Persoonlijk advies

Openingstijden en locaties

  • Ma-vr van 08:30-17:00
  • Baileybrugweg 9, 4941 TB Raamsdonkveer
  • Minervum 7243, 4817 ZJ Breda

Contactgegevens

Ergo2go is al 15 jaar lang een specialist op het gebied van ergonomische producten voor de intensieve computergebruiker. In die 15 jaar hebben wij een uitgebreid productportfolio op te weten bouwen, met verschillende producten die bij iedereens wensen aansluiten. Daarnaast hebben wij experts in huis die jou alles kunnen vertellen over hoe je ergonomisch moet werken, welke producten bij jou passen en die advies kunnen geven over het inrichten van jouw werkomgeving thuis of op kantoor.

Producten fysiek testen

Om deze kennis met jullie te delen, brengen wij regelmatig blogs uit en zijn wij via verschillende manieren te bereiken. Ook hebben wij twee experience centers in Breda en Raamsdonkveer, waar je de kans krijgt om producten te zien, te voelen en te testen. Mocht dit voor jou nog niet voldoende zijn? Dan kun je producten bij ons ook 30 dagen lang thuis testen, omdat wij verzekerd zijn van onze kwaliteit.

Ergo2go de ideale partner

Wij matchen fysieke klachten aan een juist ergonomisch advies en bijpassende producten. Dit maakt Ergo2Go de ideale partner voor bedrijven en particulieren die gebruik willen maken van deze producten en proefplaatsingen. Momenteel leveren we direct uit eigen voorraad alle beschikbare ergonomische oplossingen. Tevens bieden wij de scherpste prijzen aan voor diverse ergonomische merken en in de Benelux en leveren we altijd gratis. Voor grotere projecten bieden wij je graag maatwerk.

Bereiken van onze experts

Onze experts staan altijd voor jou klaar en zijn tijdens werkdagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken via telefoon, e-mail of in onze experience centers. Voor een adviesgesprek in een van onze experience centers zul je van tevoren wel even een afspraak moeten maken, maar dit kan via dezelfde weg als dat je contact met ons opneemt.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.