• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Kinesis Advantage360 Handpalm steunen

Artikel
33030360PP
39,95 33,02
Levertijd: 1-3 werkdagen

Met behulp van deze handpalmsteunen voorkom je klachten in je polsen en handpalmen. de steunen zijn eenvoudig vast te maken door de magnetische bevestiging. De steunen zijn speciaal voor de Kinesis Advantage360.

 • Soepele wasbare stof
 • Eenvoudige magnetische bevestiging
 • Duurzame kwaliteit
39,95 33,02
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Met behulp van deze handpalmsteunen voorkom je klachten in je polsen en handpalmen. de steunen zijn eenvoudig vast te maken door de magnetische bevestiging. De steunen zijn speciaal voor de Kinesis Advantage360.

Kinesis Advantage 360 handpalmkussentjes

Geheel nieuw ontwerp speciaal voor de nieuwe Advantage360: dik gepolsterd schuim, soepele wasbare stof en eenvoudige magnetische bevestiging!

Uitzonderlijk comfort: De dikke, gevoerde schuimkussens bieden een zachte en ergonomische rustplaats voor uw handpalmen, waardoor langdurig typen comfortabeler wordt en vermoeidheid wordt verminderd.

Gemakkelijk schoon te maken: De Palm Pads zijn gemaakt van soepel wasbaar stofmateriaal, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn en altijd fris en hygiënisch blijven.

Perfecte pasvorm: Dankzij het speciaal ontworpen magnetische bevestigingssysteem passen de Palm Pads perfect op de Kinesis Advantage360, zodat ze stevig op hun plaats blijven tijdens het typen.

Duurzame kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn de Palm Pads ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Ze behouden hun vorm en kwaliteit, waardoor ze een waardevolle investering zijn op de lange termijn.

Eenvoudige installatie: Met het magnetische bevestigingssysteem zijn de Palm Pads snel en moeiteloos te bevestigen en te verwijderen, waardoor u snel aanpassingen kunt maken aan uw toetsenbordopstelling zonder gedoe.

Voordelen van de Kinesis Advantage360 Palm Pads

De Kinesis Advantage360 Palm Pads zijn speciaal ontworpen voor de nieuwe Advantage360 toetsenborden. De kenmerken geven een dikke comfortabel gevoel tijdens rustperiodes, zijn gevoerde schuimkussens, soepel wasbaar stofmateriaal en een eenvoudige magnetische bevestiging.

Deze Palm Pads bieden een uitstekende ondersteuning en comfort tijdens het gebruik van de Kinesis Advantage360 keyboard. Het dikke, gevoerde schuimkussen zorgt voor een zachte en ergonomisch rustpunt voor je handpalmen, waardoor vermoeidheid en ongemak worden verminderd. De afwasbare stof zorgt ervoor dat de Palm Pads gemakkelijk schoon te maken zijn en langdurig gebruikt kunnen worden zonder aan kwaliteit in te leveren.

Ervaar optimale ondersteuning met de Kinesis Advantage360 Palm Pads

Het unieke magnetische bevestigingssysteem maakt het eenvoudig om de Palm Pads aan jouw Advantage360 toetsenbord te bevestigen en te verwijderen. Hierdoor kunt u snel en moeiteloos aanpassingen maken aan uw toetsenbordopstelling.

Kortom, de Kinesis Advantage360 Palm Pads zijn een must-have accessoire voor degenen die optimaal comfort en ondersteuning willen ervaren tijdens het typen op de Advantage360. Verbeter jouw type-ervaring en verminder ongemak met deze hoogwaardige Palm Pads. Bestel ze vandaag nog en geniet van een comfortabelere en productievere werkomgeving.

 

 

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
voordelen
 • Soepele wasbare stof
 • Eenvoudige magnetische bevestiging
 • Duurzame kwaliteit
Price incl tax34,95
Price excl tax28,88
Short Description

Met behulp van deze handpalmsteunen voorkom je klachten in je polsen en handpalmen. de steunen zijn eenvoudig vast te maken door de magnetische bevestiging. De steunen zijn speciaal voor de Kinesis Advantage360.

KlachtoplossingPols, Hand
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Customer Questions
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. De winkels zijn uitsluitend te bezoeken op afpsraak. Je bent van harte welkom in ons showrooms. Daar kun je ons aanwezige meubilair uitproberen en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren.  +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze retour sturen. De verzendkosten zijn alleen voor eigen rekening. Ook vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Hoe maak ik een keuze uit de soort key switches?
Wij verkopen verschillende soorten mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. De keuze bij de soort switch is afhankelijk van de soort werkzaamheden en de de intensiteit van gebruik. Gamers en programmeurs kiezen vaak voor mechanische toetsenborden. Voor intensief dagelijks gebruik zijn de schaar switch compacte toetsenborden van het merk Penclic ideaal. Membraam switch toetsenborden zien we steeds minder geproduceerd worden.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.