• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Contour Rollermouse Pro Trackpad Rollermuis

Artikel
C-RM
294,95 243,76
Op voorraad

De Rollermouse Pro trackpad rollermuis van Contour is een muis welke je centraal op je bureau plaatst. Met deze innovatieve ergonomische muis kun je pijn en ongemak in je schouders en armen voorkomen, vooral als je een breed toetsenbord gebruikt. Het resultaat? Een werkomgeving die comfortabel is en vrij van klachten, waardoor je probleemloos kunt blijven werken.

 • Keuze uit diverse kleuren en polssteun opties 
 • Programmeerbare knoppen
 • Geïntegreerde polssteun
294,95 243,76
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

De Rollermouse Pro trackpad rollermuis van Contour is een muis welke je centraal op je bureau plaatst. Met deze innovatieve ergonomische muis kun je pijn en ongemak in je schouders en armen voorkomen, vooral als je een breed toetsenbord gebruikt. Het resultaat? Een werkomgeving die comfortabel is en vrij van klachten, waardoor je probleemloos kunt blijven werken.

Verken en test de vernieuwde Contour RollerMouse Pro, de ultieme sleutel tot moeiteloos kantoorwerk! Deze slanke cilindervormige rollermuis biedt volledige controle over je cursor. Met zes knoppen kun je knippen, plakken, navigeren en meer. Programmeer de knoppen naar jouw voorkeur met de bijgeleverde driver. Het scrollwiel maakt het gemakkelijk om door documenten en webpagina's te scrollen zonder je vingers te verplaatsen. Werk slimmer, sneller en comfortabeler met de RollerMouse Pro - de ultieme metgezel voor productieve kantoordagen.

Upgrade je Werkplek met de Vernieuwde Contour RollerMouse Pro: Kies jouw favoriete kleur en polssteun maat

Ervaar de compacte kracht van de RollerMouse Pro, waar alle knoppen en het scrollwiel zich handig bevinden, vlakbij de cursor navigatie. Dit betekent dat je moeiteloos en met minimale bewegingen al je taken kunt uitvoeren. Of je nu een breed of compact toetsenbord hebt, de RollerMouse Pro past perfect bij jou. Met zijn geïntegreerde polssteun biedt hij optimale ondersteuning voor beide polsen tijdens het gebruik van het toetsenbord of de trackpad, waardoor onnatuurlijke polsbuigingen worden voorkomen. Ontspan en blijf comfortabel werken dankzij de magnetische bevestiging van de polssteun aan de RollerMouse Pro. Kies uit verschillende materialen en maten voor de polssteun en maak deze trackpad helemaal naar jouw smaak.

Ontdek de veelzijdigheid en unieke opties:

 • Drie maten: Slim Wrist, Regular Wrist en Extended Wrist, waarbij het verschil de breedte van de polssteun is.
 • Keuze tussen bedraad en draadloos (USB/Bluetooth) model.
 • Afmetingen: Slim: 38,2 cm x 10,8 cm x 2,3 cm, Regular: 38,2 cm x 14,9 cm x 2,3 cm, Extended: 42,4 cm x 14,9 cm x 2,3 cm

Toetsenbordverhogers: Til je Werkplek naar een Hoger Niveau!

Even kort over de bijgeleverde toetsenbordverhogers. Deze handige accessoires stellen je in staat om je toetsenbord in combinatie met de RollerMouse Pro op de perfecte hoogte af te stellen. Met de tweezijdig verstelbare toetsenbordverhogers heb je maar liefst 4 montagemogelijkheden tot je beschikking: een negatieve helling, een positieve helling, een neutraal plat oppervlak en een verhoogd plat oppervlak. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met elke optie om te ontdekken welke het beste bij jou past.

Maak het Jouw Stijl met nog meer personalisatie!

Bij de Contour Rollermouse Pro draait het allemaal om personalisatie. Niet alleen kun je de 6 knoppen volledig programmeren, maar er is nog veel meer mogelijk! Pas de drukweerstand en klikgeluiden aan naar jouw wensen, zodat elke klik perfect bij jou past. En dat is nog niet alles! Met maar liefst 10 verschillende cursorsnelheden (600-2800 DPI) kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op jouw voorkeuren.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de mogelijkheden om deze centrische muis helemaal naar jouw hand te zetten. Maak elke klik comfortabel, elke beweging moeiteloos en werk op jouw eigen unieke manier!

Voordelen van een Rollermouse

 • Rollerbar voor soepele cursorbesturing
 • Programmeerbare knoppen voor aangepaste functies
 • Geïntegreerde polssteun voorkomt klachten
 • Comfortabele bediening met lichte aanraking
 • Gemakkelijke navigatie op het beeldscherm
 • Ergonomisch design voor optimaal comfort

De Ultieme Keuze: Rollermouse Pro versus SliderMouse Pro - Ontdek het Verschil!

Stap binnen in de wereld van geavanceerde trackpads met de Rollermouse Pro en SliderMouse Pro trackpad. Deze krachtige apparaten lijken sterk op elkaar, maar hebben één opmerkelijk verschil: de manier van cursoraansturing. De Rollermouse Pro maakt gebruik van een unieke rollerbar waarbij je dus echt moet rollen om de cursor aan te sturen, terwijl de SliderMouse Pro pronkt met een handige slidebar voor cursorbesturing. Beide modellen bieden een uitzonderlijke ervaring, maar verschillen dus op dit gebied. Combineer deze muis met een Contour Balance keyboard of ander type compact toetsenbord bijvoorbeeld van het merk Penclic.

 

Scandinavisch Design voor Ergonomisch Welzijn met de RollerMouse Pro en SliderMouse Pro

Ontdek het perfecte samenspel van prachtig design en functionaliteit met de RollerMouse Pro en Contour SliderMouse Pro trackpad. Deze nieuwe toevoegingen aan het Contour assortiment transformeren de manier waarop we bureauwerk doen, met Scandinavisch geïnspireerde ontwerpprincipes die hoogwaardige kwaliteit en minimalistische esthetiek combineren. Verhoog je welzijn op het werk met producten die voldoen aan de hoogste ergonomische normen en er ook nog eens stijlvol uitzien op je bureau. Kies voor de RollerMouse Pro en geniet van een moeiteloze werkhouding, comfortabele aanpassingen en intuïtieve bediening. Beleef ergonomisch welzijn in een prachtig Scandinavisch design.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
voordelen
 • Keuze uit diverse kleuren en polssteun opties 
 • Programmeerbare knoppen
 • Geïntegreerde polssteun
Short Description

De Rollermouse Pro trackpad rollermuis van Contour is een muis welke je centraal op je bureau plaatst. Met deze innovatieve ergonomische muis kun je pijn en ongemak in je schouders en armen voorkomen, vooral als je een breed toetsenbord gebruikt. Het resultaat? Een werkomgeving die comfortabel is en vrij van klachten, waardoor je probleemloos kunt blijven werken.

KlachtoplossingHand
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Customer Questions
Wat als de trackpad niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Contour Rollermouse Pro3 schoonmaken?
Na intensief gebruik van een Rollermouse is het goed om deze periodiek schoon te maken. Ook bij het niet goed functioneren van de cursorfunctie is het schoonmaken van de sensor van belang. Er kan stof of ander vuil tussen de rollerbar en de sensor komen. Door de onderstaande stappen te volgen kunt u deze gemakkelijk reinigen en testen op defect. Probeer de sensor schoon te maken door de onderstaande stappen te volgen. Koppel de muis los van  uw computer en sluit hem opnieuw aan. Misschien heeft een update dit veroorzaakt en is de muis de functie ervan vergeten. Het zal zichzelf opnieuw herkennen na het loskoppelen / opnieuw aansluiten. Contour RollerMouse Pro3 schoonmaken Zorg er eerst voor dat de muis is losgekoppeld van de computer. U heeft een spuitbus perslucht ("air duster") en wat vochtige doekjes nodig. Gebruik alleen een spuitbus met droge perslucht Gebruik de perslucht met spuitmond om stof /etensresten /haar /pluisjes te verwijderen onder en rond de rollerbar De sensor op de Contour Rollermouse Pro3 wordt aangegeven door de rode ring in de onderstaande afbeelding Druk op de balk en zorg ervoor dat stof en deeltjes op en rond dit gebied worden verwijderd! Stof, etensresten, haar, pluisjes op en rond de sensor kunnen een onregelmatige cursorbeweging veroorzaken. Let op:Als er kruimels of andere voorwerpen in de houder onder de rollerbar liggen, kunt u de RollerMouse ondersteboven houden en zachtjes op de rollerbar tikken, om alles wat erin zit eruit te schudden. Maak het schoonmaakwerk af door de polssteun en knoppen schoon te maken met vochtige doekjes om stof en vet op het oppervlak van de RollerMouse te verwijderen. Let op:Gebruik geen sterke alcohol of zuur zoals aceton., Dit tast het materiaal aan en kan het product beschadigen. Nadat alles droog is kunt u nu de USB kabel opnieuw in de computer stoppen en uw RollerMouse opnieuw gebruiken  
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Voor welk type werkzaamheden is een trackpad muis geschikt?
Bij administratieve taken en middelmatig muisgebruik en om af te wisselen is een trackpad muis een goed product. Ook bij intensief muisgebruik is een trackpad prima geschikt. Voor tekenaars en veel accuraat muiswerk adviseren wij een andere ergonomische muis.
Bij welke klachten helpt een trackpad?
Wij adviseren een trackpad ergonomische muis voornamelijk bij schouderklachten en bij wie de RSI klachten al wat verder gevorderd zijn. Maar dat betekend zeker niet dat het alleen bij klachten ingezet kan worden. Het is een zeer gebruiksvriendelijke muis die gemakkelijk laat afwisselen tussen links- en rechtshandige bediening. De standaard bijgeleverde polssteunen geven extra comfort tijdens gebruik.
Waarom is centraal gepostioneerd werken met een trackpad beter?
Een trackpad of centrische muis heeft voornamelijk als doel je houding te centreren. Het toetsenbord ligt recht voor je, de muis bedien je voor je toetsenbord. Dit type ergonomische muis geeft maximaal comfort en meer ontspannen schouders. De belasting en spierspanning kan je goed verdelen links- en rechts tussen handen en armen. De grootste verschillen met een traditionele muis zijn; De trackpad muis is een centrale muis die voor het toetsenbord wordt geplaatst Je pols en onderarm wordt in een meer natuurlijke stand geplaatst Meer afwisseling tussen beide handen trackpads kunnen zowel rechts- als linkshandig of met beide handen worden bediend
Wat als de rollermouse niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Hoe bedien ik een rollermouse?
De balk bovenaan de muis kun je horizontaal en verticaal bewegen. De cursor maakt exact de beweging die jij maakt. Continu optillen van de muis is niet meer nodig, want dankzij een speciaal kliksysteem blijft de cursor zijwaarts bewegen als je de roller balk helemaal naar één kant schuift.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.