Docking station

Niks is zo irritant als het hebben van te weinig aansluitingen op je laptop. Met de docking station is dit verleden tijd. Een docking station biedt extra aansluitingen om nog meer apparaten te koppelen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om kabels gemakkelijk weg te werken kun je opgeruimd aan de slag achter je bureau.
We can't find products matching the selection.

Wat doet een docking station?

Een docking station kan uitkomst bieden op het moment dat je te weinig vrije USB-poorten of andere aansluitingen hebt op je laptop of computer. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende externe apparaten te koppelen aan je laptop of computer dat je daar niet altijd de ruimt voor hebt. Naast het aantal vrije poorten speelt de ruimte op je bureau natuurlijk ook een grote rol. Des te meer apparaten je in gebruik hebt, des te lastiger wordt de cable management van je bureau. Een docking station helpt ook bij het geordend inrichten van je bureau doordat het gemakkelijk vast te maken is aan je monitorarm. Hierdoor kun je met een opgeruimd bureau werken. De docking station is te verbinden met je laptop of computer en het stopcontact. De docking stations die Ergo2go verkoopt zijn te verkrijgen met USB en USB-C aansluitingen.

Voordelen van een docking station

  • Extra vrije poorten voor je laptop of computer
  • Een opgeruimd bureau
  • Meer mogelijkheden om apparaten te koppelen
  • Te verbinden met laptop of computer en stopcontact

Neem contact met ons op!

Wil je een docking station kopen, maar heb je nog resterende vragen? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Raamsdonkveer of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.