ErgoLine

De producten van ErgoLine zijn ontwikkeld met als oogmerk om een betaalbare ergonomische oplossing te bieden voor beeldschermgebruikers. Dit assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten die inspelen op de actuele gebruikerseisen.

Ergoline is het eigen merk van ErgoGroep BV, gevestigd in Rotterdam, Nederland. ErgoLine is in 1995 gestart om ergonomisch advies, kennis en producten te integreren. De producten uit de Ergoline-serie zijn volledig gericht op de mensen achter de computer en hun gezondheid. Dit alles begint met comfort, efficiëntie en preventie van verzuim. Of het nu gaat om preventie of behandeling, de gebruiker staat altijd centraal bij ErgoLine. 

Samenwerkingen

Om de meest complete producten en aanbevelingen te kunnen leveren, werkt ErgoLine samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Door jarenlange samenwerking met ergonomie-, arbo-professionals, (contra) medisch personeel, sporttechnologen en gedragswetenschappers is hun kennis op het gebied van computergerelateerde klachten als RSI of KANS opgebouwd.

In het algemeen

ErgoGroep BV is fabrikant en adviserend distributeur van ergonomische hardware, accessoires, ergonomische muizen, monitorarmen, tablet- en laptopaccessoires, toetsenborden en vele andere ergonomische oplossingen. Europa is hun belangrijkste werkterrein, maar zij zijn ook actief in de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Australië. De ergonomische oplossingen van ErgoLine zijn innovatief en van hoge kwaliteit op basis van gebruikerservaring en aantrekkelijke prijzen. Naast de eigen ErgoLine-producten verdeelt ErgoGroep BV ook bekende merken zoals Contour Design-muis, Kinesis ergonomisch toetsenbord, dossierhouder, ergonomische stoel, zit/ sta-meubels en vele andere nieuwe ergonomische producten.

Lees meer
Sluiten
[BAC] - Homepage

Items 1-24 van de 98

Pagina
per pagina
Set Descending Direction
 1. Ergoline Compact keyboard wired W/S, incl.pouch+hubs

  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 39,00
  Quickview
 2. ErgoLine Aero Evo geïntegreerde laptop standaard

  Speciale prijs € 69,00 Normale prijs € 79,00
  Quickview
 3. NoteStand 30+ XL laptop standaard

  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 69,99
  Quickview
 4. ErgoLine Multilift Laptop- en tabletstandaard

  Speciale prijs € 32,95 Normale prijs € 59,90
  Quickview
 5. ErgoLine tabletstandaard met ronde voet - zwart

  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 59,90
  Quickview

Items 1-24 van de 98

Pagina
per pagina
Set Descending Direction
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.