Dataflex

Dataflex is een Nederlands bedrijf, welk al meer dan 30 jaar bestaat, waarbij de klant centraal staat. Dataflex zorgt ervoor dat elke (computer)werkplek ergonomisch comfortabel is, door het inzetten van monitorarmen, schermbeugels, laptop verhogers en documenthouders. Ook zorgen zij ervoor dat de producten voor eenieder bestemd zijn zowel in prijs, als ontwerp en bruikbaarheid, wat zorgt voor een uitstekende combinatie. Ook staat Dataflex voor duurzaamheid, kwaliteit, gemoedsrust en een partner met jarenlange ervaring.

Collecties van Dataflex

Dataflex streeft er naar om voor alle beeldschermgebruikers iets te kunnen betekenen. Zo bestaat hun collectie uit verschillende soorten producten. Ze hebben namelijk de Viewgo, Viewmaster, Viewlite, Viewmate en de Addit productlijn, waarbij er verschillende oplossingen voor de verschillende werkomgevingen bedacht zijn.

De Viewmaster lijn staat bekend om haar hoogwaardige materialen en verfijnde stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat deze producten, onder welke omstandigheden dan ook, optimaal kunnen functioneren.

Zo staat Viewlite erom bekend, dat door de digitalisering van tegenwoordig, schermen die kleiner (of juist groter) worden, de Viewlite zich er ten allen tijden op kan aanpassen. De Viewlite is zo ontworpen, dat schaalbaarheid geen enkel probleem is voor deze producten, zelfs niet voor monitorarm(en) of toolbar(s). Wellicht ook één van de redenen dat ze de hoogste podiumplaats wisten te veroveren met dit innovatief ontwerp. Doordat we tegenwoordig met de tijd meegaan, speelt duurzaamheid een grote rol in deze wereld. De Viewlite bestaat maar liefst uit 40% hergebruikt aluminium. Zo kunt u ook de levensduur van dit product verlengen door de modulaire onderdelen eens in de zoveel tijd te verwisselen.

Houdt u er niet van om te veel geld uit te geven? Dan komt de Viewmate collectie goed van pas, dit is namelijk een zeer kostenefficiënte collectie en ook hiervoor geldt, dat het configureren hiervan geen probleem is en duurzaamheid centraal staat. Ook de Viewmate heeft producten zoals monitorarmen, toolbars en computerhouders.

De eerste indruk van de Viewgo lijkt simpel, maar dat neemt niet weg dat het geen kwaliteit bied. Voor de mensen onder ons die wat minder goed zijn in installeren of het gewoon simpel willen houden, hebben wij de Viewgo. Een zeer gebruiksvriendelijke collectie, met producten die u in één klik geïnstalleerd heb. De simpel in elkaar te zetten productlijn van Viewgo, bevat producten zoals de monitorarm(en) en computerhouder(s)

Last but not least, heeft Dataflex ook de Addit collectie. Vindt u het belangrijk om een overzichtelijk kantoor/bureau te hebben, dan kan de Addit collectie u hierbij helpen. Addit heeft producten voor bijvoorbeeld uw kabelmanagement, documenthouders, monitorverhogers en veel meer. Dit om uw kantoorleven een stuk overzichtelijker te maken!

Duurzaamheid

Bij Dataflex staat duurzaamheid hoog in het vaandel, ze proberen namelijk hun impact op het milieu zo minimaal te houden. Echter niet alleen duurzaamheid op gebied van milieu, maar ook op de medemens. Ze zorgen ervoor dat we met zijn allen een gezonde en ergonomische werkplek hebben en ook onder prima arbeidsvoorwaarden presteren, maar zorgen er ook voor dat discriminatie, omkoping, corruptie, kinderarbeid en moderne slavernij de wereld uit wordt geholpen. Verder probeert Dataflex haar ecologische voetafdruk te compenseren. Zo investeren zij onder andere in een herbebossings- en natuurbeschermingsproject en proberen iedere dag te bedenken op welk vlak zij hun voetafdruk nog zelfs kunnen verkleinen. Dataflex probeert haar principes met partners te delen.

Persoonlijke oplossingen

Dataflex staat letterlijk in andermans schoenen en zorgt er voor dat uw product naar uw wensen worden voldaan. Dit kan doormiddel van de Dataflex configuratietool. Zo is het mogelijk om bedrijfskleuren toe te voegen aan uw monitorarm, monitorbeugel of laptopstandaard. Het is eveneens mogelijk het product aan te passen naar uw montagewensen.

Op de website van Dataflex kunt u vanaf de basis te beginnen en zelf een ontwerp creëren. Stuur ons de link naar uw zelfontworpen product en wij zorgen dat dit binnen 2-3 werkdagen bij u bezorgt wordt.

Ervaring

De winnaars en winnaressen van zowel de Red Dot Design Award en de iF Award kunnen zichzelf, na 30 jaar actief te zijn in de ergonomische branche, benoemen tot specialisten van het vak. Dataflex scoorde maar liefst een gemiddelde van 8,7 in 2018 en bezit zelfs de zeer gewilde ISO-certificering op vlakken van productontwikkeling, productie, montage, verkoop en levering. Elke onderneming die goed weet te investeren in het welzijn van zijn of haar collega’s, heeft vast en zeker wel is gehoord van de naam ‘Dataflex’. Zo werkt Dataflex met ondernemingen vanuit de onderwijs sector tot aan de gezondheidszorg!

Omdat Dataflex een groot assortiment heeft, zijn er monitorarmen en laptop standaarden beschikbaar in alle soorten en maten. Doordat zij juist zoveel producten hebben, is ervoor gezorgd dat het assortiment overzichtelijk en zorgvuldig gerangschikt is, zolang u niet al te lang hoeft te zoeken naar het geschikte product.

Dataflex - Feeling at Work: Officieel een B Corporation en Samen op Weg naar een Duurzame Toekomst

Met trots kondigen we aan dat Dataflex vanaf januari 2023 officieel gecertificeerd is als B Corporation na een intensief definitief goedkeuringsproces van meer dan een jaar. Als B Corp sluit onze werkplekspecialist zich aan bij een exclusieve community van meer dan 6.000 bedrijven in 86 landen en 159 bedrijfstakken, waar ook gerenommeerde namen als Patagonia, Ben & Jerry's, Dopper en Clipper Tea toe behoren.

Onze certificering betekent dat we ons bedrijf inzetten als een kracht voor positieve verandering, waarbij we de perfecte balans vinden tussen doel en winst. Samen met de wereldwijde B Corp-community streven we naar het bereiken van de 2030 Sustainable Development Goals (SDG's), omdat we geloven dat de ware kracht van verandering in de handen van bedrijven ligt.

Onze reis naar certificering omvatte een streng B Impact Assessment-proces, waarbij we op vijf belangrijke gebieden werden beoordeeld: Bestuur, Werknemers, Gemeenschap, Milieu en Klanten. Onze prestaties werden nauwkeurig onderzocht, van sociale en milieuprestaties tot transparantie en wettelijke aansprakelijkheid. Het behalen van de certificering was een waardevolle reis op zich, waarbij we moesten aantonen dat we aan zeer hoge normen voldoen en minimaal 80 van de 200 punten behaalden.

Onze toewijding aan eerlijkheid, transparantie en verantwoording heeft ons gebracht waar we nu zijn en zal altijd een integraal onderdeel van Dataflex blijven. Als gecertificeerde B Corporation is dit slechts het begin van een voortdurende holistische benadering van duurzaamheid, die centraal zal staan in al onze inspanningen.

We zijn trots op onze prestatie als gecertificeerde B Corporation en kijken uit naar een gedeelde reis met de wereldwijde B Corp-community, waarbij we gezamenlijk bijdragen aan een betere en meer duurzame toekomst.

 

 

[BAC] - Homepage

Producten 1-9 van 163

Page
per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
 1. Addit dubbele monitor hygiënescherm-monitor 320
  Addit dubbele monitor hygiënescherm-monitor 320
  162,25 134,09
 2. Addit hygiënescherm - monitor 310
  Addit hygiënescherm - monitor 310
  96,90 80,08
 3. Viewmaster bureauklem - bevestiging
  Viewmaster bureauklem - bevestiging
  As low as 74,90 61,90
 4. Viewmaster bureauplaat - bevestiging 903
  Viewmaster bureauplaat - bevestiging 903
  124,99 103,30
 5. Viewmaster bureauklem - bevestiging 863
  Viewmaster bureauklem - bevestiging 863
  74,90 61,90
 6. Viewmaster bureaudoorvoer - bevestiging 963
  Viewmaster bureaudoorvoer - bevestiging 963
  64,35 53,18
 7. Viewmaster bureauklem - bevestiging 862
  Viewmaster bureauklem - bevestiging 862
  74,90 61,90
 8. Dataflex Addit monitorverhoger - verstelbaar 570
  Dataflex Addit monitorverhoger - verstelbaar 570
  69,00 57,02
  • Extra ruimte besparing bureau
  • Inclusief documenthouder
  • Max. draagvermogen 15kg
 9. Dataflex Addit verstelbare monitorverhoger - 550
  Dataflex Addit verstelbare monitorverhoger - 550
  59,95 49,55
  • Geschikt voor monitors tot 15 kg In hoogte verstelbaar van 70 - 130 mm
  • in 4 stappen van 15 mm
  • Afmetingen (b x d x h): 320 x 256 x 70 - 130 mm

Producten 1-9 van 163

Page
per page
View as Grid Lijst
Set Descending Direction
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.