ErgoLine Tablet- en Telefoonhouder ronde voet

SKU
3443041
Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 59,90
Levertijd: 1-2 werkdagen
Tablethouder en telefoonhouder
Traploos in hoogte en diepte instelbaar
Instelbaar van 5 t/m 50 cm kijkhoogte
Stabiele voet
Fraai design

De ErgoLine tablet standaard met ronde stabiele voet is speciaal ontwikkeld om op een eenvoudige, comfortabele en ergonomisch verantwoorde manier te werken met een tablet (of telefoon). Tablethouder klembereik 12-22 cm.

Deze mooie ErgoLine tablet standaard is speciaal ontwikkeld om op een eenvoudige, comfortabele en ergonomisch verantwoorde manier te werken met een tablet (of telefoon).

Laag of extra hoog te plaatsen (5 t/m 35 cm tot wel 50 cm kijkhoogte). Deze standaard is binnen enkele seconden in en uit te klappen, licht in gewicht en dus ook makkelijk mee te nemen. 

Door het gebruik van deze tablet-standaard komt de tablet op de juiste kijkhoogte en verbetert de kijkhoek en voorkomt onnodige nekklachten. Het geeft meer comfort bij het werken en verhoogt de productiviteit. Bij het gebruik van een standaard is ook een bv bluetooth compact toetsenbord en aparte muis te adviseren.

De ErgoLine tablet standaard is op verschillende manieren te gebruiken. Door het innovatieve ontwerp kan de standaard traploos op verschillende hoogtes gezet worden en in verschillende kijkhoeken. Op deze manier is de standaard geschikt voor alle soorten tablets en voor mobiele telefoons. Voor meer info zie onze fotogalerij.

Voordelen van de ErgoLine tablet standaard

  • werken in de juiste kijkhoek voorkomt overbelasting van de nek- en schouderspieren.
  • geschikt voor alle tablets 
  • lichtgewicht en inklapbaar
  • traploos in hoogte en diepte instelbaar
  • inklapbaar in handzaam formaat
  • Tablet/telefoonhouder klembereik 12-22 cm

Koop vandaag uw ErgoLine tabletstandaard en begin morgen aan een betere werkplek!

Met een kwalitatieve tablet verhoger wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de tablet. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet uw tablet op ooghoogte, gebruik een extern toetsenbord en externe muis en ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt.

Heeft u vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkErgoLine
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek, RSI, KANS
Garantie2 jaar
Extra'sklemformaat t.b.v. tablet of telefoon 15-22 cm
Materiaalaluminium
Aantal standentraploos
Verstelbare hellingshoekJa
OpvouwbaarNee
Schermmaat10 inch, 7 inch, 9 inch, 8 inch
Documenthouder geïntegreerdNee
Accessoirestelefoon, tablet
Hoogtebereik5 - 35 cm
Aantal scharnieren2
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Tablethouder en telefoonhouder
Pluspunt 2Traploos in hoogte en diepte instelbaar
Pluspunt 3Instelbaar van 5 t/m 50 cm kijkhoogte
Pluspunt 4Stabiele voet
Pluspunt 5Fraai design
FAQ
Wat is het voordeel van een tabletstandaard voor op een bureau?
We gebruiken tablet voor veel verschillende dingen, bijvoorbeeld om de krant te lezen of te videobellen. Echt werken met een tablet kan natuurlijk ook. Wij verkopen verschillende soorten tablet houders die op tafel neer te zetten zijn.
Wat is het ergonomische voordeel van een tablethouder?
Tablets zijn voor ontzettend veel doeleinden bruikbaar. Vanuit ergonomisch aspect zijn het geen apparaten om uren met te werken. Door gebruik te maken van de tablethouder breng je het scherm meer op hoogte waarom je lichaamshouding verbetert. Door de tablet op een juiste manier op te stellen voorkom je RSI klachten.
Kan ik de tablet nog bedienen als deze op de tabletstandaard staat?
De tabletstandaards binnen ons assortiment zijn stabiel genoeg om het touchscreen te kunnen bedienen. Bij wat intensiever gebruik adviseren wij een extern toetsenbord en losse muis.
Hoe weet ik of mijn tablet past in de houder?
Al onze tablethouders voor op een tafel zijn geschikt voor bijna alle type tablets. Van kleiner dan 10 inch tot 22 inch. Dat maakt onze houders universeel inzetbaar.
Kan je een tabletstandaard gemakkelijk overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze tabletstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Wat als de tabletstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Jazeker, als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze gratis retour sturen. Wel vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  

Gerelateerde producten

Check items om aan winkelmandje toe te voegen of
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.