Werkstoelen

Maak kennis met de Werkplaatsstoel, een essentieel meubelstuk voor een gezonde en productieve werkomgeving. Bij Ergo2go hebben we een breed assortiment aan werkplaatsstoelen van topmerken zoals Bimos, Score At Work, Aeris en ons eigen merk Ergofy. Onze stoelen zijn eenvoudig verstelbaar en voldoen aan de Arbo-eisen.

Producten 1-9 van 32

Page
per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. Ergofy werkstoel Polyurethaan (PUR) hoge rugleuning - zwart - met vloerdoppen
  Ergofy werkstoel Polyurethaan (PUR) hoge rugleuning - zwart - met vloerdoppen
  249,00 205,79
  • Geschikt voor elke werklocatie
  • Premium kwaliteit
  • 3-5 werkdagen levertijd 
 2. Ergofy werkstoel (PUR) Max Performance hoge rugkleuning
  Ergofy werkstoel (PUR) Max Performance hoge rugkleuning
  469,00 387,60
  • Ultieme alleskunner
  • Ergonomisch comfort
  • Royale zit en rug
 3. Ergofy werkstoel (PUR) Max Performance hoge rugleuning – hoge gasveer
  Ergofy werkstoel (PUR) Max Performance hoge rugleuning – hoge gasveer
  469,00 387,60
  • Langdurig comfort
  • Geschikt voor elk type werkplek
  • Nieuwe dimensie van comfor
 4. Ergofy hoge werkstoel (PUR) Max Performance serie - voetenring – hoge gasveer
  Ergofy hoge werkstoel (PUR) Max Performance serie - voetenring – hoge gasveer
  569,00 470,25
  • Geschikt voor elk type werkplek
  • Ongeëvenaarde ondersteuning
  • Optimaal ademend vermogen
 5. Ergofy Stahulp -zwart onderstel met voetenbank - stakruk met hoge rugsteun
  Ergofy Stahulp -zwart onderstel met voetenbank - stakruk met hoge rugsteun
  279,00 230,58
  • Comfortabel staan
  • Minder vermoeide voeten
  • Variatie in houding
 6. Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel - stakruk met lage rugsteun en handvat
  Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel - stakruk met lage rugsteun en handvat
  239,00 197,52
  • Goede stabiliteit
  • Robuust materiaal
  • Aanpasbare hoek
 7. Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel voetenbank - Stakruk met lage rug
  Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel voetenbank - Stakruk met lage rug
  279,00 230,58
  • Verstelbare hoogte
  • Stevige voetsteun
  • Compact ontwerp
 8. Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel - Stahulp met kuipzitting
  Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel - Stahulp met kuipzitting
  249,00 205,79
  • Voorkomt overbelasting
  • Ideaal voor langdurig staan
  • Geschikt voor diverse werkhoogtes
 9. Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel met voetenbank - Stakruk met kuipzitting
  Ergofy Stahulp (PUR) -zwart onderstel met voetenbank - Stakruk met kuipzitting
  289,00 238,84
  • Gemakkelijk verplaatsbaar
  • Minder fysieke belasting
  • Geschikt voor verschillende werkplekken

Producten 1-9 van 32

Page
per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Van Polyurethaan tot hout: ontdek ons assortiment werkstoelen en krukken

Maak kennis met de Werkplaatsstoel, een essentieel meubelstuk voor een gezonde en productieve werkomgeving. Bij Ergo2go hebben we een breed assortiment aan werkplaatsstoelen van topmerken zoals Bimos, Score At Work, Aeris en ons eigen merk Ergofy. Onze stoelen zijn eenvoudig verstelbaar en voldoen aan de Arbo-eisen, of u nu een lage of hoge werkstoel zoekt. Onze stoelen zijn perfect voor het uitvoeren van werkzaamheden op een comfortabele en ergonomische manier, wat bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van u en uw collega's.

Onze werkplaatsstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder werkstoelen en krukken met houten zitting, polyurethaan, antistatische ESD, stoffen bekleding, ergonomische werkstoelen, zit- en stastoelen voor staande werkzaamheden, vinyl en laboratoriumstoelen. Bovendien zijn er lage en hoge werkstoelen beschikbaar, ook wel bekend als hoge bureaustoelen.

 

Zitten of staan? Ontdek onze verschillende soorten ergonomische werkstoelen

Houten werkstoelen

Onze houten werkstoelen en krukken zijn perfect voor elk type werkruimte, van laboratoria tot kantoren. Met hun verstelbare zithoogte bieden ze comfort en ergonomie voor elke gebruiker. Daarnaast zijn onze antistatische houten werkstoelen een veilige optie voor omgevingen waar elektrostatische ontlading kan optreden. Onze collectie omvat ook houten krukken voor staande werkzaamheden en zit- en stastoelen voor werk, die de juiste ondersteuning bieden voor uw specifieke werkbehoeften. Ontdek onze selectie van werkstoelen en krukken met houten zittingen en creëer een comfortabele en stijlvolle werkruimte.

Werkstoelen en krukken van polyurethaan

Onze collectie van polyurethaan werkstoelen en krukken zijn een ideale keuze voor laboratoria en andere werkruimtes waar hygiëne en duurzaamheid belangrijk zijn. Onze antistatische polyurethaan werkstoelen bieden extra veiligheid in omgevingen waar elektrostatische ontlading een risico vormt. Onze ergonomische polyurethaan werkstoelen zijn ontworpen met de gezondheid en het comfort van de gebruiker in gedachten, terwijl onze polyurethaan krukken perfect zijn voor een snelle en gemakkelijke zitoplossing. Ontdek onze uitgebreide collectie van polyurethaan werkstoelen en krukken en kies de perfecte optie voor uw werkruimte.

Hoge werkstoelen

Een hoge werkstoel is onmisbaar op plekken waar men moet staan of lopen, maar ook af en toe moet zitten. Maar niet alle stoelen zijn geschikt voor industriële omgevingen waar stof en vuil aanwezig zijn. Daarom hebben we bij Ergo2go de Ergofy hoge werkstoel ontwikkeld, die is gemaakt van polyurethaan (PU). Dit materiaal is elastisch, slijtvast en bestand tegen oliën, vetten en oplosmiddelen. Bovendien is de stoel uitgerust met een voetenring of voetensteun en glijdoppen voor extra stabiliteit en omvalgevaar te minimaliseren. Verstelbaarheid is ook belangrijk, daarom is deze hoge werkstoel uitgerust met zithoogte, rughoogte, rug- en zithoekverstelling om te voldoen aan de behoeften van verschillende werkplekken.

Antistatische ESD werkstoelen

Onze antistatische ESD werkstoelen zijn de perfecte oplossing voor werkruimtes waar elektrostatische ontladingen een risico vormen. Onze collectie van ESD werkstoelen biedt niet alleen de nodige antistatische bescherming, maar ook ergonomische ondersteuning om comfortabel te kunnen werken. Of u nu op zoek bent naar antistatische werkstoelen voor laboratoria of ESD-krukken voor werkplekken waar snel zitten nodig is, wij hebben de juiste optie voor u. Ontdek onze uitgebreide collectie van antistatische ESD werkstoelen en krukken en kies de perfecte optie voor uw werkruimte.

Zit- en stastoelen voor staande werkzaamheden

Onze collectie van zit- en stastoelen voor staande werkzaamheden biedt de juiste ondersteuning en comfort voor een ergonomische werkhouding. Of u nu op zoek bent naar verstelbare zit- en stastoelen voor staand werk of ergonomische staande werkstoelen en krukken, wij hebben de perfecte optie voor uw specifieke werkbehoeften. Onze staande werkstoelen en krukken zijn ontworpen om een gezonde werkhouding te bevorderen en rug- en beenklachten te verminderen. Ontdek onze uitgebreide collectie van zit- en stastoelen voor staande werkzaamheden en creëer een comfortabele en gezonde werkruimte.

Laboratoriumstoelen

Onze collectie van laboratoriumstoelen biedt een ideale oplossing voor de specifieke behoeften van werken in laboratoriumomgevingen. Onze laboratorium werkstoelen en krukken zijn ontworpen om comfort, veiligheid en hygiëne te bieden, terwijl onze ergonomische laboratoriumstoelen zorgen voor een gezonde werkhouding en verminderde belasting op de rug. Onze antistatische laboratoriumstoelen bieden extra bescherming in omgevingen waar elektrostatische ontlading een risico vormt. Bovendien zijn onze laboratoriumstoelen met verstelbare zithoogte perfect om aan te passen aan de specifieke werkbehoeften en lichaamshoogte. Ontdek onze uitgebreide collectie van laboratoriumstoelen en kies de perfecte optie voor uw werkruimte.

Ergonomische werkstoelen voor industriële omgevingen bij Ergo2go

Wanneer u een werkstoel gaat kopen, zijn er enkele belangrijke aandachtspunten om in gedachten te houden. Zorg ervoor dat de zithoogte aanpasbaar is naar uw lichaamslengte, wat bijdraagt aan een ergonomische houding bij het uitvoeren van wisselende werkzaamheden. Houd rekening met de gebruiksduur en kies het materiaal dat past bij uw behoeften en de omgeving. Bij Ergo2go vindt u de perfecte industriestoelen voor uw werkplek, die bovendien gemakkelijk te reinigen zijn en bestand zijn tegen zuren en chemicaliën.

Onze industriestoelen zijn speciaal ontworpen voor werkplaatsen en industriële omgevingen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoogte waarop werkzaamheden worden uitgevoerd en de hygiëne van de omgeving. We bieden een ruim en divers aanbod van ergonomische industriestoelen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kies voor Ergo2go en voeg een gezonde en comfortabele werkstoel toe aan uw werkplaatsinrichting.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.