Gratis proefplaatsing

Onze gegevens


Ergo2go BV locaties

  • Baileybrugweg 9, 4941 TB Raamsdonkveer
  • Minervum 7243, 4817 ZJ Breda

Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Je kunt bij Ergo2go (bijna) al onze producten gratis 30 dagen lang testen. Ervaar het zelf na een gratis proefplaatsing of kom langs in een van onze Experience centers in Raamsdonkveer of Breda. Nadat je het bestelde product ontvangen hebt, gaat je proefplaatsing termijn van 30 dagen in. Je mag het artikel naar alle redelijkheid voorzichtig gebruiken en ervaren of het past en aan je wensen voldoet.

Hoe gaat een proefplaatsing in zijn werk?

In principe geldt op al onze producten een zichtperiode van 30 dagen. Heb je bijvoorbeeld een Swopper zadelkruk gekocht, dan kun je deze in elkaar zetten, voorzichtig een aantal dagen gebruiken en daarmee kijken of het iets voor jou is. Ons advies is om het product niet 30 dagen intensief te testen, want dan is de kans op gebruikssporen groot. We verwachten bij een retour het product in de originele verpakking en in nieuwstaat terug.

Ben je ontevreden?

Als een product niet voldoet aan jouw verwachtingen en je dit binnen 30 dagen na levering aan ons kenbaar maakt, dan zoeken we met onze ergonomisch adviseurs naar een oplossing die wél bij jou past. Heb je het product al betaald? Dan krijg je uiteraard het volledige bedrag teruggestort op je rekening.

Alle stappen op een rijtje

  1. Geef ons via de webshop/e-mail/telefoon door welk product je 30 dagen wilt testen.
  2. Zodra je bestelling is verwerkt, sturen wij je een bevestiging en sturen we het product gratis naar je toe. Voor producten zoals een ergonomische bureaustoel of bureau geldt dat wij deze gratis voor je komen monteren en instellen of sturen we een instructievideo.
  3. De meeste producten binnen ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag nog verstuurd. Voor bureaustoelen en andere producten die niet via DHL te versturen zijn, maken wij een afspraak.
  4. Aan het einde van de proefperiode beslis jij of je het product wilt houden of aan ons terugstuurt. Bevalt het product en wil je het behouden, dan kun je overgaan tot betaling van de factuur die we je toesturen.
  5. Retourzendingen dienen te worden voorzien van een kopie van de factuur. Tevens dient u de reden van retourneren te vermelden. De kosten van retourneren zijn voor uw rekening.
  6. U ontvangt van ons een creditnota van de producten die retour worden gezonden. Het aankoopbedrag van deze producten wordt teruggestort met dezelfde betalingsmethode als die u gebruikt hebt voor de initiële betaling.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.