• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Goldtouch V2 Adjustable compact toetsenbord

Artikel
3006000
159,00 131,40
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het Goldtouch toetsenbord beschikt over een traploze verstelling in breedte en in hoogte. Het Goldtouch ergonomisch toetsenbord is eenvoudig traploos instelbaar in een hoek tot 30 graden. Ergo2go biedt de mogelijkheid om alle artikelen 30 dagen vrijblijvend te proberen.

 • Traploos verstelbaar voor de ideale houding
 • Membraan toetsen
 • Extra functies dankzij sneltoetsen en Fn toetsen
159,00 131,40
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Het Goldtouch toetsenbord beschikt over een traploze verstelling in breedte en in hoogte. Het Goldtouch ergonomisch toetsenbord is eenvoudig traploos instelbaar in een hoek tot 30 graden. Ergo2go biedt de mogelijkheid om alle artikelen 30 dagen vrijblijvend te proberen.

Goldtouch gesplitst compact toetsenbord

Het Goldtouch ergonomisch toetsenbord kun je instellen met een lichte hellingshoek, zodat je een verbeterde meer ergonomische werkhouding creëert. Dit model is eenvoudig traploos instelbaar in een hoek tot 30 graden. Dit geeft minder risico op RSI klachten aan je onderarmen en polsen. Een ergonomisch toetsenbord is een kleine verandering die enorm rendement geeft, met meer comfort en productiviteit tot gevolg. We besteden steeds meer tijd achter de computer en verwerken steeds meer data. Dit kan klachten zoals RSI of carpaal tunnel syndroon tot gevolg hebben. Door met dit Goldtouch ergonomisch toetsenbord in een meer rechte lijn van pols, en onderarm te werken vermindert de spierspanning. Het probleem met de traditionele standaard toetsenborden is dat de toetsen plat en recht zijn gepositioneerd, hierdoor ontstaat een onnatuurlijke positie van de pols, handen en onderarm tijdens het typen. 

Efficiënter en compacter werken met het Goldtouch ergonomisch toetsenbord

Een ergonomisch compacter toetsenbord is vaak al een hele verbetering van de houding tijdens het typen. Uit ervaring weten we dat we ons vaak niet bewust zijn van onze houding tijdens computerwerk. Met een kleine aanpassing dwing je jezelf al tot een meer ergonomische werkhouding. Veel schouder en bovenarm klachten ontstaan doordat de muis te ver buiten de reikwijdte van het lichaam bedient wordt. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld het Goldtouch V2 ergonomisch toetsenbord (zonder numeriek) creëer je meer ruimte om de muis binnen uw schouder breedte te bedienen. Deze aanpassing zal voor beduidend minder klachten en onnodige spierspanning zorgen. Bij dit model zitten de meest gebruikte functietoetsen zowel links als rechts gepositioneerd. Dit komt de verdeling van de belasting tussen de linker en rechterhand ten goede. Om het plaatje compleet te maken kun je ook kijken naar ons assortiment ergonomische muizen. Voor de mobiele professionals heeft Goldtouch ook het Goldtouch Go2 travel toetsenbord. Dit compacte ergonomische toetsenbord is inklapbaar en ideaal voor de mobiele werkplek. De Goldtouch Go2 past daardoor in iedere laptoptas. 

 

Productspecificaties

 • Verbeter uw houding eenvoudig met dit traploos instelbaar in elke gewenste hoek.
 • Lichte geluidloze toetsaanslag met een extra grote spatiebalk
 • Compact small design waardoor de reikafstand naar muis wordt verkleind.
 • Diverse functie toetsen zijn beter verdeeld tussen links en rechts van het toetsenbord.
 • Optioneel; Goldtouch Polssteun
 • Aansluiting: USB 

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Traploos verstelbaar voor de ideale houding
 • Membraan toetsen
 • Extra functies dankzij sneltoetsen en Fn toetsen
Price incl tax149,00
Price excl tax123,14
Short Description

Het Goldtouch toetsenbord beschikt over een traploze verstelling in breedte en in hoogte. Het Goldtouch ergonomisch toetsenbord is eenvoudig traploos instelbaar in een hoek tot 30 graden. Ergo2go biedt de mogelijkheid om alle artikelen 30 dagen vrijblijvend te proberen.

MerkGoldtouch
KlachtoplossingOnderarm, Pols, Hand, RSI, KANS
Afmeting product171 x 413 x 32 mm
Gewicht product1200 gram
Materiaalkunststof
Pluspunt 1Traploos verstelbaar voor de ideale houding
Pluspunt 2Membraan toetsen
Pluspunt 3Extra functies dankzij sneltoetsen en Fn toetsen
Kabellengte175 cm
Programmeerbare knoppenNee
Soort keyssoft keys
BacklightNee
Toetsaanslagmedium
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Customer Questions
Waarom een ergonomisch gesplitst toetsenbord?
Een ergonomisch gesplitst toetsenbord bestaat uit twee delen. Deze delen kun je vaak horizontaal en verticaal positioneren. Een gesplitst ergonomisch toetsenbord past zich aan naar jouw wensen en positioneert jouw handen en polsen in de meest ideale positie. Daarnaast wordt door het compacte formaat de reikafstand naar de muis verkleind.
Bij welke klachten helpt een gesplitst toetsenbord?
Door de twee delen naar buiten te schuiven en/of omhoog te zetten kun je een comfortabele werkhouding voor jezelf creëren. Een ergonomisch toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Wat kan ik doen met de FN toets?
Dankzij de Fn toets kun je met 2 aanslagen toch de meeste functies gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld het geïntegreerde cijferblok mee bedienen, een print screen mee maken of het volume regelen.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.