Over Ergo2go

Ergo2Go BV is al ruim 15 jaar de online specialist in ergonomische hulpmiddelen voor de professionele computergebruiker. Ergo2Go biedt online ergonomische muizen, accessoires en meubilair aan voor een gezondere kantoor- en thuiswerkplek. Naast online kun je ook terecht in ons Ergo2go experience center in Breda en Raamsdonksveer, uitsluitend op afspraak. Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Je kunt (bijna) al onze producten 30 dagen testen in je eigen werkomgeving

Onze belangstelling voor deze producten is ontstaan doordat de beheerders van deze ergonomische webshop een ruime ervaring hebben opgebouwd in de IT en kantoorergonomie.

Wij matchen fysieke klachten aan een juist ergonomisch advies en bijpassende producten. Dit maakt Ergo2Go de ideale partner voor bedrijven en particulieren die gebruik willen maken van deze producten en proefplaatsingen. Momenteel leveren we direct uit eigen voorraad alle beschikbare ergonomische oplossingen zoals: muizentoetsenbordenmonitorarmenlaptopstandaards en tablet houders.

Ergo2Go heeft vanuit haar kennis en ervaring speciale ergonomische sets samengesteld die in één keer jouw werkplek meer comfort geven. Wij bieden tevens de scherpste prijzen aan voor diverse ergonomische merken in de Benelux en leveren altijd gratis. Voor grotere projecten bieden wij je graag maatwerk. 

showroom ergonomie showroom ergonomie

Team Ergo2go staat voor je klaar in Raamsdonksveer of Breda.

Met een team van ergonomisch adviseurs krijgen we steeds meer mensen enthousiast om de werkplek gezond in te richten. Daar worden we blij van! Je bent van harte welkom in ons Experience Center in Breda en Raamsdonksveer.

Daar kun je al ons actief meubilair, krukken, bureaustoelen, ergonomische muizen, toetsenborden en laptophouders uitproberen en vertellen we je alle tips & tricks hoe je gezonder kunt werken. Afspraak maken? Telefoon: +31(0)88-2624400- email: info@ergo2go.nl

Onze locatie in Breda heeft naast een scala aan ergonomische oplossingen ook klimaatgerelateerde oplossingen. Voor degenen die op zoek zijn naar airconditioners en airco omkasting, raad ik aan om het uitgebreide assortiment van Qventi te bekijken.

Waarom klant worden bij Ergo2Go?

 • Snel: Wij leveren ergonomische producten uit eigen voorraad. Bestel je voor 15:00 uur dan ontvang je jouw bestelling in verreweg de meeste gevallen de volgende werkdag. Je kunt jouw zending online volgen.
   
 • Gratis levering: Omdat wij uit eigen voorraad leveren en lage tarieven hebben bedongen bij onze transporteurs bieden wij je alle voordelen. We leveren GRATIS jouw bestelling op één adres in Nederland, België of Luxemburg.
   
 • Proefplaatsing: buiten de wettelijk gestelde afkoelperiode van 15 dagen hebben wij deze periode verruimd naar 30 dagen. Deze regeling geldt voor aankopen van consumenten via onze webshop. Dit ter extra garantie van jouw aankopen. Wij verwijzen je naar de specifieke 30 dagen regeling en de voorwaarden die gelden voor consument- en bedrijfsmatige bestellingen via de Ergo2Go webshop.
   
 • Service: Mocht er iets mis gaan met uw aanschaf dan zorgen wij ervoor dat het weer in orde komt. Tot 2 jaar, na aanschaf van jouw product is deze service gratis, daarna betaal je slechts de reparatiekosten als dat mogelijk is. Je wordt dus niet doorverwezen naar de fabrikant in het buitenland maar wij regelen alles voor jou. We vragen je bij retour sturen ons wel eerst op de hoogte te brengen voordat je iets terugstuurt.
   
 • Kwaliteit: Ergo2Go verkoopt sinds 1995 ergonomische producten. Wij hebben verstand van de producten die wij verkopen. Dit blijkt uit onze website, maar ook uit het telefonische aankoopadvies dat wij je graag aanbieden. Uiteraard kun je ons ook benaderen per email. Wij proberen alle vragen die je hebt te beantwoorden binnen 24 uur.
   
 • Nieuw: Een nieuw product is bij ons ook altijd echt nieuw.
   
 • Verpakking: Om producten per transporteur te verzenden moet het goed verpakt worden. Wij gooien daarom niet zomaar iets in een doos, maar gebruiken verzenddozen waarin de producten goed passen en goed beschermd worden. Kleinere producten worden vaak extra verpakt in kaftpapier of luchtkussenfolie. Grotere aantallen of producten worden altijd verpakt in stevige dozen met vaak zelfs meerdere lagen. Dit alles garandeert dat het product onbeschadigd bij jouw aankomt.
   
 • Keuze: Wij verkopen een ruim assortiment ergonomische hardware en hulpmiddelen. Vaak bieden wij aantrekkelijke combinaties van producten aan in de vorm van ergonomische sets.
   
 • Transparant: Je betaalt een vast bedrag voor jouw product, buiten de BTW verder niets extra's. Al onze prijzen op de site zijn inclusief BTW. We zijn bereikbaar op werkdagen via de telefoon of email voor het beantwoorden van je vragen of voor aanvullend advies. 
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.