• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Evoluent Reduced Reach Mouse Friendly toetsenbord

Artikel
3401000
134,00 110,74
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het Evoluent Mouse Friendly toetsenbord R3K vermindert het reiken naar je muis, omdat het numerieke deel dat normaliter rechts zit, nu links op het toetsenbord zit. Dit is ergonomisch verantwoord. Daarnaast zitten er allerlei sneltoetsen op om veel toegepaste handelingen gemakkelijker te maken voor de gebruiker.

 • Numeriek cijferblok aan de linkerzijde
 • Meer ruimte voor de muis rechts
 • Platte toetsen
134,00 110,74
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Het Evoluent Mouse Friendly toetsenbord R3K vermindert het reiken naar je muis, omdat het numerieke deel dat normaliter rechts zit, nu links op het toetsenbord zit. Dit is ergonomisch verantwoord. Daarnaast zitten er allerlei sneltoetsen op om veel toegepaste handelingen gemakkelijker te maken voor de gebruiker.

Het Evoluent R3K Mouse friendly rechtshandig toetsenbord stelt je in staat om, als je de muis met de rechterhand gebruikt, de belasting tussen de linker- en rechterkant van het bovenlichaam in balans te houden. Met het numerieke toetsenblok aan de linkerkant van het toetsenbord, maakt het Evoluent Reduced Reach Right-Hand-toetsenbord het mogelijk om cijfers in te voeren met de linkerhand en om met de muis te werken met de rechterhand. Dit allemaal binnen jouw lichaamsbreedte en comfort zone. Een ander voordeel is dat op het toetsenbord van Evoluent de vaak gebruikte toetsen aan beide kanten zijn geplaatst.

De voordelen van het Evoluent R3K Mouse Friendly toetsenbord

De sneltoetsen, zoals het openen van webbrowsers, e-mail, kopiëren en plakken zijn op veel toetsenborden ingebed in andere toetsen. Om ze te openen moet je tegelijkertijd met een hand op Fn-toets en met een op de sneltoets drukken. Het Evoluent-toetsenbord heeft speciale Windows-sneltoetsen die met één aanraking toegankelijk zijn. Het numerieke toetsenbord van het Evoluent-toetsenbord bevindt zich aan de linkerkant, zodat je je rechtshandige Evoluent muis veel dichter bij je toetsenbord kunt plaatsen, waardoor je bereik tot de muis aanzienlijk wordt verkleind voor een meer ontspannen armpositie. Andere veel gebruikte toetsen zoals Enter, Del, Page Up, Page Down, pijlen en andere toetsen staan op het numerieke toetsenbord aan de linkerkant. Deze vaak gebruikte toetsen zijn ook aan de rechterkant van het Evoluent-toetsenbord geplaatst.

Specificaties van het Evoluent Mouse Friendly toetsenbord

 • Hoge kwaliteit schaarmechanismen garanderen een goede toetswerking
 • Het Evoluent Reduced Reach Right-Hand toetsenbord is volledig compatibel met: Windows XP, Windows 7, 8 en 10
 • Het Evoluent Reduced Reach Right-Hand-toetsenbord is ook compatibel met Unix- en Linux-systemen (met uitzondering van de sneltoetsen op de bovenste rij)
 • Het Evoluent Reduced Reacht Right-Hand-toetsenbord is ook compatibel met Mac (met uitzondering van de sneltoetsen op de bovenste rij en de 0/Backspace knop op het numerieke deel links)
 • Breedte: 40,3 cm, diepte: 17,1 cm, hoogte: 2,0 cm, gewicht: 704 g
 • Aangesloten via USB kabel met een kabellengte van 1,68 m

Bestel vandaag nog jouw Evoluent R3K Mouse Friendly

Met een compact toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor je werkzaamheden en eventueel een bijpassende muis. Ervaar zelf hoe de spanning in je schouders, nek en armen afneemt.

Heb je vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via +31 88 262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
voordelen
 • Numeriek cijferblok aan de linkerzijde
 • Meer ruimte voor de muis rechts
 • Platte toetsen
Price incl tax129,00
Price excl tax106,61
Short Description

Het Evoluent Mouse Friendly toetsenbord R3K vermindert het reiken naar je muis, omdat het numerieke deel dat normaliter rechts zit, nu links op het toetsenbord zit. Dit is ergonomisch verantwoord. Daarnaast zitten er allerlei sneltoetsen op om veel toegepaste handelingen gemakkelijker te maken voor de gebruiker.

MerkEvoluent
KlachtoplossingSchouder, Nek
Garantie1 jaar
Materiaalaluminium
Links_rechtsBeiden
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Numeriek cijferblok aan de linkerzijde
Pluspunt 2Meer ruimte voor de muis rechts
Pluspunt 3Platte toetsen
Pluspunt 4Sneltoetsen aan bovenkant
Minpunt 1Minder geschikt voor linkshandigen
Customer Questions
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.