Rugkussen

Heb jij last van rugklachten? Een rugkussen of balanskussen biedt dan de uitkomst. De kussens zijn effectieve oplossingen voor rugklachten en zitproblemen doordat je automatisch een ergonomische houding aanneemt. Gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen. Bekijk nu ons assortiment!

7 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. Ergoline Lumbarfit Rugsteun Opblaasbaar
  Ergoline Lumbarfit Rugsteun Opblaasbaar
  69,95 57,81
  • Afneembare en wasbare pluche hoes
  • Ideaal te combineren met een bureaustoel of autostoel
  • Afmetingen 42 x 24 cm
 2. Vluv PIL&PED STOV Balanskussen
  Vluv PIL&PED STOV Balanskussen
  As low as 63,90 52,81
 3. Vluv PIL&PED SOVA Balanskussen
  Vluv PIL&PED SOVA Balanskussen
  As low as 61,90 51,16
 4. Vluv PIL&PED LEIV Balanskussen
  Vluv PIL&PED LEIV Balanskussen
  As low as 59,90 49,50
  • Materiaal:100% phthalate vrij
  • PVC Inclusief handpompje
  • De hoes is voorzien van een handvat

7 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Waarom een rugkussen of balanskussen kopen?

Een ergonomisch rugkussen is een effectieve oplossing voor rugklachten of andere zitproblemen. Als de houding op je bureaustoel niet goed is, wordt de kans op rugklachten vergroot of worden rugklachten des te erger. Een goede en verstelbare bureaustoel is hierbij een must, maar ook dit hoeft niet voor iedereen dé oplossing te zijn. Een bureaustoel hoeft niet altijd de optimale ondersteuning te bieden. Daarnaast is een bureaustoel een fikse investering. Een rugkussen voor je bureaustoel kan daarbij een goedkope oplossing zijn. Er zijn verschillende soorten rugkussens. Zo hebben we kussens in ons assortiment die daadwerkelijk in je rug geplaatst worden. Deze kussens zorgen ervoor dat je automatisch een ergonomischere houding aanneemt en je onderrug meer ondersteuning krijgt. Daarnaast heeft Ergo2go ook balanskussens in het assortiment. Deze kussens zorgen voor een actievere houding tijdens het zitten, waardoor je onbewust je rug- en buikspieren aanspant tijdens het zitten. Dit versterkt je spieren en houdt ze soepel, wat de kans op klachten vermindert.

Voordelen van rugkussens en balanskussen

 • Neem automatisch een ergonomische houding aan
 • Goedkoop alternatief op een aangepaste bureaustoel
 • Voorkomt of vermindert rugklachten
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Gemakkelijk mee te nemen

Neem contact met ons op!

Wil je een rugkussen of balanskussen kopen, maar heb je nog resterende vragen? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Rotterdam of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.