RH

RH

RH bureaustoel is een ergonomische bureaustoel. Bewakingsstoel, kassastoel of laboratoriumstoel. RH is een van Europa's toonaangevende stoelfabrikanten op het gebied van ergonomische werkstoelen en bureaustoelen. Om stoelen van hoge kwaliteit te produceren, heeft het bedrijf veel samengewerkt met ergonomie en ontwerpers om stoelen van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de gestelde eisen.

Geschiedenis van RH

Het Zweedse RH Stoelen werd in 1977 opgericht door Rolf Holstensson. Zijn initialen RH vormden de naam van het bedrijf. Naast Zweden is de RH-leerstoel ook actief in Nederland, Noorwegen, Finland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. RH Seat is een van de toonaangevende Europese bedrijven op het gebied van ergonomisch zitten.

Design for Human Performance

Sinds zijn ontwerp volgt "RH Chair" het principe van "ontworpen voor menselijke prestaties" en produceert het ergonomische functionele bureaustoelen. De beste ergonomische zithouding kan ervoor zorgen dat mensen hun werkprestaties verbeteren zonder hun gezondheid aan te tasten. Daarom vormen compromisloze ergonomie in combinatie met een aanmoedigend design de basis van alle RH-stoelen.

Lees meer
Sluiten
[BAC] - Homepage

7 Items

per pagina
Set Descending Direction

7 Items

per pagina
Set Descending Direction
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.