• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Polso Ergonomische Polsband voor muisgebruik Electric Blue sluiting van echt leer XS-M

Artikel
PP-EB-XS-M
39,95 33,02
Op voorraad

Optimaliseer Je Polsbewegingen met Polso Polssteun! Breng het comfort van een kussen naar je pols met de Polso Polsband! Deze ergonomische polssteun met gliders geeft je arm een zwevend gevoel tijdens het werken. Verhoog je bewegingsvrijheid en ontspan je pols tijdens muisgebruik.

 • Pols' beste vriend voor gamen en typen
 • Creatief overwinnen met vloeiende bewegingen
 • Stijlvol en comfortabel design
39,95 33,02
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Optimaliseer Je Polsbewegingen met Polso Polssteun! Breng het comfort van een kussen naar je pols met de Polso Polsband! Deze ergonomische polssteun met gliders geeft je arm een zwevend gevoel tijdens het werken. Verhoog je bewegingsvrijheid en ontspan je pols tijdens muisgebruik.

Polso Polsband voor muisgebruik! Beweeg Vrij bij Werk en Game

Ontdek onbeperkte bewegingsvrijheid met de Ergo2go Polssteun van Polso tijdens werk en gamen. Deze unieke polssteun is ontworpen voor jouw comfort. Met 3 gliders glijd je moeiteloos in alle richtingen terwijl je je toetsenbord, muis, tablet of laptop gebruikt.

Voordelen Polso polssteun

 • Zachte materiaal
 • Verhoogt comfort
 • Overbrugt hoogte naar muis of toetsenbord
 • Ontspant de spieren
 • Langdurig comfortabel werken
 • Ergonomische polsband voor muisgebruik

Luxe en Soepele Verstelling: Echt Leer en Neopreen Polssteun

Ervaar luxe en soepele verstelling met de Polso Polssteun, gemaakt van hoogwaardig echt leer en duurzaam neopreen. Voel de comfortabele zachtheid aan de binnenkant en geniet van optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid dankzij de veerkrachtige tussenvoering.

Van Noodzaak tot Dutch Design: Het Polso Verhaal

Het inspirerende Polso verhaal: een zoektocht van onze ontwerper, een Cad Cam en 3D specialist, naar verlichting van pols- en onderarmbelasting. Na teleurstellende ervaringen met ergonomische hulpmiddelen, ontstond de Polso Polssteun. Dutch Design met trots, geboren uit persoonlijke behoefte.

Polssteun met Dutch Design: Functioneel, Mooi en Genot

Ervaar onze Dutch Design Polssteun: functioneel, mooi en een genot om te gebruiken. We hebben aandacht besteed aan esthetiek en gebruiksgemak. De definitieve Polssteun X is het resultaat van uitgebreid onderzoek en prototyping. We zijn trots op de Nederlandse productie.

Een Pijnvrije Ervaring: Polso Polssteun Tegen RSI

Geef RSI geen kans om jouw productiviteit en gaming-plezier te ondermijnen. De Polso Polssteun biedt de ultieme oplossing voor pols- en onderarmklachten. Ervaar volledige ondersteuning en beweeg vrij in alle richtingen, waardoor je soepel en kwalitatief kunt werken en gamen. Zeg vaarwel tegen spierspanning en omarm een comfortabele, pijnvrije ervaring met onze polssteun.

Polso Polssteun: De Must-Have Accessoire bij Ergo2go!

Ontdek het comfort van de Polso Polssteun bij Ergo2go! Werk en game zonder zorgen over polsklachten. Maak het compleet met een ergonomische muis of compact toetsenbord voor een optimale werkplek.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijdlevertijd 1-2 werkdagen
voordelen
 • Pols' beste vriend voor gamen en typen
 • Creatief overwinnen met vloeiende bewegingen
 • Stijlvol en comfortabel design
Short Description

Optimaliseer Je Polsbewegingen met Polso Polssteun! Breng het comfort van een kussen naar je pols met de Polso Polsband! Deze ergonomische polssteun met gliders geeft je arm een zwevend gevoel tijdens het werken. Verhoog je bewegingsvrijheid en ontspan je pols tijdens muisgebruik.

KlachtoplossingHand
Verstelbare hellingshoekNee
OpvouwbaarNee
Documenthouder geïntegreerdNee
SchrijfbladNee
Customer Questions
Heb ik echt een polssteun nodig?
Idealiter zouden je polsen boven het bureau moeten zweven. Door je polsen te laten rusten tijdens het typen of het gebruik van een muis, verhoog je op de lange termijn het risico op carpaal tunnel- of andere polsblessures. Het laten rusten zorgt dat de doorbloeding niet optimaal is. Een polssteun kan de belasting van je polsen verminderen, maar beschermt je niet volledig tegen langdurig polsklachten.
Waarom is een polssteun zo goed?
Zijn polssteunen ergonomisch? In de overgrote meerderheid van de gevallen bieden polssteunen geen significant ergonomisch voordeel. Het kan wat comfort verhogend zijn als je niet typt of muist. Maar er zijn groet verschillen in het aanbod polssteunen.
Zijn toetsenbord polssteunen goed voor carpaal tunnel?
Een polssteun kan de druk in de carpale tunnel zelfs verhogen door het onderoppervlak van de pols samen te drukken. De vele bloedvaten in je polsen wil je niet teveel samendrukken. Het is ergonomisch gezien beter om je handen boven het toetsenbord te laten zweven en je handen erop te laten rusten
Moeten je polsen rusten tijdens het typen?
Tijdens het typen mag er idealiter geen druk op uw polsen of onderarmen worden uitgeoefend. Probeer de polsen alleen te laten rusten op de polssteun wanneer je een korte pauze neemt tijdens het typen. Een polssteun met de juiste hoogte (ter hoogte van de spatiebalk) kan ook dienen als herinnering om je polsen in een rechte positie te houden.
Hoe haal ik het maximale uit een polssteun?
Hieronder vind je een aantal tips die zorgen dat je het maximale uit je polssteun haalt. De hoogte Kies een polssteun met de juiste hoogte voor jouw type toetsenbord. Zorg dat je polssteun ongeveer de hoogte heeft van een toets. Gebruik je een compact plat toetsenbord? Dan is een polssteun niet gewenst.                                                                             Gebruik een muis met geïntegreerde polssteun Bij het bedienen van een muis is het belangrijk dat je de pols ontspannen kunt neerleggen. De laatste jaren worden er steeds meer muizen ontwikkeled met een met een bijbehorende- en meegeleverde polssteun. Voorbeelden van muizen met een geïntegreerde polssteun zijn de Newtral mouse, Handshoemouse en Contour Rollermouse. Zet de polssteun in de ideale positie De ideale positie bij polssteunen voor toetsenborden is dat de voorkant tegen het keyboard. Deze positie laat je handen, polsen en armen in meer natuurlijke lijn typen. Het postioneren van de muis vind je door deze zo dicht mogelijk naast het toetsenbord te plaatsen. Pak de muis vast en kijk waar je pols het bureaublad raakt. Op deze plaats postioneer je de polssteun voor de muis.
Bij welke klachten is een polssteun effectief?
Een polssteun geeft meer comfort bij polsklachten. Ergonomisch gezien is het niet het beste hulpmiddel om klachten zoals RSI en KANS te bestrijden. Maar een polssteun helpt je bij het zoveel mogelijk ontspannen tijdens de handelingen en het volledig laten rusten van de polsen en handpalm tussen de handelingen door.
Waarom muismat met polssteun?
Een muismat met polssteun geeft steun en ontspanning tussen het muiswerk door. Bij goed gebruik bevordert het de natuurlijke houding van de pols en onderarm en vermindert het knikje in het polsgewricht. Ergo2go heeft diverse polssteunen in het pakket waaronder een polssteun voor muis en toetsenbord of specifiek afgestemd op de muis of het toetsenbord.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze retour sturen. De verzendkosten zijn alleen voor eigen rekening. Ook vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. De winkels zijn uitsluitend te bezoeken op afpsraak. Je bent van harte welkom in ons showrooms. Daar kun je ons aanwezige meubilair uitproberen en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren.  +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.