Gaming toetsenbord

Echte gamers hebben een goed gaming toetsenbord nodig om het maximale uit hun gaming ervaring te halen. Je programmeert je knoppen gemakkelijk zodat je alle in-game acties binnen no-time kunt uitvoeren.

4 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. Kinesis 360 advantage erog2go gesplits
  Kinesis Advantage360 PRO keyboard Bluetooth - QWERTY
  649,00 536,36
  • Voorkomt klachten door de ergonomische vorm
  • Ongeëvenaard gevoel en prestaties
  • Geschikt voor professioneel computergebruik
 2. Kineses advantage 360 ergo2go
  Kinesis Advantage360 keyboard USB- QWERTY
  609,00 503,31
  • Voorkomt klachten door de ergonomische vorm
  • Ongeëvenaard gevoel en prestaties
  • Geschikt voor professioneel computergebruik
 3. Kinesis TKO Tournament Keyboard - Kinesis Gaming
  Kinesis TKO Tournament Keyboard - Kinesis Gaming
  As low as 129,00 106,61
  • Uitermate geschikt voor de professionele gamer
  • Volledig programeerbaar
  • Hoge kwaliteit
 4. Kinesis Freestyle Edge RGB gaming keyboard
  Kinesis Freestyle Edge RGB gaming keyboard
  As low as 249,00 205,79
  • Volledig programmeerbaar met de SmartSet programmeer App
  • Voor Mac of Windows 9 dual layer lay-out
  • 10 programmeerbare lichteffecten

4 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Waarom een gaming toetsenbord kopen?

De meeste gamer toetsenborden (ook wel mechanisch toetsenbord genoemd) zijn erg uitgebreid en groot. Hierdoor wordt een groot deel van het bureau in beslag genomen door het toetsenbord en heeft de muis nog maar weinig ruimte. Hierdoor kun je allereerst niet altijd optimaal gamen. Ten tweede kun je door het grote toetsenbord geen ergonomische houding aannemen tijdens het gamen.

Het beste gaming toetsenbord is een compact toetsenbord, wat de afstand de afstand tot de muis verkleint. Het grote ergonomische voordeel is dat je binnen schouderbreedte werkt en daardoor de spierspanning in de bovenarm, schouder en nek vermindert. Het werken met een compacter toetsenbord is comfortabeler en de kans op RSI-klachten neemt sterk af. Daarnaast geeft een compacter toetsenbord extra ruimte voor de muis, waardoor je volgens ergonomische richtlijnen kunt blijven gamen en je bewegingsvrijheid hierdoor niet beperkt wordt. Want wat is er nou vervelender dan je game sessie te moeten stoppen doordat je fysieke klachten krijgt? Of wanneer je na het gamen door fysieke klachten niet in staat bent om even lekker te gaan sporten?

Waar moet een goed gaming toetsenbord aan voldoen?

Ergo2go heeft gezocht naar het beste gaming toetsenbord en muis, welke daarnaast zijn aangevuld met ergonomische kwaliteiten, zodat jij nog langer kan presteren zonder fysieke pijntjes te krijgen. Wij vertegenwoordigen het merk Kinesis, dit merk heeft programmeerbare macro's, mechanische toetsen, RGB verlichting en ergonomische instelmogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gamer toetsenbord, maar wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies over ergonomische toetsenborden. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Raamsdonkveer of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.