Balansborden

Staand werken is goed voor de doorbloeding van het lichaam en zorgt ervoor de de klachten van zittend werken verminderen of voorkomen worden. Een balansbord en een Muvmat ondersteunen tijdens het staand werken. Het zorgt voor de juiste inspanning en houding van het lichaam.

2 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

2 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Waarom staand werken met een balansbord?

Het menselijk lichaam is niet gemaakt om gedurende de dag lange periodes achter elkaar te zitten. Toch zijn we snel geneigd dit te doen. Lange werkdagen achter een laptop of computer zorgen ervoor dat we niet genoeg beweging krijgen. Dit zorgt voor veel verschillende gezondheidsklachten zoals een verhoogd risico op hart- en vaatziekten (zoals diabetes). Niet voor niks wordt zitten weleens het nieuwe roken genoemd. Ook kan de druk van managers hierbij een rol spelen. Toch heb je als werknemer veel zelf in de hand. Wissel bijvoorbeeld zittend en staand werk gedurende de dag af. Een balansbord kan hierbij van dienst zijn. Een balansbord zorgt ervoor dat je tijdens het staand werken de juiste houding aanneemt. Hierdoor ben je actiever en dit zorgt voor een betere doorbloeding. Door op een balansbord te staan span je je been-, rug- en buikspieren voortdurend aan.

Voordelen van een balansbord

  • Onbewust trainen van de been-, rug- en buikspieren
  • Altijd de juiste houding aannemen tijdens het staan
  • Beter voor de doorbloeding van het lichaam
  • Voorkomen van verschillende gezondheidsklachten

Gebruik van een Muvmat

Een Muvmat is een ondersteuning tijdens het staand werken en wordt ook wel een stamat genoemd. Het is de bedoeling om de mat op de grond te leggen en er op te gaan staan. De stamat is voorzien van de grootste comfort gemakken, doordat het heerlijk zacht aanvoelt aan de voeten. Hierdoor wordt staand werken plezieriger dan ooit tevoren.

Voordelen van een Muvmat

  • Comfort tijdens het staand werken
  • Motivatie om vaker te staan
  • Heerlijk zachte ondergrond
  • Gemakkelijk te verplaatsen

Neem contact met ons op!

Wil je een balansbord kopen, maar heb je nog resterende vragen? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Raamsdonkveer of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.