• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Dataflex Viewmate monitorarm - bureau 652

Artikel
10052652
99,00 81,82
Levertijd: 1-3 werkdagen

Met behulp van de Viewmate monitorarm wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het werken op de laptop of pc. Pas de monitorarm aan op ooghoogte, de monitorarm is eenvoudig in hoogte verstelbaar met de klemhendel.

 • Neigen +90°/-90°, zwenken +90°/-90°, roteren 360°
 • Vaste diepte
 • Draagvermogen van max. 15 kg per monitor
99,00 81,82
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Met behulp van de Viewmate monitorarm wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het werken op de laptop of pc. Pas de monitorarm aan op ooghoogte, de monitorarm is eenvoudig in hoogte verstelbaar met de klemhendel.

De Dataflex Viewmate monitorarm - bureau 652 is een basic model. Stel eenvoudig de hoogte van je monitor in met de klemhendel. Een ergonomisch ontwerp dat robuust, kosteneffectief en gebruiksvriendelijk is.

Specificaties van Viewmate monitorarm - bureau 652

 • Bereik statische hoogteverstelling van 295 mm
 • Vaste diepte
 • Belangrijkste componenten vervaardigd uit staal
 • Compatibel met VESA MIS-D 75 x 75/100 x 100 mm
 • Monitor: neigen +90°/-90°, zwenken +90°/-90°, roteren 360°
 • Draagvermogen van max. 15 kg per monitor
 • Voorzien van bureauklembevestiging en bureaudoorvoerbevestiging
 • Geschikt voor bureaubladen met een dikte van 5 tot 60 mm (klem) of 70 mm (doorvoer)
 • Maximale monitorgrootte: hoogte 713 mm
 • Eenvoudig in hoogte verstelbaar met de klemhendel

De beste monitorbeugels zijn van het merk Dataflex

Het merk Dataflex heeft zijn focus assortiment voornamelijk zitten op monitorarmen. Naar onze mening de beste monitorarm verkrijgbaar in de markt. Het aanbod vertegenwoordigt zich in het lage, middel en hoge segment qua prijsstelling.

Dataflex beschouwt een ergonomische werkplek als slechts één aspect van een gezonde werkplek, naast kantoorinrichting, meubels en accessoires. Om je te helpen een gezondere werkplek te optimaliseren hebben wij diverse blog artikelen geschreven. Met artikelen over alle mogelijke aspecten, van de perfecte monitorarm tot ergonomie, maar ook over andere onderwerpen die te maken hebben met een gezond bedrijf, zoals het stimuleren beweging op kantoor.

Bestel vandaag jouw Dataflex monitorarm!

Bestel vandaag jouw Dataflex monitorarm en ervaar zelf het verschil in comfort! Met een monitorbeugel wordt een betere werkhouding gegarandeerd en wordt ongewenste spierspanning verlaagd tijdens het werken op de laptop of pc. Zorg voor een goede ergonomische bureaustoel, zet de monitor of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in nek en schouders afneemt. 

Het is wel zo prettig om het product binnen je eigen omgeving te kunnen testen. Testen kan daarom 30 dagen op ons gehele assortiment. Op zoek naar bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via +31 88 262 44 00 of info@ergo2go.nl. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar. Je kan ons gehele assortiment ook bekijken in ons Experience center in Rotterdam of Breda. Wij denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw werkplek.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1 - 3 werkdagen
voordelen
 • Neigen +90°/-90°, zwenken +90°/-90°, roteren 360°
 • Vaste diepte
 • Draagvermogen van max. 15 kg per monitor
Short Description

Met behulp van de Viewmate monitorarm wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het werken op de laptop of pc. Pas de monitorarm aan op ooghoogte, de monitorarm is eenvoudig in hoogte verstelbaar met de klemhendel.

MerkDataflex
KlachtoplossingNek
Garantie15 jaar
Afmeting product530 x 170 x 106 mm
Gewicht product3,6 kg
Pluspunt 1Bereik statische hoogteverstelling 295 mm
Pluspunt 2Vaste diepte
Pluspunt 3Bureauklem-en bureaudoorvoer
Pluspunt 4Monitor: neigen +90°/-90°, zwenken +90°/-90°
Pluspunt 5Monitor 360° roteren
Minpunt 1Draagvermogen van max. 15 kg
Minpunt 2Maximale monitorgrootte: hoogte 713 mm
Customer Questions
Waarom een monitorarm?
Met een monitor arm positioneer je gemakkelijk je monitor op de juiste hoogte, in een comfortabel kijkhoek en op de juiste afstand. Daarnaast creëer je meer ruimte en een opgeruimd bureau. Een monitorbeugel zorgt voor een beter ingerichte ergonomische werkplek.
Wat is het praktische voordeel van een monitorarm?
Een computermonitor komt vanuit de verpakking meestal op een standaard. Deze standaard is in veel gevallen niet optimaal verstelbaar. Je kun hem wel op de juiste afstand zetten, soms ook beperkt verhogen maar dat is het ook wel. De juiste hoogte en kijkhoek kunnen instellen maken echt het verschil. Meer ruimte op je bureau voor andere zaken is ook een praktisch voordeel.
Bij welke klachten kan een monitorarm helpen?
Pijn in de rug, nek en schouders zijn de meest voorkomende klachten onder computergebruikers. Het optimaal positioneren van het beeldscherm is een belangrijke factor van een ergonomisch ingerichte werkplek.
Hoe stel je jouw monitor in op de juiste positie?
Plaats je monitor centraal voor je(Bij een monitorarm voor 2 monitoren is het van belang om 1 hoofdmonitor recht voor je te plaatsen) Armlengte afstand tot de monitor Bovenkant van de monitor op ooghoogte
Wat als de bestelde monitorarm niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Waarom is een monitorarm prettiger dan een monitorstandaard?
Het op hoogte brengen van de monitor gedaan worden met een monitorstandaard, een standaard met een in hoogte afstelbare voet of een monitorarm. Met zowel een monitorstandaard als een monitorarm heb je de mogelijkheid om je werkplek ergonomisch te optimaliseren door het beeldscherm op de juiste hoogte, te kantelen en op een armlengte afstand te positioneren. Als je beeldscherm in de meeste gevallen op dezelfde hoogte geplaatst blijft staan is een monitorstandaard een prima keuze, maar zodra je meer flexibiliteit wilt in de instelbaarheid kun je beter kiezen oor een monitorarm. De arm maakt het mogelijk om de monitor desgewenst te draaien, kantelen of verstellen. Deze extra flexibiliteit is prettig bij het gebruik van 2 beeldschermen, flexwerkplekken. Zonder moeite kun het beeldscherm verstellen, verplaatsen en kantelen en de arm zal stabiel vast blijven zitten zonder de mogelijkheid van omvallen en instabiliteit. Met een monitorstandaard is minder gemakkelijk en is het risico op omvallen groter. De voordelen en nadelen Een arm is gemakkelijker te verstellen, is flexibeler en zorgt voor een opgeruimd bureau. Het beeldscherm is met een monitorarm instelbaar in meerdere hoogtes en hoeken. Een standaard heeft vaak aanzienlijk minder mogelijkheden en beperkt zich tot hoogte instelbaarheid. Met een monitorarm bespaart je ruimte en een meer cleandesk. Bij gebruik van meedere monitoren adviseren wij een monitorarm voor 2 beeldschermen De montage van een monitorarm is vaak wat minder gemakkelijk. De arm moet bevestigt worden aan tafel met een klem of doormiddel van een bladdoorvoer. Dit kan de tafel beschadigen. Een standaard hoeft niet gemonteerd te worden aan tafel om deze vast te maken. Een monitorarm is in de meeste gevallen wat prijziger dan een monitorstandaard.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze retour sturen. De verzendkosten zijn alleen voor eigen rekening. Ook vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. De winkels zijn uitsluitend te bezoeken op afpsraak. Je bent van harte welkom in ons showrooms. Daar kun je ons aanwezige meubilair uitproberen en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren.  +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.