Ergo2go showrooms

Onze locaties

  • Baileybrugweg 9, 4941 TB Raamsdonksveer
  • Minervum 7243, 4817 ZJ Breda

Onze openingstijden

  • Ma-vr van 09:00-17:00 uur
  • Alleen op afspraak

Onze contactgegevens

Om klanten de mogelijkheid te bieden de producten voor het bestellen al een te zien, te voelen en te ervaren of om klanten inspiratie op te laten doen, hebben wij twee Experience Centers opgezet in Raamsdonksveer en Breda. Deze Experience Centers bevatten (bijna) alle ergonomische producten die jou helpen om gezonder en verantwoordelijker achter je bureau te kunnen werken. Kom jij binnenkort een keertje langs?

Onze showroom

Ergo2Go BV is al ruim 15 jaar de online specialist in ergonomische hulpmiddelen voor de professionele computergebruiker. Ergo2Go biedt online ergonomische muizen, accessoires en meubilair aan voor een gezondere kantoor- en thuiswerkplek. Naast onze website kun je ook terecht in ons Ergo2go Experience Center in Breda en Raamsdonksveer, deze locatie zijn alleen te bezoeken op afspraak. Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Je kunt (bijna) al onze producten 30 dagen lang testen in je eigen werkomgeving

Professioneel advies

Wij matchen fysieke klachten aan een juist ergonomisch advies en bijpassende producten. Dit maakt Ergo2Go de ideale partner voor bedrijven en particulieren die gebruik willen maken van deze producten en proefplaatsingen. Momenteel leveren we alle beschikbare ergonomische oplossingen direct uit eigen voorraad, zoals: ergonomische muizen, toetsenborden, monitorarmen, laptopstandaards en tablethouders.

Ergo2Go heeft vanuit haar kennis en ervaring speciale ergonomische sets samengesteld die in één keer jouw werkplek meer comfort geven. Wij bieden tevens de scherpste prijzen aan voor diverse ergonomische merken in de Benelux en leveren altijd gratis. Voor grotere projecten bieden wij je graag maatwerk aan. Neem hiervoor contact op met een van onze experts.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.