• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Ergofy werkstoel Polyurethaan (PUR) - hoge rugleuning – Spinvoet

Artikel
RC-GM200
269,00 222,31
Op voorraad

De Ergofy werkstoel uit de GM Serie is de perfecte mix van betaalbaarheid en ergonomie. Met een hoogwaardige PUR zitting en rug met ventilatiegleuven, biedt deze stoel een ongekend comfort zonder dat je zweet. Pas de zithoek en wielen naar wens aan en geniet van een gezonde werkhouding.

 

 

 • Geschikt voor elke werklocatie
 • Premium kwaliteit
 • 3-5 dagen levertijd 
269,00 222,31
Ja
Nee
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

De Ergofy werkstoel uit de GM Serie is de perfecte mix van betaalbaarheid en ergonomie. Met een hoogwaardige PUR zitting en rug met ventilatiegleuven, biedt deze stoel een ongekend comfort zonder dat je zweet. Pas de zithoek en wielen naar wens aan en geniet van een gezonde werkhouding.

 

 

Zeg vaarwel tegen rugklachten met de Ergofy werkstoel. Deze betaalbare alleskunner is ergonomisch ontworpen, met een hoogwaardige PUR zitting en rug met ventilatiegleuven die zorgen voor een comfortabele zit zonder dat je transpireert. Pas de zithoek en wielen aan om een gezonde werkhouding te bereiken.

Kenmerken Ergofy werkstoel RC-GM200

 • Werkbladhoogte 75 - 105 cm
 • Zithoogteverstelling 56 - 75 cm
 • Spinvoet (wielen niet mogelijk)
 • Instelmogelijkheden rughoek en rughoogte
 • Zitting (b x d): 41 x 38 cm
 • Rug (b x h): 36/30 x 36 cm
 • Gewicht: 11,8 kg
 • Frame: Zwart
 • Materiaal zitgedeelte: PUR
 • Kleur zitting: Zwart

Zit gezond en comfortabel met onze ergonomische werkstoelen

Ontdek onze moderne werkstoelen die ontworpen zijn om een gezonde zithouding te ondersteunen en zo langdurig zitten mogelijk te maken zonder rugbelasting. Onze ergonomische bureaustoelen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, maar ook voor ESD-ruimtes en andere werkplekken waar specifieke eisen gelden. Of het nu gaat om een lendensteun of zitting die de zithouding ondersteunt, wij bieden een breed scala aan functionele werkstoelen die aan jouw individuele eisen voldoen. Maak van jouw werkplek een comfortabele en gezonde omgeving met onze moderne werkstoelen!

Bij werkplaatsen en in de industrie is ergonomie het belangrijkste aspect bij de keuze van werkstoelen. Moderne modellen bevorderen beweging en voorkomen houdingsproblemen, zelfs bij langdurig zitten. Een ergonomische industriële draaistoel ondersteunt belangrijke ontlastingspunten van het lichaam en maakt dynamisch zitten mogelijk. Hoogwaardige modellen bieden extra veiligheid en bewegingsvrijheid door lastafhankelijke geremde wielen en platte vijfvoets-onderstellen. Smalle rugleuningen bieden ondersteuning en bewegingsruimte, terwijl traploze hoogteverstelling zorgt voor individuele aanpassing aan medewerkers. In ruimten zoals laboratoria zijn extra specificaties voor geleidbaarheid of deeltjesemissie van toepassing.

Welke factoren zijn belangrijk bij het selecteren van werkstoelen?

Of je nu werkzaam bent in een laboratorium, een productielijn of op een kantoor, de werkdraaistoel moet voldoen aan specifieke eisen op het gebied van functionaliteit, uitrusting en ergonomie. Het is belangrijk om bij het maken van een keuze rekening te houden met verschillende factoren.

 • Ergonomie is van groot belang bij het kiezen van een geschikte werkstoel. Het ontwerp moet de juiste ondersteuning bieden aan de zithouding en de rug, nek en schouders ontlasten.
 • Naast ergonomie is ook comfort van belang. Langdurig zitten kan leiden tot vermoeidheid en pijn, dus een comfortabele werkstoel is essentieel.
 • Verstelbaarheid is een andere belangrijke factor bij het kiezen van een werkstoel. Het moet mogelijk zijn om de stoel aan te passen aan de individuele lichaamslengte en zithouding van de gebruiker.
 • Duurzaamheid is ook van belang. Werkstoelen moeten gemaakt zijn van duurzame materialen en een lange levensduur hebben om de investering waard te zijn.
 • Veiligheid is een absolute vereiste bij het gebruik van werkstoelen. Ze moeten voldoen aan de wettelijke normen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Afhankelijk van de toepassing kunnen extra functies, zoals armleuningen, verstelbare zithoogte, wielen en een kantelmechanisme nodig zijn. Door rekening te houden met deze factoren kun je een weloverwogen keuze maken bij het kiezen van de juiste werkstoel die past bij jouw behoeften en eisen.

Zorg voor optimale ondersteuning met onze op maat gemaakte werkstoelen

Ergonomische stoelen zijn ontworpen om de gezondheid van de rug van de zittende persoon te ondersteunen door middel van steunen, mechanismen en opstaphulpmiddelen. Deze stoelen zijn vooral belangrijk in werkomgevingen waar langdurig zitten de norm is.

In speciale omgevingen zoals cleanrooms en laboratoria moeten werkstoelen voldoen aan specifieke specificaties voor geleidbaarheid of deeltjesemissie. Dit is essentieel om te voorkomen dat verontreinigingen of elektrostatische ontladingen het productieproces verstoren.

Moderne werkstoelen zijn niet alleen ergonomisch, maar ook robuust, duurzaam en kunnen hygiënisch worden gereinigd. Dit is vooral belangrijk in werkomgevingen waar hygiëne van essentieel belang is, zoals in de voedselindustrie en de gezondheidszorg. Dankzij hun duurzame constructie gaan deze stoelen ook langer mee en dragen ze bij aan de kostenbesparingen van bedrijven.

Neem contact met ons op!

Bij Ergo2go vinden we dat een goede werkhouding belangrijk is voor je gezondheid en productiviteit. Daarom hebben we een breed assortiment werkstoelen samengesteld die comfortabel, ergonomisch en stijlvol zijn. Heb je vragen over onze werkstoelen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan klaar om jou te voorzien van kwalitatief en passend advies. Liever de producten eerst fysiek beoordelen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Rotterdam of Breda. Bel naar +31 88 262 44 00 of stuur een e-mail naar info@ergo2go.nl om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen doorgaans binnen 1 werkdag.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd3-5 werkdagen
voordelen
 • Geschikt voor elke werklocatie
 • Premium kwaliteit
 • 3-5 dagen levertijd 
Short Description

De Ergofy werkstoel uit de GM Serie is de perfecte mix van betaalbaarheid en ergonomie. Met een hoogwaardige PUR zitting en rug met ventilatiegleuven, biedt deze stoel een ongekend comfort zonder dat je zweet. Pas de zithoek en wielen naar wens aan en geniet van een gezonde werkhouding.

 

 

ESDJa
Customer Questions
Wat betekent Hybride Werken?
Hybride werken is het flexibel kiezen van locatie waar gewerkt kan worden. Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken. Bekijk ons assortiment thuiswerk met laptopstandaard. 
Wat zijn de voordelen van Hybride Werken?
Hybride Werken heeft een stroomversnelling gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het laat de meest ideale factoren van thuis- en kantoorwerken samenkomen. Vanuit de praktijk laat het hybride werken zien dat het als prettig wordt ervaren door de meest mensen. Het tijd- en plaats onafhankelijk werken zijn het grootste voordeel, ook geeft het een verhoogde productiviteit, meer focus en meer werkplezier. Daarnaast geeft het minder werkverkeer wat weer resulteert een beter klimaat.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
Wat is het belang van een gezonde thuiswerkplek?
Het belang van een goed ingerichte werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Gelukkig komt er steeds meer budget vanuit werkgevers om een ergonomische werkplek te creëren. Een verkeerd ingestelde werkplek kan al in korte termijn zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Ergo2go denkt graag mee om jouw werkplek op een ergonomische manier in te richten.
Welke ergonomische zitoplossing past bij jouw situatie?
Een goede zitoplossing is van essentieel belang. Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel, zadelkruk of zitbal aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast online of telefonisch deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen in onze showrooms in Breda of Rotterdam vrijblijvend te testen. Gezien de huidige situatie werken wij wel op afspraak.
Waarom is advies van belang bij de keuze van een goede bureaustoel?
 Onze oefentherapeut en ergonomisch adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat je zeker wilt zijn van je aanschaf en deskundig advies draagt bij  het maken van een goede keuze. Naast deskundig advies op locatie binnen je eigen omgeving biedt Ergo2go je ook de mogelijkheid om vrijblijvend ons Experience center in Rotterdam of Breda te bezoeken. Bij online aankopen geven wij een 30 dagen gratis proefplaatsing van de diverse zitoplossingen.
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Kan ik nog wel met de muis en toetsenbord werken achter een bureaufiets?
De ervaring leert dat het de productiviteit laat toenemen na het bewegen, maar niet tijdens het fietsen in muis en toetsenbord gebruik. Onderzoek wijst laat zien dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen en scherp blijft tijdens teams meetings.
Wat is een bureaufiets?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Hoe werkt de Bureaufiets app?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Zit een zitbal lekker?
Een zitbal is een prettige afwisseling en stimuleert een ergonomische lichaamshouding waarmee je de buik- en rugspieren traint. Als je net begint met het zitten op een zitbal adviseren wij dit maximaal een uur per dag. Na een paar weken is het mogelijk dit verder op te voeren. De bal is vooral bedoeld als aanvulling op je bureaustoel.
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
Welke maat zitbal past bij mijn lengte?
Wil je een zitbal aanschaffen? Als algemene regel geldt; heb je een lichaamslengte van 155cm tot maximaal 175cm adviseren wij een zitbal van het formaat 60 - 65cm versie. Bij een postuur van 175 cm tot maximaal 195 cm adviseren wij de 70 - 75cm zitbal. Deze maatvoering is van toepassing op de merken Vluv zitballen en Togo zitballen.
Hoe hard moet ik een zitbal oppompen?
De zitbal van de merken Vluv en Togu die wij leveren kun je zelf oppompen door middel van een fietspomp of door het meegeleverde handpomp. Probeer de bal op te pompen totdat de bal de genoemde grootte en hoogte bereikt heeft. Dit betekend dat als je een zitbal gekocht hebt van 65 cm, je de bal tot een hoogte van 65 cm op moet pompen
Wat is een goede zadelkruk?
Wij adviseren bij intensief gebruik de zadelkrukken van het merk Score. Een aantal modellen zijn uitgevoerd met een kantelmechanisme. Dit dient ervoor het bekken te kantelen, waardoor je een meer natuurlijke lichaamshouding krijgt tijdens het zitten op de kruk. Naast zadelkrukken hebben wij ook diverse balanskrukken binnen ons assortiment.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.