Big keys toetsenbord

Het Big Keys toetsenbord is ontwikkeld voor iedereen die nood heeft aan grotere toetsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slechtzienden die graag gebruik willen maken van de computer.

4 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. BigKey keyboard USB witte toetsen bluetooth
  BigKey keyboard USB witte toetsen bluetooth
  109,00 90,08
  • Grote vierkante toetsen
  • Toetsen maken weinig geluid
  • Bluetooth verbinding
 2. BigKey Vision met grote letters zwart/wit US
  BigKey Vision met grote letters zwart/wit US
  87,95 72,69
  • Grote vierkante toetsen
  • Twee extra USB-poorten
  • Opklapbare voetjes
 3. BigKey Vision toetsenbord - gekleurde toetsen (qwerty)
  BigKey Vision toetsenbord - gekleurde toetsen (qwerty)
  89,95 74,34
  • Grote vierkante toetsen
  • Twee extra USB-poorten
  • Opklapbare voetjes
 4. BigKey Vision toetsenbord - gele toetsen (uppercase)
  BigKey Vision toetsenbord - gele toetsen (uppercase)
  105,00 86,78
  • Grote vierkante toetsen
  • Twee extra USB-poorten
  • Opklapbare voetjes

4 Producten

per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction

Het kiezen van een big key toetsenbord

Deze categorie toetsenborden zijn speciaal voor kinderen en slechtzienden. Heb je een visuele beperking dan vind je hier diverse toetsenborden die daarop aansluiten. Ons aanbod bestaat uit diverse toetsenborden met grotere toetsen en contrasterende karakters. Door de grote vierkante toetsen van 2.5 cm zijn deze perfect als kindertoetsenbord of als toetsenbord voor slechtzienden.

Een toetsenbord met grote toetsen helpt slechtzienden met bij het typen. Een normaal toetsenbord kan voor deze mensen een belemmering zijn, doordat de tekens op de toetsen niet goed te lezen zijn of doordat de toetsen op zichzelf gewoon te klein zijn. De modellen hebben een geïntegreerd cijferblok en interpunctietoetsen net zoals een volledig toetsenbord ook heeft. Deze toetsenborden zijn beschikbaar in hoofdletters en kan een breed scala aan gebruikers die moeite hebben met het gebruik van een standaard toetsenbord ondersteunen. Witte toetsen met zwarte legenda's zorgen voor een hoog contrast en gemakkelijke zichtbaarheid van de letters. Kortom, een fijn toetsenbord voor mensen die moeite hebben met het typen met een gewoon toetsenbord.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een Big Keys toetsenbord, maar weet je niet of het voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op! Ergo2go bestaat uit een team met verschillende specialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies over ergonomische toetsenborden. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Raamsdonkveer of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.