Kinesis

Kinesis Corporation werd opgericht in 1991 met als doel het eerste computertoetsenbord te ontwikkelen dat is geoptimaliseerd voor comfort en productiviteit. Na uitgebreid onderzoek werd het eerste Kinesis-voorgevormde toetsenbord, het Model 100, in 1992 commercieel gelanceerd. Het succes van het Kinesis-voorgevormde toetsenbord bij het oplossen van hardnekkige RSI-problemen is opmerkelijk en ongekend.

Collecties Kinesis

Kinesis verkoopt producten zoals toetsenborden, keypads, touchpads, voetpedalen en veel verschillende accessoires om het computergebruik ergonomisch te ondersteunen.

Toetsenborden

Kinesis verkoopt 3 verschillende soorten toetsenborden voor ergonomische ondersteuning. Zo bieden ze de Advantage 2 aan. De Advantage 2 is voorzien van een authentiek, voorgevormd toetsenbordontwerp. Verder bevat het toetsenbord ook nog zwak mechanische toetsen om de belangrijkste risicofactoren van toetsenbordgebruik aan te pakken voor maximaal comfort. Het toetsenbord is te verkrijgen in Engels, Amerikaanse of Duitse lay-out.

Het award winnende Freestyle Pro toetsenbord biedt dezelfde geavanceerde ergonomische functies als de Freestyle 2, maar met extra voordelen zoals het volledig kunnen programmeren van het toetsenboord. Schakel direct tussen Windows-, Mac- en Dvorak-lay-outs of maak uw eigen lay-outs.

De Freestyle2 is een dun ontwerp en heeft een hellingshoek van nul graden die de hoogte minimaliseert, waardoor een negatieve helling ontstaat en de pols extensie wordt verminderd. Het slanke ontwerp biedt een 2-in-1 toetsenbord voor kantoor en reizen.

Touch- en keypads

Kinesis biedt verschillende soorten touch- en keypads aan van Cirque. De SmartCat ProTM AG combineert alle kracht van een eersteklas muis met het ongeëvenaarde comfort en de duurzaamheid van een touchpad met intelligente software, scrollen en zoomen met één druk op de knop en onderscheidende geluiden voor elke handeling. Bovendien voeren vier unieke, programmeerbare hotlinks onafhankelijk programma’s/ commando's uit, openen bestanden, besturen browserfuncties, wijzen (wissel) muisacties toe en besturen cursormodi.

Voetpedalen

De voetpedalen zijn een uitstekende manier van ergonomisch ondersteunen. Het voorkomt onnodige hand- en armbewegingen, waardoor het niet belast raakt. De nieuwe driverloze programmering maakt het snel en gemakkelijk om de aansluitingen te wijzigen om toetsenbordacties en productiviteitsverhogende macro's uit te voeren.

Marktleider

Sinds 1992 wordt Kinesis erkend als leider op het gebied van computerergonomie. Al onze producten zijn ontworpen om samen met het menselijk lichaam te werken om het comfort en de productiviteit te verhogen.

Give people great tools and they do great work.

 

Lees meer
Sluiten
[BAC] - Homepage

24 Items

per pagina
Set Descending Direction
 1. Kinesis Advantage2 mechanisch toetsenbord - Silver

  Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 469,00
  Quickview
 2. Kinesis Advantage2 Quiet toetsenbord - Red switches

  Speciale prijs € 439,00 Normale prijs € 469,00
  Quickview
 3. Kinesis Advantage2 mechanisch toetsenbord

  Speciale prijs € 419,00 Normale prijs € 459,00
  Quickview

24 Items

per pagina
Set Descending Direction
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.