• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Kinesis Freestyle2 ergonomisch toetsenbord 20" inch - PC - US

Artikel
3304700
159,00 131,40
Levertijd: 1 werkdag

Het Freestyle2 toetsenbord 20 inch is kan volledig naar jouw wensen ingesteld worden. Een gesplitst toetsenbord geeft extra comfort, is compact en laat je ergonomisch werken.

 • Gesplitst ontwerp voor verbeterde houding
 • Extra functies dankzij sneltoetsen en Fn toetsen
 • Met extra sneltoetsen
159,00 131,40
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Het Freestyle2 toetsenbord 20 inch is kan volledig naar jouw wensen ingesteld worden. Een gesplitst toetsenbord geeft extra comfort, is compact en laat je ergonomisch werken.

Het Freestyle2 toetsenbord 20 inch is slank, heeft een ergonomisch ontwerp en is zeer divers in zijn positionering. 50 centimeter draad zit er tussen beide delen. Dit ergonomisch toetsenbord bestaat uit twee even grote delen die je naar eigen inzicht kan opsplitsen met een 20 inch kabel tussen beide delen. Je kan deze gesplitste delen bijvoorbeeld in het verlengde van je armen leggen voor een optimaal comfort. Kinesis Freestyle 2 is speciaal zo ontworpen dat jij hem volledig in kan stellen op de natuurlijke houding van je polsen en handen.

Ergonomisch werken met een Freetyle2 toetsenbord

Ergonomische toetsenborden voorkomen en verlichten klachten middels een aantal specifieke kenmerken. Zo zijn deze toetsenborden vaak smaller, zodat je de muis dichter bij je lichaam kunt zetten. De pols, arm en schouder ondervinden hierdoor minder spierspanning. Bij het Freestyle2 wordt een negatieve helling gecreëerd waardoor de polsen een neutrale - rechte - stand houden. De spierspanningsklachten in de onderarm, veroorzaakt door een standaard toetsenbord zullen afnemen. Van klein tot groot en daar tussenin, de Freestyle2 zorgt voor maximale flexibiliteit. Uit de doos zijn beide modules met elkaar verbonden door een flexibele pivot-tether die een oneindig bereik van splay mogelijk maakt. Als u de pivot-tether loskoppelt, krijgt u tot 9 of 20 inch volledige scheiding van de linker- en rechter-keyboard delen. Dit ontwerp vermindert en / of elimineert ulnaire afwijking aanzienlijk.

Prettige en lichte aanslag

De Freestyle2 maakt gebruik van een stille, low-force toetsaanslag. Deze toetsen hebben een veel lagere drukgevoeligheid dan gemiddeld, tot wel 25%. Dit zorgt voor een extra groot comfort wanneer je ermee typt.

Hotkeys bij het Freestyle2 20 inch toetsenbord

De Kinesis Freestyle 2 heeft de ‘hotkeys’ zoals kopiëren, plakken, home en zoeken, aan de linkerkant gepositioneerd. Dit is ervoor bedoelt om je rechterhand iets te ontlasten. Onder de F-toetsen aan de rechterzijde vind je nog meer functies en ook deze kan je met de FN toets bedienen.

Specificaties

Het Kinesis Freestyle 2 toetsenbord is uitgevoerd in de kleur zwart en verkrijgbaar voor PC en Mac. Je sluit hem aan met een USB kabel. De bijbehorende kabel is 2.00 meter lang. Meer dan 50 cm tussen de 2 delen. Het toetsenbord is 390-520 mm breed, 180 mm diep en 22 mm hoog.

Wil je het Freestyle2 toetsenbord ook verhogen?

Wil je het maximale uit je Freestyle2 halen? Combineer hem dan met de VIP3 set, V3 accessoire of de Ascent accessoire. Hiermee kun je de Freestyle in elke gewenste hoek zetten.

 

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Gesplitst ontwerp voor verbeterde houding
 • Extra functies dankzij sneltoetsen en Fn toetsen
 • Met extra sneltoetsen
Price incl tax199,00
Price excl tax164,46
Short Description

Het Freestyle2 toetsenbord 20 inch is kan volledig naar jouw wensen ingesteld worden. Een gesplitst toetsenbord geeft extra comfort, is compact en laat je ergonomisch werken.

MerkKinesis
KlachtoplossingOnderarm, Elleboog, Hand
Garantie2 jaar
Gewicht product907 gram
Materiaalaluminium
Kabellengte180 cm
Programmeerbare knoppenNee
Soort keysmembraan
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Gesplitst ontwerp voor verbeterde houding
Pluspunt 2Extra functies dankzij sneltoetsen en Fn toetsen
Pluspunt 3Met extra sneltoetsen
Pluspunt 4Ergonomisch compact icm muisgebruik
Pluspunt 520" inch draad tussen beide delen
Customer Questions
Waarom een ergonomisch gesplitst toetsenbord?
Een ergonomisch gesplitst toetsenbord bestaat uit twee delen. Deze delen kun je vaak horizontaal en verticaal positioneren. Een gesplitst ergonomisch toetsenbord past zich aan naar jouw wensen en positioneert jouw handen en polsen in de meest ideale positie. Daarnaast wordt door het compacte formaat de reikafstand naar de muis verkleind.
Bij welke klachten helpt een gesplitst toetsenbord?
Door de twee delen naar buiten te schuiven en/of omhoog te zetten kun je een comfortabele werkhouding voor jezelf creëren. Een ergonomisch toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Wat kan ik doen met de FN toets?
Dankzij de Fn toets kun je met 2 aanslagen toch de meeste functies gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld het geïntegreerde cijferblok mee bedienen, een print screen mee maken of het volume regelen.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.