• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Mousetrapper Advanced 2.0 trackpad zwart

Artikel
1209500
295,00 243,80
Levertijd: 1 werkdag

De MouseTrapper Advance 2.0 is een centrische trackpad muis die RSI-klachten vermindert en voorkomt. Door de compacte werkhouding werk je binnen je comfort zone, dit verlaagt de spierspanning in de schouders. Daarnaast beschikt de trackpad muis over een goede polsondersteuning en nodig het uit om afwisselend tussen beide handen te werken.

 • Compacte werkhouding vermindert klachten
 • 6 programmeerbare knoppen
 • Inclusief zachte handpalmsteunen
295,00 243,80
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

De MouseTrapper Advance 2.0 is een centrische trackpad muis die RSI-klachten vermindert en voorkomt. Door de compacte werkhouding werk je binnen je comfort zone, dit verlaagt de spierspanning in de schouders. Daarnaast beschikt de trackpad muis over een goede polsondersteuning en nodig het uit om afwisselend tussen beide handen te werken.

De Mousetrapper Advanced 2.0 trackpad wordt bestuurd door middel van ‘fingertip steering’ op een kleine rubberen mat in het midden van de muis. De unieke touchpad zorgt ervoor dat de gebruiker tactiele feedback krijgt, wat zorgt voor een directe verbinding tussen het beeldscherm en de handbeweging. Dit werkt fijner dan het standaard touchpad dat op iedere gebruikelijke laptop zit.

De Advance is het populairste model van Mousetrapper. Hij werkt comfortabel, heeft veel extra knoppen en een uitgebreid touchpad. Door binnen de lichaamsbreedte te werken met de muis en het toetsenbord, worden klachten aan nek- en schouder voorkomen of zelfs verholpen. De gecentreerde houding zorgt voor meer ontspanning, mits de instellingen van de bureaustoel ook goed afgestemd zijn op de gebruiker. Hierbij rusten de armen op de armleggers van de stoel en wordt de muis bediend door beide handen te gebruiken. Kortom, een optimale werkhouding!

Met de Mousetrapper kun je binnen de zogenoemde ‘comfortzone’ werken. Dit is binnen schouderbreedte. Hiermee voorkom of verminder je RSI-klachten. De klachten die het meest verholpen worden door gebruik van de Mousetrapper zijn schouderklachten.

Ergonomische voordelen van de Mousetrapper® Advance 2.0 touchpad

 • Voorkomt of vermindert RSI-klachten
 • Spierspanning in de handen, polsen, armen en schouders worden meer verdeeld
 • Stimuleert ontspannen schouders
 • Gemakkelijk te bedienen met 2 handen wat uitnodigt om af te wisselen tussen 2 armen
 • Goede polsondersteuning
 • Veelvuldig ingezet bij nek- en schouderklachten

Efficiënter werken met de Mousetrapper Advance 2.0

De Mousetrapper Advance 2.0 is voorzien van 6 programmeerbare knoppen en comfortabele handpalmsteunen. De programmeerbare knoppen kunnen met behulp van de MT Keys software zelf ingesteld worden. veel herhaalde toetscombinaties kun je zo gemakkelijk met een druk op de knop uitvoeren en dat allemaal binnen schouderbreedte! Het is zelfs mogelijk om een standaard tekst onder één van de knoppen in te voeren.

De steering pad is zo'n 8 x 5 cm en is te bedienen met meerdere vingers tegelijk. De steering pad verticaal te rollen en horizontaal te schuiven. Dit model is vrij laag gepositioneerd met zijn 2 cm hoogte. Bij gebruik van een platter keyboard heb je de optie om de trackpad op gelijk niveau te krijgen met een rubberen mat. Ingeklapt ligt hij wat hoger, uitgeklapt wat lager.

Technische voordelen van de Mousetrapper Advance 2.0

 • Fingertip steering technologie
 • Prettige ondersteuning van de handen
 • Eenvoudige bediening met "plug and play" USB-aansluiting
 • 6 programmeerbare knoppen
 • 2000 DPI gevoeligheid
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren (zwart of coral)
 • Trackpad is vrij laag met zijn 2 cm hoogte
 • Steering pad is 8 x 5 cm groot
 • Vast geïntegreerde polssteun

Bestel vandaag nog jouw Mousetrapper trackpad

Met de centrische muis van Mousetrapper wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je ongewenste spierspanning tijdens het muisgebruik. Met deze muis en eventueel een bijpassend toetsenbord ervaar je zelf hoe de spanning in je schouders en armen afneemt.

Heb je vragen over dit product, of andere ergonomische muizen? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via +31 88 262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Compacte werkhouding vermindert klachten
 • 6 programmeerbare knoppen
 • Inclusief zachte handpalmsteunen
Short Description

De MouseTrapper Advance 2.0 is een centrische trackpad muis die RSI-klachten vermindert en voorkomt. Door de compacte werkhouding werk je binnen je comfort zone, dit verlaagt de spierspanning in de schouders. Daarnaast beschikt de trackpad muis over een goede polsondersteuning en nodig het uit om afwisselend tussen beide handen te werken.

MerkMousetrapper
KlachtoplossingSchouder, Nek
Garantie2 jaar
Extra'smateriaal trackpad: siliconen
Afmeting product480 x 110 x 20 mm
Gewicht product670 gram
Materiaalkunststof
Links_rechtsBeiden
Aantal knoppen6
Kabellengte180
Operating SystemMac, Windows
Min. handbreedte60,00 mm
Handbreedte100,00 mm
Min. handlengte150,00 mm
Handlengte 220,00 mm
DPI2000
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Minder spierspanning in de schouders
Pluspunt 2Te gebruiken met beide handen
Pluspunt 3Inclusief zachte handpalmsteunen
Pluspunt 46 programmeerbare knoppen
Pluspunt 5Voorkomt en vermindert schouderklachten
Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Waarom is centraal gepostioneerd werken met een trackpad beter?
Een trackpad of centrische muis heeft voornamelijk als doel je houding te centreren. Het toetsenbord ligt recht voor je, de muis bedien je voor je toetsenbord. Dit type ergonomische muis geeft maximaal comfort en meer ontspannen schouders. De belasting en spierspanning kan je goed verdelen links- en rechts tussen handen en armen. De grootste verschillen met een traditionele muis zijn; De trackpad muis is een centrale muis die voor het toetsenbord wordt geplaatst Je pols en onderarm wordt in een meer natuurlijke stand geplaatst Meer afwisseling tussen beide handen trackpads kunnen zowel rechts- als linkshandig of met beide handen worden bediend
Bij welke klachten helpt een trackpad?
Wij adviseren een trackpad ergonomische muis voornamelijk bij schouderklachten en bij wie de RSI klachten al wat verder gevorderd zijn. Maar dat betekend zeker niet dat het alleen bij klachten ingezet kan worden. Het is een zeer gebruiksvriendelijke muis die gemakkelijk laat afwisselen tussen links- en rechtshandige bediening. De standaard bijgeleverde polssteunen geven extra comfort tijdens gebruik.
Draadloze trackpad of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloze Mousetrapper Prime trackpad de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloze muis. Dit type ligt wel op een vaste positie, dus gehannig en slepen met een kabel tijdens gebruiks is niet nodig. Draadloze trackpads werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van bedrade muizen is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Voor welk type werkzaamheden is een trackpad muis geschikt?
Bij administratieve taken en middelmatig muisgebruik en om af te wisselen is een trackpad muis een goed product. Ook bij intensief muisgebruik is een trackpad prima geschikt. Voor tekenaars en veel accuraat muiswerk adviseren wij een andere ergonomische muis.
Hoe bedien ik een Trackpad?
Je bedient je cursor met het 'matje' of touchpad op de trackpad met 1 tot wel 3 vingers. De mousetrapper trackpad kan je verticaal rollen en horizontaal schuiven. De touchpad trackpad bedien je zoals de muis op de laptop.  
Kan ik mijn mousetrapper Trackpad knoppen programmeren?
Met behulp van de driver MTkeys, kun je functies van knoppen wijzigen of het scrollen met de mat aan en uit zetten. Terug bladeren in mappen en binnen browsers is één van de vele mogelijkheden. De onderstaande link gaat naar de site van Mousetrapper voor alle verschillende drivers. https://nl.mousetrapper.com/mtkeys/
Wat als de trackpad niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren een ergonomische muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.