• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Kinesis Advantage360 keyboard USB- QWERTY

Artikel
33030360
609,00 503,31
Product is beschikbaar vanaf 26.04.2024

Ontdek het ultieme ergonomische toetsenbord: de Kinesis Advantage360. Met een gesplitste lay-out, programmeerbare toetsen en hoogwaardige Cherry MX mechanische switches biedt dit toetsenbord ongeëvenaard comfort en aanpasbaarheid. Verhoog je typsnelheid, verminder vermoeidheid en optimaliseer je workflow met de Kinesis Advantage360.

 • Voorkomt klachten door de ergonomische vorm
 • Ongeëvenaard gevoel en prestaties
 • Geschikt voor professioneel computergebruik
609,00 503,31
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Ontdek het ultieme ergonomische toetsenbord: de Kinesis Advantage360. Met een gesplitste lay-out, programmeerbare toetsen en hoogwaardige Cherry MX mechanische switches biedt dit toetsenbord ongeëvenaard comfort en aanpasbaarheid. Verhoog je typsnelheid, verminder vermoeidheid en optimaliseer je workflow met de Kinesis Advantage360.

Ergonomisch meesterwerk: Het Kinesis Advantage360-toetsenbord

Ervaar ultiem comfort en verbeterde productiviteit met het Kinesis Advantage360-toetsenbord. Dit geavanceerde ergonomische toetsenbord is speciaal ontworpen om het typen naar een hoger niveau te tillen. Met zijn opvallende gesplitste lay-out en doordachte functies biedt dit toetsenbord een verlichting voor vermoeide handen en een oplossing voor ongemak tijdens lange typsessies. Het Kinesis Advantage360-toetsenbord is niet zomaar een toetsenbord - het is een ergonomisch meesterwerk. De gesplitste lay-out plaatst je handen in een natuurlijke positie, waardoor de belasting op je polsen en vingers wordt verminderd. Dit vermindert het risico op RSI-gerelateerde klachten en zorgt voor een comfortabele typervaring, zelfs tijdens lange werkdagen.

Revolutionair ontwerp: Het Kinesis Advantage360-toetsenbord

Dankzij de programmeerbare toetsen en macrofunctionaliteit van het Kinesis Advantage360-toetsenbord kun je je workflow aanpassen en repetitieve taken automatiseren. Stel je voor dat je met één druk op de knop complexe acties kunt uitvoeren en tijd kunt besparen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het toetsenbord volledig aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Het Kinesis Advantage360-toetsenbord maakt gebruik van hoogwaardige Cherry MX mechanische switches, die zorgen voor een responsieve en bevredigende typervaring. De toetsen bieden een perfecte balans tussen tactiele feedback en licht indrukken, waardoor je vingers moeiteloos over het toetsenbord glijden. Dit resulteert in verbeterde snelheid, nauwkeurigheid en comfort tijdens het typen.

Of je nu een professional bent die lange dagen achter een computer doorbrengt, een programmeur die complexe codes schrijft of een creatieve geest die nauwkeurig typt, het Kinesis Advantage360-toetsenbord is de ultieme keuze voor ergonomisch comfort en verbeterde productiviteit. Investeer in jouw welzijn en upgrade jouw typervaring vandaag nog met het Kinesis Advantage360-toetsenbord

The Kinesis Advantage360 maximaliseert comfort en productiviteit

 • Geschikt voor meer dan 50 miljoen toetsaanslagen
 • Ongeëvenaard gevoel en prestaties
 • Lichte en voelbare toetsaanslag

Scheid en roteer de modules onafhankelijk van elkaar om de polsen recht te houden en de ulnaire afwijking te verminderen. Een ulnaire afwijking is een afwijking in de pols die tijdens het werken kan zorgen voor klachten door een verkeerde houding. Daarnaast is het toetsenbord op 3 verschillende hoogtes in te stellen. Ook de handpalmsteunen bevorderen een neutrale typepositie om de spanning in de pols te verminderen. In tegenstelling tot traditionele toetsenborden, weerspiegelt de lay-out van de Kinesis Advantage 360 de natuurlijke beweging van de vingers.

Kies je eigen toetsen!

Toetsen Kinesis Advantage360

De toetsen zijn afzonderlijk te verwisselen. Door gebruik van het interne geheugen (2 MB intern geheugen), zijn deze afzonderlijk te programmeren. Zo is dit mechanisch toetsenbord volledig aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren. De duimen nemen een aantal toetsen voor enkele veelvoorkomende handelingen over.

Het Kinesis Advantage360-toetsenbord staat bovenaan de markt van mechanische toetsenborden om verschillende redenen:

Ergonomisch ontwerp: Het toetsenbord is ontworpen met het oog op ergonomie. De gesplitste lay-out, het gebogen ontwerp en de specifieke positie van de toetsen verminderen de belasting op handen, polsen en vingers, waardoor het comfort tijdens het typen wordt gemaximaliseerd.

Aanpasbaarheid: Met programmeerbare toetsen en macrofunctionaliteit biedt de Advantage360 ongeëvenaarde aanpasbaarheid. Gebruikers kunnen toetsen toewijzen aan specifieke functies, snelkoppelingen creëren en complexe taken automatiseren, waardoor de productiviteit en efficiëntie toenemen.

Kwaliteit en duurzaamheid: Het toetsenbord maakt gebruik van hoogwaardige Cherry MX mechanische switches, die bekend staan om hun duurzaamheid en responsiviteit. Hierdoor biedt de Advantage360 een uitzonderlijke typervaring die lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Gebruiksgemak: Met een intuïtieve lay-out, comfortabele toetsen en handige functies, zoals multimediabesturing en ingebouwde USB-hubs, is het Advantage360-toetsenbord eenvoudig te gebruiken en te bedienen.

Positieve gebruikerservaring: Veel gebruikers prijzen de Advantage360 vanwege de aanzienlijke verbetering in comfort, snelheid en nauwkeurigheid die ze ervaren tijdens het typen. Het toetsenbord heeft een grote schare trouwe fans die getuigen van de superieure kwaliteit en prestaties.

Functionaliteiten Kinesis Advantage360 ergonomisch toetsenbord

De Advantage360 is met name geschikt voor professionele computergebruikers die langdurig en met 10 vingers typen. Enkele functionele voordelen van dit toetsenbord zijn als volgt:

 • Low-Force Mechanical Brown Switches (Gateron KS-9)
 • Maak je eigen lay-out en zet het toetsenbord helemaal naar eigen hand
 • Hot Keys om te switchen tussen diverse lay-outs
 • Mac en Windows toetsen (bijgeleverd)
 • Garantie 3 jaar (en technische support vanuit Kinesis)
 • Geïntegreerde numerieke toetsen
 • Wordt geleverd in US lay-out (andere lay-outs op aanvraag)

Bestel vandaag nog het Kinesis Advantage360 toetsenbord

Met een goed ergonomisch toetsenbord wordt een betere werkhouding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen. Om je werkplek nog ergonomischer in te richten wordt ook het gebruik van een ergonomische muis aanbevolen. Heb je vragen over het toetsenbord, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via +31 88 262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
voordelen
 • Voorkomt klachten door de ergonomische vorm
 • Ongeëvenaard gevoel en prestaties
 • Geschikt voor professioneel computergebruik
Price incl tax609,00
Price excl tax503,31
Short Description

Ontdek het ultieme ergonomische toetsenbord: de Kinesis Advantage360. Met een gesplitste lay-out, programmeerbare toetsen en hoogwaardige Cherry MX mechanische switches biedt dit toetsenbord ongeëvenaard comfort en aanpasbaarheid. Verhoog je typsnelheid, verminder vermoeidheid en optimaliseer je workflow met de Kinesis Advantage360.

KlachtoplossingOnderarm, Elleboog, Pols
Garantie3 jaar
Afmeting product419 x 232 x 73
Gewicht product1180 gram
Materiaalkunststof
Operating SystemWindows, Mac, Linux
Programmeerbare knoppenJa
BacklightNee
Multimedia keysJa
VoetbedieningNee
USB HubNee
LayoutQWERTY
Pluspunt 1Uniek ontwerp voor maximaal comfort
Pluspunt 2Programmeerbare toetsen
Pluspunt 3Duimbediening oa toetsen backspace, enter en spatie
Pluspunt 4Cherry MX Brown mechanische toetsen
Pluspunt 5Smart Set Programming Engine
Customer Questions
Hoe maak ik een keuze uit de soort key switches?
Wij verkopen verschillende soorten mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. De keuze bij de soort switch is afhankelijk van de soort werkzaamheden en de de intensiteit van gebruik. Gamers en programmeurs kiezen vaak voor mechanische toetsenborden. Voor intensief dagelijks gebruik zijn de schaar switch compacte toetsenborden van het merk Penclic ideaal. Membraam switch toetsenborden zien we steeds minder geproduceerd worden.
Waarom een ergonomisch gesplitst toetsenbord?
Een ergonomisch gesplitst toetsenbord bestaat uit twee delen. Deze delen kun je vaak horizontaal en verticaal positioneren. Een gesplitst ergonomisch toetsenbord past zich aan naar jouw wensen en positioneert jouw handen en polsen in de meest ideale positie. Daarnaast wordt door het compacte formaat de reikafstand naar de muis verkleind.
Bij welke klachten helpt een gesplitst toetsenbord?
Door de twee delen naar buiten te schuiven en/of omhoog te zetten kun je een comfortabele werkhouding voor jezelf creëren. Een ergonomisch toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Wat kan ik doen met de FN toets?
Dankzij de Fn toets kun je met 2 aanslagen toch de meeste functies gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld het geïntegreerde cijferblok mee bedienen, een print screen mee maken of het volume regelen.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.