GRATIS PROEFPLAATSING MET 30 DAGEN BEDENKTIJD!

Bij het plaatsen van een bestelling op onze website, kunt u aangeven, dat u graag gebruik wilt maken van de proefplaatsing met een extra lange bedenktijd van 30 dagen. Wettelijk gezien heeft u een retourrecht van 7 dagen en mag u de producten niet uitvoerig testen. Als enige in Nederland mag u bij Ergo2Go een selectie van onze artikelen daadwerkelijk 30 dagen uitproberen! Dit betekent dat u veel beter uit kunt vinden of het door u gekozen product ook echt bij u past. En voldoet het onverwacht toch niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het retourneren.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Geeft u aan dat u gebruik wilt maken van de 30 dagen proefplaatsing, dan dient u als particulier uw bestelling van tevoren te betalen. Dit kan doormiddel van een vooruitbetaling via I-Deal, Creditcard, Paypal of AfterPay. Vervolgens kunt u de door u bestelde producten 30 dagen uitproberen. Bedrijfsmatige proefplaatsingen kunnen voor de optie "op rekening (bedrijfsmatig)" kiezen in het bestelproces.

Retourneren

Als u toch besluit om één of meerdere producten te retourneren, verzoeken wij u om dit vooraf via uw webshop account te melden.  Vervolgens kunt u de producten, samen met een kopie van de factuur terugsturen naar het volgende adres: 

Ergo2go BV

Afd. RMA

Vareseweg 43

3047 AT Rotterdam

 

De retourverzending is voor eigen rekening. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te worden. Lees voor het retourneren eerst de voorwaarden. De retourmelding en de daadwerkelijke retourzending dienen beslist binnen de termijn van de 30 dagen proefplaatsing te zijn verricht. Uitzonderingen of verlenging van deze termijn worden niet gehonoreerd.

U ontvangt u een creditnota voor dat deel van de originele factuur dat u geretourneerd heeft. Het aankoopbedrag wordt vervolgens binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening.

Voorwaarden voor retourneren

  • De producten dienen onbeschadigd te zijn. Wij willen de producten graag weer kunnen verkopen.
  • De producten worden compleet, inclusief alle accessoires en handleidingen in de originele productverpakking teruggestuurd.
  • Ook de productverpakking dient compleet onbeschadigd te zijn. Let bij het openen van de verpakking dus goed op!
  • Er mogen geen (verzend)stickers e.d. op de productverpakking zelf geplakt worden, of beschreven worden.
  • De producten in hun bijbehorende onbeschadigde productverpakking, dienen vervolgens verpakt te worden in een doos, stevig inpakpapier of noppenfolie, alvorens deze kan worden verzonden.

TIP: bewaar de verpakking waarin uw verzending is bezorgd. 

Wanneer de retourzending niet aan het bovenstaande voldoet, kunnen er eventuele kosten, tot maximaal de factuurwaarde, door waardevermindering, een nieuwe productverpakking, het herstel en/of handling bij u in rekening worden gebracht.

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.