• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Ergofy Ultra Slim draadloos fullsize toetsenbord

Artikel
TB100502
69,00 57,02
Levertijd: 1-2 werkdagen
 • Geschikt voor MacOS en Windows
 • Toetsen zijn speciaal gevormd naar jouw vingertoppen
 • Draadloos, inclusief numeriek deel
69,00 57,02
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en ergonomie met het Ergofy Ultra Slim draadloos full-size Toetsenbord. Dit ultra-dunne toetsenbord in elegant antraciet, met zwarte toetsen, trekt direct de aandacht met zijn verfijnde uitstraling. Of je nu onderweg bent of je werkdag doorbrengt op kantoor, dit compacte toetsenbord biedt je de vrijheid om overal te typen zonder je gezondheid op te offeren. Speciaal ontworpen volgens de ergonomische eisen voor toetsenborden, zorgt het Ergofy Ultra Slim draadloos full-size Toetsenbord voor een optimale typervaring. Het schaarmechanisme en de extreem lichte toetsaanslag garanderen niet alleen een handige en nauwkeurige manier van typen, maar minimaliseren ook die vervelende typefouten. Bovendien is dit toetsenbord uitgerust met handige ingebouwde functies, zoals sneltoetsen, geïntegreerde multimediatoetsen en status-LED's, die je helpen om nóg efficiënter te werken.

Kenmerken van het Ergofy Ultra Slim Draadloos Full-size Toetsenbord

 • Ervaar Perfect Typen met Smart Keys - toetsen die speciaal gevormd zijn voor jouw vingertoppen.
 • Mini-formaat, maar Krachtig - met een lay-out die ontworpen is voor moeiteloze precisie en een minimalistische vormgeving.
 • Draagbaarheid voor elke werkplek - neem het ergonomische toetsenbord gemakkelijk mee naar elke gewenste locatie.
 • Oplaadbaar via USB - geniet tot wel 10 dagen lang van ononderbroken werken op een volle batterij.

Compact ontwerp

Een draadloos compact toetsenbord biedt tal van ergonomische voordelen. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor een natuurlijke positie van handen en polsen, waardoor de spanning en belasting op gewrichten verminderen en het risico op klachten zoals RSI afneemt. De ergonomische lay-out minimaliseert polsvermoeidheid en vermindert overbelasting en pijn. Daarnaast biedt een draadloos toetsenbord flexibiliteit in werkhouding, omdat het geen bekabeling vereist. Het bevordert een opgeruimd bureau en creëert een comfortabele en stressvrije werkomgeving. Kortom, een draadloos compact toetsenbord combineert draagbaarheid, efficiëntie en ergonomie, waardoor het ideaal is voor wie productiviteit en gezondheid belangrijk vindt.

Specificaties

 • Dit toetsenbord is oplaadbaar
 • Werkt met draad of draadloos
 • Lichtgewicht, dun en compact
 • Batterij gaat 1 tot 2 weken mee
 • Dit toetsenbord heeft een stevig, minimalistisch en vooral premium design
 • Afmeting: 360 x 123 x 16 mm
 • Gewicht: 420g ± 10g
 • Ultra-dun toetsenbord met 99 toetsen met schaarmechanisme
 • Hoogwaardige en stabiele RF-verbinding
 • 2,4G draadloos
 • Werkafstand > 8 meter

 

Upgrade je Typervaring met het Ergofy Full-size Toetsenbord: Bestel Nu en Ontdek het Verschil

Upgrade je typervaring met het Ergofy Full size Toetsenbord - het ultieme draadloze toetsenbord dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Met zijn ergonomische en ruimtebesparende ontwerp biedt dit mini toetsenbord met draadloze connectiviteit een ongeëvenaarde typervaring, waar je ook bent. Geniet van het slimme en ultra-slanke ontwerp, speciaal ontworpen voor onderweg. Met de ergonomische lay-out en flexibele draadloze opties ben je verzekerd van comfort en productiviteit.

 

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1-2 Werkdagen
voordelen
 • Geschikt voor MacOS en Windows
 • Toetsen zijn speciaal gevormd naar jouw vingertoppen
 • Draadloos, inclusief numeriek deel
KlachtoplossingHand
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Customer Questions
Waarom is een compact toetsenbord beter?
De meeste computergebruikers hebben een combinatie van toetsenbord en een muis om de computer te bedienen. Een traditioneel toetsenbord is echter vrij breed waardoor de muis zich vaak buiten de schouderbreedte van je lichaam bevindt. Vanuit ergonomisch oogpunt wil je het toetsenbord en de muis zoveel mogelijk recht voor je torso, binnen schouderbreedte hebben. Een compact toetsenbord zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt. Bij een ergonomisch ingerichte werkplek hoort ook een goede bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau.
Is het formaat van de toetsen van een compact toetsenbord ook kleiner?
Bij de meeste behouden de toetsen dezelfde afmetingen, maar zitten er minder toetsen op, dit zijn meestal de toetsen die dubbel op een toetsenbord zitten of minder gebruikt worden.
Bij welke klachten helpt een compact toetsenbord?
Een compact toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen. Bekijk onze adviespagina voor meer ergonomisch advies.
Hoe gebruik ik de FN toets op een compact toetsenbord?
Bij een compact toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek toetsenbord gebruiken. Bij de meeste toetsenborden zonder cijferblok kun je een los bijpassend numeriek toetsenbord matchen.
Draadloos compact toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloos compact toetsenbord de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het compact toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.