• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Handshoemouse ergonomische muis

Artikel
HANDSHOEMOUSE
As low as 109,00 90,08
Regular Price 114,95
Levertijd: 1 werkdag

De HandshoeMouse muis verbetert de houding van de hand, pols en voorkomt grijpen en knijpen in de muis. Door het grote oppervlak wordt zweven van de vingers boven de knoppen voorkomen. Deze eigenschappen voorkomen en verminderen RSI-klachten. Daarnaast is de muis verkrijgbaar in Bluetooth en met USB-aansluiting en in verschillende maten voor links- en rechtshandigen.

 • Wetenschappelijk bewezen ergonomische vorm
 • Comfort voor hand, vingers en duim
 • In verschillende maten verkrijgbaar
As low as 109,00 90,08
Regular Price 114,95
Loading...Even geduld, we laden de productopties..
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

De HandshoeMouse muis verbetert de houding van de hand, pols en voorkomt grijpen en knijpen in de muis. Door het grote oppervlak wordt zweven van de vingers boven de knoppen voorkomen. Deze eigenschappen voorkomen en verminderen RSI-klachten. Daarnaast is de muis verkrijgbaar in Bluetooth en met USB-aansluiting en in verschillende maten voor links- en rechtshandigen.

Deze wetenschappelijk onderbouwde HandshoeMouse ergonomische muis voorkomt overbelasting van o.a. de spieren (extensoren) die de vingers moeten optillen. Bij een gewone muis worden deze spieren vaak onder te hoge spanning gebruikt. Dit is een belangrijke oorzaak van KANS-klachten (Klachten Armen Nek- en Schouders). Wat het design van de HandshoeMouse uniek maakt is zijn naar de hand gevormde design. Dit ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat de hele hand wordt opgevuld en ondersteund. Het licht gekantelde ontwerp geeft de gehele arm een meer natuurlijke houding.

Wanneer iemand voor zijn werk of sport veel moet lopen, zorgt diegene er ook voor dat hij goede schoenen heeft. Dit geldt ook voor de hand bij veel muisgebruik. De HandshoeMouse is een ergonomische muis speciaal ontwikkeld voor de veeleisende gebruiker. Deze muis is ontwikkeld op basis van professioneel onderzoek in samenwerking met de Erasmus Universiteit. Gezamenlijk zijn er verschillende EMG-onderzoeken gedaan die duidelijk een verlaging in de spierspanning hebben gemeten. Dit verkleint de kans op Carpaal Tunnel Syndroom en RSI-klachten.

Welke maat HandshoeMouse past het beste bij mijn hand?

 • 4 rechtshandige modellen. Meet de afstand van de pols tot aan het topje van je middelvinger: Tot 155 mm is geschikt voor Extra Small, 155-175 mm is geschikt voor Small, 175 - 195 mm is geschikt voor Medium en vanaf 195 mm is geschikt voor Large.
 • 3 linkshandige modellen: Meet de afstand van de pols tot aan het topje van je middelvinger. Tot 175 mm is geschikt voor Small, 175 - 195 mm is geschikt voor Medium en vanaf 195 mm is geschikt voor Large.

Ergonomische voordelen van de HandshoeMouse

Grijpen en knijpen wordt minder gestimuleerd. Daarnaast worden de hand, duim en vingers beter ondersteund in een meer comfortabele houding. Er is minder wrijving tussen de hand en het bureaublad. De verschillende maten maken deze muis voor iedereen, met kleine tot grote handen, geschikt.

 • Wetenschappelijk bewezen spierspanning verlagend. Samen met Erasmus Universiteit ontwikkeld
 • Keuze uit verschillende groottes van de muis
 • Voorkomt “zweven” boven de muisknoppen door aflopende ronde knoppen
 • Verminderde druk op de pols
 • Voorkomt “knijpen” in de muis
 • 25 graden gekanteld waardoor pols, arm en hand in betere houding gedwongen worden
 • Wij adviseren dit model bij o.a krachtverlies in de handen, reuma klachten, RSI, Carpaal Tunnel Syndroom en andere spierspanningsklachten

Technische voordelen van de HandshoeMouse muis

 • Hoge kwaliteit materialen, minimaal 3 jaar garantie
 • Verkrijgbaar met USB-aansluiting en in Bluetooth versie
 • Oplaadbare batterijen meegeleverd bij het draadloze model
 • Opladen duurt ongeveer 6 uur, waarna je 4-6 weken kunt werken
 • 3 Light Click knoppen
 • Blueray Track lasertechniek
 • Cursorsnelheid van 1500 dpi, dit maakt de muis minder geschikt voor precieze werkzaamheden
 • 10 meter draadloos bereik
 • 2 meter lange oplaadkabel

De HandshoeMouse is uitgevoerd met 2 knoppen en een scrollwiel. De muis werkt Plug&Play. De draadloze versie heeft een oplaadbare geïntegreerde batterij. Deze laad je op door de meegeleverde USB-kabel te verbinden met je PC of laptop. Een andere technische specificatie zijn de 'Light Click' knopen. Hierdoor zijn de knoppen op de muis eenvoudig en zeer licht in te drukken. Ook 'Blueray Track' maakt hem uniek, met deze techniek is de gevoeligheid tot wel 1500 DPI toereikend.

Bestel vandaag nog de HandshoeMouse!

Met de ergonomische muis van HandshoeMouse wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het muisgebruik. Zorg voor een goed passende muis voor je werkzaamheden, eventueel een bijpassend compact toetsenbord en ervaar zelf hoe de spanning in je schouders, handen en armen afneemt.

Heb je vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via +31 88 262 44 00 of via info@ergo2go.nl. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Wetenschappelijk bewezen ergonomische vorm
 • Comfort voor hand, vingers en duim
 • In verschillende maten verkrijgbaar
Price incl tax20
Price excl tax20
Short Description

De HandshoeMouse muis verbetert de houding van de hand, pols en voorkomt grijpen en knijpen in de muis. Door het grote oppervlak wordt zweven van de vingers boven de knoppen voorkomen. Deze eigenschappen voorkomen en verminderen RSI-klachten. Daarnaast is de muis verkrijgbaar in Bluetooth en met USB-aansluiting en in verschillende maten voor links- en rechtshandigen.

MerkHandshoemouse
KlachtoplossingSchouder, Nek, Onderarm
Garantie2 jaar
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Voor small, medium en large handmaten
Pluspunt 2Ingezet bij hand, pols en schouderklachten
Pluspunt 3Voor inks - en rechtshandigen
Pluspunt 4Verkrijgbaar draadloos of met draad
Pluspunt 5Ondersteunt de volledige hand
Minpunt 1Minder geschikt voor precieze werk

Hoe meet ik mijn hand op?

Bij de aankoop van een ergonomische muis is het heel belangrijk om een muis te selecteren die past bij de maat van uw hand. Een te kleine of te grote muis bereikt vaak het tegenovergestelde effect, de klachten kunnen zelfs verergeren. 

U meet de handlengte vanaf de overgang van uw pols naar de handpalm, tot aan het topje van uw middelvinger. Met de handbreedte wordt de breedte van de handpalm ter hoogte van de duimplooi bedoeld.

Maatvoering van de Handshoemouse

Maat Handbreedte Handlengte
Extra Small 51-70 mm 140-155 mm
Small 65-80 mm 155-175 mm
Medium 80-90 mm 175-195 mm
Large 90-100 mm 195-215 mm

           

Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoe kan ik de Handshoemouse draadloos opnieuw verbinden met de USB donge?
1. koppel de laadkabel los2. verwijder de dongle uit uw pc3. schakel de muis uit met de aan/uit knop op de bodem van de muis4. sluit de laadkabel weer aan, let op dat die goed in de muis koppelt5. test of de muis werkt6. stop de dongle in de pc7. schakel de muis weer aan met de aan/uit knop8. koppel de laadkabel los9. check of de muis nu werkt via de dongle10. druk zonodig op het pairing knopje op de bodem van de muis
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.