• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

S-Board 840 Design numeriek toetsenbord

Artikel
3201003
59,00 48,76
Levertijd: 1 werkdag

Het BakkerElkhuizen S-board 840 numeriek toetsenbord met geïntegreerde calculator is ideaal voor gebruikers die te maken hebben met intensieve data-invoer. Dit losse numpad heeft 26 verschillende toetsen en beschikt over een rekenmachine met scherm.

 • Combineert goed met het S-board 840
 • Schaartoetsen mechanisme
 • Postioneren waar je wilt
59,00 48,76
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Het BakkerElkhuizen S-board 840 numeriek toetsenbord met geïntegreerde calculator is ideaal voor gebruikers die te maken hebben met intensieve data-invoer. Dit losse numpad heeft 26 verschillende toetsen en beschikt over een rekenmachine met scherm.

Dit BakkerElkhuizen S-Board 840 Design numeriek toetsenbord heeft een handzaam en fraai design. Het ergonomische numpad van BakkerElkhuizen heeft een geïntegreerde calculator en zeer dun. De calculator kan direct verbonden naar de computer of het S-board 840 compact toetsenbord. De grotere enter toets en de rustige kleurstelling maken het werken met dit numpad comfortabel.

Wat maakt het BakkerElkhuizen S-Board 840 Design numeriek toetsenbord uniek?

Het S-board 840 numpad laat je eenvoudig en snel cijfermatige data invoeren. Het unieke aan dit model is de rekenmachine met scherm, deze kan zowel gekoppeld worden met PC of laptop. Met de PC/CAL knop wissel je gemakkelijk tussen data-invoer en de rekenmachine. Een extra handig tool voor gebruikers die te maken heeft met berekeningen gecombineerd met data-invoer.

Kenmerken product

 • plat en rond ergonomisch design
 • geïntegreerde calculator
 • voorzien van USB oprolkabel
 • zowel links als rechts van uw toetsenbord te plaatsen
 • Klein en makkelijk om mee te nemen
 • Voor links- en rechtshandige gebruikers
 • 26 toetsen
 • Met scherm
 • Schaarmechanisme toetsen
 • Met 115 cm oprolbare USB kabel
 • Inclusief hoesje om het numpad te beschermen tijdens vervoer

 

Wat maakt een los numeriek toetsenbord zo goed?

Bij veel van de compacte toetsenborden ontbreekt een numeriek deel van het toetsenbord. Veel gebruikers vinden dit geen probleem. Maar bij veel cijfermatige data invoer is een los numeriek deel wel gewenst. Doordat hij niet vast zit aan je toetsenbord kan je hem neerleggen waar je wilt. Wij adviseren dan ook om het numeriek deel afhankelijk van waar je muis ligt aan de andere kant van je toetsenbord neer te leggen. Hierdoor heb je optimale winst van je compacte toetsenbord en toch het gemak van een numeriek deel. Die afwisselmogelijkheid geeft ruimte om de muis binnen je schouderbreedte te bedienen.

Ergonomisch werken met een los numeriek toetsenbord

Plaats je numeriek deel aan de andere zijde van het toetsenbord ten opzichte van de muis. Het design van dit numeriek toetsenbord sluit perfect aan bij het 840 Design compact toetsenbord van BakkerElkhuizen.

 

Bestel vandaag het S-board 840 compact toetsenbord en begin morgen aan een betere werkplek

Met een compact toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw type werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in schouders, nek en arm afneemt.

Vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. 

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Combineert goed met het S-board 840
 • Schaartoetsen mechanisme
 • Postioneren waar je wilt
Price incl tax49,00
Price excl tax40,50
Short Description

Het BakkerElkhuizen S-board 840 numeriek toetsenbord met geïntegreerde calculator is ideaal voor gebruikers die te maken hebben met intensieve data-invoer. Dit losse numpad heeft 26 verschillende toetsen en beschikt over een rekenmachine met scherm.

MerkBakkerElkhuizen
KlachtoplossingOnderarm, Pols, Hand
Garantie2 jaar
Afmeting product95 x 165 x 21.5 cm
Gewicht product120 gram
Materiaalaluminium
Kabellengte115 cm
Programmeerbare knoppenNee
Soort keysschaarmechanisme
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Combineert goed met het S-board 840
Pluspunt 2Schaartoetsen mechanisme
Pluspunt 3Postioneren waar je wilt
Pluspunt 4Inclusief toetsenbord hoes
Customer Questions
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat is het voordeel van een los numeriek toetsenbord?
Een los numeriek toetsenbord kan je desgewenst links of rechts plaatsen. Bij geen gebruik van het numpad kan je hem helemaal aan de kant schuiven. Dit geeft extra ruimte voor de muis. De meeste compacte toetsenborden bieden een NumPad cijferblok functie aan door een FN functietoets ingedrukt te houden .
Bij welke klachten helpt een los numeriek toetsenbord?
Een los numeriek gecombineerd met een compact toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Hoe gebruik ik de FN toets op een numpad?
Bij een numeriek toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek deel op je compacte toetsenbord gebruiken.
Wat als het numeriek toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.