• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Contour Rollermouse RED Max bedraad

Artikel
1208522
489,00 404,13
Levertijd: 1-2 werkdagen

De RollerMouse Red Max is een centraal geplaatste muis en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De knoppen van de RollerMouse Red en de open rollerbar maken het mogelijk om afwisselend beide handen te gebruiken. De steun is snel en makkelijk te bevestigen en past op alle bureaus met een bladdikte van 0,5 tot 3 cm. 

 • Minder spierspanning in de schouders
 • Te gebruiken met beide handen
 • Armplateau - ideaal bij geen armleggers op de stoel

 

489,00 404,13
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

De RollerMouse Red Max is een centraal geplaatste muis en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De knoppen van de RollerMouse Red en de open rollerbar maken het mogelijk om afwisselend beide handen te gebruiken. De steun is snel en makkelijk te bevestigen en past op alle bureaus met een bladdikte van 0,5 tot 3 cm. 

Ervaar ultiem comfort met de Contour RollerMouse Red Max 

RollerMouse Red is een bekroonde design-center-muis, verkrijgbaar in verschillende designs. Dit ontwerp biedt een verscheidenheid aan optimale bedieningselementen voor iedereen die dagelijks veel tijd op de computer doorbrengt. De knop van RollerMouse Red en de geopende schuifbalk kunnen afwisselend worden gebruikt. Dit minimaliseert het risico op overbelasting als gevolg van meerdere repetitieve oefeningen, die meestal verband houden met het eenzijdige gebruik van spieren en pezen. Als u de muis lange tijd gebruikt, kan dit ook de prestaties verbeteren. Er zijn vijf versies van het Red-model: Draadloos, bedraad en diverse polsen en armleuningen.

Of je nu een of meer schermen gebruikt, RollerMouse Red zorgt voor de beste navigatie op het scherm. Het bereik van de cursor wordt automatisch aangepast, waardoor je gemakkelijk meerdere schermen tegelijk kunt gebruiken. De stabiele rubberen rolbeugel met gestructureerd oppervlak maakt het gemakkelijk om de cursor te verplaatsen en nauwkeurig te klikken. Dit is erg belangrijk bij intensief gebruik van computers.

Licht van gewicht en flexibel

De steun is snel en makkelijk te bevestigen en past op alle bureaus met een bladdikte van 0,5 tot 3 cm. De combinatie met de RollerMouse Red/Red plus levert een optimale werkplek op. Hij kan eenvoudig met alcohol worden gedesinfecteerd, zodat je je werkplek schoon kunt houden.

Bekroond ontwerp met uitstekende resultaten

In 2013 won het Contour de designprijs "Red Dot Award" vanwege het geavanceerde ontwerp van de behuizing van geborsteld aluminium en de unieke rode afwerking. Het ontwerp is nog steeds populair. De mogelijke impact van RollerMouse op uw werk kan niet worden onderschat. Uit een Scandinavisch onderzoek onder 4.000 deelnemers, uitgevoerd in samenwerking met het onderzoeksinstituut Coxit, bleek dat maar liefst 99% van de mensen die pijn of ongemak voelden bij het gebruik van een muis, zei dat de pijn en het ongemak verdwenen nadat ze verdwenen waren. Schakel over naar de gecentreerde muis.

Eén muis – meerdere polssteunen en armsteunen

De RollerMouse Red-serie biedt verschillende polssteunen en armleuningen, evenals draadloze en bedrade versies. Welk model u ook kiest, u kunt de muis precies naar wens afstellen. Dankzij intuïtieve en intelligente functies kunt u ergonomischer werken en uw prestaties verbeteren. Alle polssteunen en armsteunen zijn ontworpen als afzonderlijke modules. Als uw wensen of behoeften veranderen, kunt u deze daarom gemakkelijk opsplitsen en andere vormen van ondersteuning kiezen.

Bestel vandaag nog een Contour Rollermouse RED Max en begin morgen aan een betere werkhouding

Meer informatie over centraal geplaatste muizen of andere ergonomische accessoires? Bezoek onze showroom in Breda of Rotterdam en ervaar zelf de diverse ergonomische muizen of vraag een proefplaatsing aan.

Om klanten de mogelijkheid te bieden de producten voor het bestellen al een te zien, te voelen en te ervaren of om klanten inspiratie op te laten doen, hebben wij twee Experience Centers opgezet in Rotterdam en Breda. Deze Experience Centers bevatten alle ergonomische producten die jou helpen om gezonder en verantwoordelijker achter je bureau te kunnen werken. Kom jij binnenkort een keertje langs?

Vragen over de Evoluent muis of compacte toetsenborden? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1-2 werkdagen
voordelen
 • Minder spierspanning in de schouders
 • Te gebruiken met beide handen
 • Armplateau - ideaal bij geen armleggers op de stoel

 

Price incl tax476,00
Price excl tax393,39
Short Description

De RollerMouse Red Max is een centraal geplaatste muis en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De knoppen van de RollerMouse Red en de open rollerbar maken het mogelijk om afwisselend beide handen te gebruiken. De steun is snel en makkelijk te bevestigen en past op alle bureaus met een bladdikte van 0,5 tot 3 cm. 

MerkContour
KlachtoplossingOnderarm, Pols, Hand
Garantie2 jaar
Afmeting product600 x 28 x 27 mm
Gewicht product314 gram
Materiaalkunststof-metaal
Links_rechtsBeiden
Aantal knoppen6
Kabellengte180
Operating SystemMac, Windows
Min. handbreedte60,00 mm
Handbreedte100,00 mm
Min. handlengte150,00 mm
Handlengte 220,00 mm
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Minder spierspanning in de schouders
Pluspunt 2Te gebruiken met beide handen
Pluspunt 3Armplateau - ideaal bij geen armleggers op de stoel
Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Met welke drivers kan ik de knoppen van mijn rollermouse wijzigen?
Al onze ergonomische rollermuizen zijn plug-and-play. Als je de functie van de knoppen wilt wijzigen, kun je dat doen met onze gratis stuurprogramma’s. Alle drivers zijn in het Engels. Deze link verwijst naar de site van Contour. https://contourdesign.nl/support/drivers/
Bij welke klachten helpt een rollermouse?
Wij adviseren een rollermouse voornamelijk bij schouderklachten en bij wie de RSI klachten al wat verder gevorderd zijn. Maar dat betekend zeker niet dat het alleen bij klachten ingezet kan worden. Het is een zeer gebruiksvriendelijke ergonomische muis die gemakkelijk laat afwisselen tussen links- en rechtshandige bediening. De standaard bijgeleverde polssteunen geven extra comfort tijdens gebruik.
Draadloze rollermouse of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloze rollermuis de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloze muis. Dit type ligt wel op een vaste positie, dus gehannig en slepen met een kabel tijdens gebruiks is niet nodig. Draadloze rollermuizen werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van bedrade muizen is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Voor welk type werkzaamheden is een rollermouse geschikt?
Bij administratieve taken en middelmatig muisgebruik en om af te wisselen is een rollermouse een goed product. Ook bij intensief muisgebruik is een rollermuis prima geschikt. Voor tekenaars en veel accuraat muiwerk adviseren wij een andere ergonomische muis.
Hoe bedien ik een rollermouse?
De balk bovenaan de muis kun je horizontaal en verticaal bewegen. De cursor maakt exact de beweging die jij maakt. Continu optillen van de muis is niet meer nodig, want dankzij een speciaal kliksysteem blijft de cursor zijwaarts bewegen als je de roller balk helemaal naar één kant schuift.
Wat als de rollermouse niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren een ergonomische muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Contour Rollermouse Pro3 schoonmaken?
Na intensief gebruik van een Rollermouse is het goed om deze periodiek schoon te maken. Ook bij het niet goed functioneren van de cursorfunctie is het schoonmaken van de sensor van belang. Er kan stof of ander vuil tussen de rollerbar en de sensor komen. Door de onderstaande stappen te volgen kunt u deze gemakkelijk reinigen en testen op defect. Probeer de sensor schoon te maken door de onderstaande stappen te volgen. Koppel de muis los van  uw computer en sluit hem opnieuw aan. Misschien heeft een update dit veroorzaakt en is de muis de functie ervan vergeten. Het zal zichzelf opnieuw herkennen na het loskoppelen / opnieuw aansluiten. Contour RollerMouse Pro3 schoonmaken Zorg er eerst voor dat de muis is losgekoppeld van de computer. U heeft een spuitbus perslucht ("air duster") en wat vochtige doekjes nodig. Gebruik alleen een spuitbus met droge perslucht Gebruik de perslucht met spuitmond om stof /etensresten /haar /pluisjes te verwijderen onder en rond de rollerbar De sensor op de Contour Rollermouse Pro3 wordt aangegeven door de rode ring in de onderstaande afbeelding Druk op de balk en zorg ervoor dat stof en deeltjes op en rond dit gebied worden verwijderd! Stof, etensresten, haar, pluisjes op en rond de sensor kunnen een onregelmatige cursorbeweging veroorzaken. Let op:Als er kruimels of andere voorwerpen in de houder onder de rollerbar liggen, kunt u de RollerMouse ondersteboven houden en zachtjes op de rollerbar tikken, om alles wat erin zit eruit te schudden. Maak het schoonmaakwerk af door de polssteun en knoppen schoon te maken met vochtige doekjes om stof en vet op het oppervlak van de RollerMouse te verwijderen. Let op:Gebruik geen sterke alcohol of zuur zoals aceton., Dit tast het materiaal aan en kan het product beschadigen. Nadat alles droog is kunt u nu de USB kabel opnieuw in de computer stoppen en uw RollerMouse opnieuw gebruiken  
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.