkomt daardoor schouderklachten
 • Gemakkelijk te gebruiken voor flexwerken
 • Te verbinden met USB en Bluetooth
 • Lange batterijduur

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een bluetooth toetsenbord met touchpad, maar heb je nog resterende vragen? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies over ergonomische toetsenborden. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Raamsdonkveer of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.