• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Kinesis Freestyle2 gesplitst toetsenbord - MAC

Artikel
3304050
159,00 131,40
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het FreeStyle2 gesplitst toetsenbord heeft de mogelijkheid om de toetsenbordhelften te splitsen en aan te passen aan de persoonlijke breedte van de gebruiker zodat handen, polsen en armen altijd de juiste positie innemen ten opzichte van de schouders. Dit vermindert nek- en schouderklachten.

 • Gesplitst ontwerp voor verbeterde houding
 • Ergonomisch compact voor ergonomischer muisgebruik
 • Speciaal voor MAC
159,00 131,40
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Het FreeStyle2 gesplitst toetsenbord heeft de mogelijkheid om de toetsenbordhelften te splitsen en aan te passen aan de persoonlijke breedte van de gebruiker zodat handen, polsen en armen altijd de juiste positie innemen ten opzichte van de schouders. Dit vermindert nek- en schouderklachten.

Het Kinesis FreeStyle2 gesplitst toetsenbord is in twee helften splitsbaar en biedt hierdoor een ultiem comfortgevoel en de keuzevrijheid om het samen te stellen naar jouw wensen. Dit ergonomische toetsenbord geeft ook de gelegenheid om met de muis rechts of in het midden een ergonomisch verantwoorde werkhouding aan te nemen. Eenvoudige aanpassingen in breedte en een zelf in stellen hellingshoek zorgen voor meer persoonlijk comfort en verlaagde spierspanning.

Kenmerken van het Kinesis Freestyle2 toetsenbord

Het merk Kinesis is de bedenker van het gesplitste toetsenbord. Het numerieke toetsenbord ontbreekt bij de Kinesis Freestyle 2, maar is wel geïntegreerd onder de blauwe toetsen. Je kan bij dit toetsenbord het numerieke gedeelte gebruiken in combinatie met de FN-toets.

Wat nog meer een uniek kenmerk is aan het Kinesis Freestyle 2 toetsenbord zijn de hotkeys zoals kopiëren, plakken, home, delete en Esc die aan de linkerkant van het toetsenbord zijn gepositioneerd. Het idee hierachter is om de rechterhand wat minder te belasten. Dit neemt zeker enige gewenning met zich mee, maar deze optimalisatie stimuleert de afwisseling wat vanuit ergonomisch oogpunt een plus is. Onder de F-toetsen aan de rechterzijde vind je nog meer functies en ook deze kan je met de FN-toets bedienen. Daarnaast geven de low force tactile key toetsen een prettige toetsaanslag met een groot comfortgevoel.

Specificaties van het Kinesis Freestyle2 toetsenbord

Het Kinesis Freestyle 2 toetsenbord is verkrijgbaar voor PC en deze speciale Mac-versie. Het toetsenbord is 39-52 centimeter breed, 18 cm diep en 2.2 cm hoog. Nog meer kenmerken zijn onder andere:

 • Geschikt voor MAC OS X 10.4 of hoger
 • Lichtgewicht, plat toetsenbord
 • Inklapbaar en past prima in iedere laptoptas
 • Inclusief geïntegreerd 10 keys numpad
 • Splits- en in hoogte instelbaar (accessoires)
 • Lichte toetsaanslag (35 gr)
 • Diverse hot keys
 • Diverse shortcut keys

Ergonomische voordelen van het Freestyle2 gesplitst toetsenbord

Het FreeStyle2 heeft de mogelijkheid om de toetsenbordhelften te splitsen en zo aan te passen aan de persoonlijke breedte van de gebruiker dat de handen, polsen en armen altijd de juiste positie innemen ten opzichte van de schouders. Er kan binnen de ‘comfort zone’ van het lichaam gewerkt worden, wat onnodige nek- en schouderklachten voorkomt. Het voorkomt onnodig krommen van de hand naar buiten t.o.v. de pols en onderarm. Met de diverse losse accessoires kan de hellingshoek worden aangepast. Het unieke ontwerp laat zich perfect sluiten op jouw ideale werkhouding. Zoals de naam als zegt kun je ook echt freestylen met dit toetsenbord.

Accessoire uitbreidingen met het Freestyle2 toetsenbord

Met deze verstelsets en losse producten kan het toetsenbord in verschillende hellingshoeken geplaatst worden en extra comfort en gebruikersgemak geven.

 • VIP3 set, bestaande uit handpalmkussens én hoogte verstelset
 • V3 verstelset

Waarom een ergonomisch toetsenbord?

Met een ergonomisch toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw type werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in schouders, nek en arm afneemt.

Vragen over de Kinesis producten, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via +31 88 262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
voordelen
 • Gesplitst ontwerp voor verbeterde houding
 • Ergonomisch compact voor ergonomischer muisgebruik
 • Speciaal voor MAC
Price incl tax159,00
Price excl tax131,40
Short Description

Het FreeStyle2 gesplitst toetsenbord heeft de mogelijkheid om de toetsenbordhelften te splitsen en aan te passen aan de persoonlijke breedte van de gebruiker zodat handen, polsen en armen altijd de juiste positie innemen ten opzichte van de schouders. Dit vermindert nek- en schouderklachten.

MerkKinesis
KlachtoplossingOnderarm, Elleboog, Pols, Hand
Garantie2 jaar
Afmeting product390 x 180 x 22 mm
Gewicht product907 gram
Materiaalaluminium
Kabellengte180 cm
Programmeerbare knoppenNee
Soort keysmembraan
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Gesplitst ontwerp voor verbeterde houding
Pluspunt 2Ergonomisch compact icm muisgebruik
Pluspunt 3Speciaal voor MAC
Pluspunt 4Extra functies dankzij sneltoetsen en Fn toetsen
Customer Questions
Waarom een ergonomisch gesplitst toetsenbord?
Een ergonomisch gesplitst toetsenbord bestaat uit twee delen. Deze delen kun je vaak horizontaal en verticaal positioneren. Een gesplitst ergonomisch toetsenbord past zich aan naar jouw wensen en positioneert jouw handen en polsen in de meest ideale positie. Daarnaast wordt door het compacte formaat de reikafstand naar de muis verkleind.
Bij welke klachten helpt een gesplitst toetsenbord?
Door de twee delen naar buiten te schuiven en/of omhoog te zetten kun je een comfortabele werkhouding voor jezelf creëren. Een ergonomisch toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Wat kan ik doen met de FN toets?
Dankzij de Fn toets kun je met 2 aanslagen toch de meeste functies gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld het geïntegreerde cijferblok mee bedienen, een print screen mee maken of het volume regelen.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
We found other products you might like!
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.