Documenthouder

Een documenthouder is de ideale oplossing voor loszwervende documenten. Houd je bureau geordend door de documenten in de houder te plaatsen. Daarnaast leest het veel gemakkelijker en voorkomt het gezondheidsklachten. Bekijk hieronder ons assortiment.

7 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. Dataflex Addit ErgoDoc documenthouder A3 - 410-411
  Dataflex Addit ErgoDoc documenthouder A3 - 410-411
  As low as 72,95 60,29
  • Documenthouder voor boeken/mappen/dossiers tot A3
  • Ergonomische houding 
  • Transparant en mat leverbaar
 2. ErgoLine Plus Documentholder A3 - helder
  ErgoLine Plus Documentholder A3 - helder
  83,50 69,01
  • 5 mm dik helder acryl
  • Draagvermogen van max. 6 kg
  • Schuif het toetsenbord onder de ErgoDoc® voor nog meer bureauruimte

7 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Waarom een documenthouder kopen?

Met een documenthouder liggen documenten tussen je beeldscherm en toetsenbord, hiermee creëer je gemakkelijk een meer ergonomisch ingerichte werkplek. We leven helaas nog steeds in een printcultuur en werken daardoor nog steeds veel met documenten achter de computer. Vaak liggen de papieren links of rechts van het toetsenbord, wat overbelasting en spierspanning geeft door het continu bewegen en draaien met je rug en nek. Met een ergonomisch hulpmiddel in de vorm van een verstelbare documenthouder verbeter je je houding aanzienlijk. Het lezen vanaf een houder voor documenten is comfortabeler, omdat je de documenten meer op ooghoogte en centraal voor het lichaam plaatst. Documenthouders zijn doorgaans geschikt voor A4 formaat.

Voordelen van een documenthouder

 • Een betere houding van het lichaam
 • Voorkomt en vermindert verschillende gezondheidsklachten
 • Makkelijker lezen van documenten
 • Creëren van een opgeruimde werkplek

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een documenthouder voor je bureau, maar weet je niet of deze past bij jouw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Raamsdonkveer of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.