• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

Kinesis Advantage2 Quiet toetsenbord - Red switches

Artikel
3302002-LF
Special Price 439,00 362,81
Regular Price 449,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze versie van de Kinesis Advantage2 (Quiet LF=Linear Feel) is voorzien van Cherry Red QUIET key switches (Low-Force). Het ontbreken van een 'tactiele piek' voorziet de toetsen van een constante reactie. Vele gebruikers zoals schrijvers en programmeurs, gamers zien dit als een comfortabele toevoeging.

 • Cherry MX Red Quiet, Linear Feel 
 • Uniek ontwerp voor maximaal comfort
 • Programmeerbare toetsen
Special Price 439,00 362,81
Regular Price 449,00
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Deze versie van de Kinesis Advantage2 (Quiet LF=Linear Feel) is voorzien van Cherry Red QUIET key switches (Low-Force). Het ontbreken van een 'tactiele piek' voorziet de toetsen van een constante reactie. Vele gebruikers zoals schrijvers en programmeurs, gamers zien dit als een comfortabele toevoeging.

Het Kinesis Advantage2 ergonomisch toetsenbord is ontwikkeld voor en door professionele programmeurs. Het design heeft een combinatie met de zogeheten tactile mechanische toetsen en richt zich op het bestrijden van de risico’s die komen kijken met het langdurig gebruik van toetsenborden door maximaal ergonomisch comfort te bieden. De kuiltjes in dit toetsenbord en de positie van de toetsen zijn volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. De duimen nemen een aantal toetsen voor enkele veelvoorkomende handelingen over. Hierdoor kunnen je vingers, armen, polsen en handen in een meer natuurlijke positie typen.

Wat maakt de Kinesis Advantage2 zo uniek?

Om te beginnen zijn de toetsen afzonderlijk te verwisselen. Door gebruik van het interne geheugen (4 MB intern geheugen), zijn deze afzonderlijk te programmeren met veelvoorkomende toets combinaties. Hierdoor hoef je geen externe software op je computer te installeren. De Advantage2 reeks van Kinesis is ontworpen vanuit decennia ervaring in het bouwen van ergonomische toetsenborden. Het toetsenbord is op zo’n manier ontworpen dat de armen op schouderbreedte zijn gepositioneerd en de polsen in een natuurlijke houding blijven. Daarnaast is het toetsenbord compact wat genoeg ruimte geeft om een ergonomische muis naast te gebruiken. Verder minimaliseren de meegeleverde palmsteunen de spanning op de polsen en worden relatief veel toetsen met de duimen bediend om de zwakkere pink te ontlasten. Het kuip vormige design zorgt vooral ook voor veel meer ontspanning op de vingers, omdat de toetsen dichter op elkaar zitten.

Ergonomische kenmerken van het Kinesis Advantage2 toetsenbord

Dit ergonomische toetsenbord wordt standaard geleverd met geïntegreerde zachte handpalmkussens voor extra comfort en ondersteuning. De toetsen zijn symmetrisch gegroepeerd, wat ervoor zorgt dat er minder vingerbewegingen nodig zijn om alle toetsen te bedienen. Dit voorkomt overbelasting van de vingerpezen. Door de ontspannen houding van de handen en de vingers die naar beneden werken en de armen die binnen de comfort zone van het lichaam blijven, kunnen schouder-, arm-, en polsklachten door werk gerelateerde overbelasting voorkomen worden.

Technische kenmerken van het Kinesis Advantage2 toetsenbord

De Advantage2 keyboard van Kinesis is met name geschikt voor professionele computergebruikers die langdurig en met 10 vingers typen. Het toetsenbord is voorzien van Cherry Red QUIET tactile mechanische toetsen. Deze hebben een lage weerstand bij het indrukken.

Maak verder macro’s aan die veel herhaalde uitvoeringen kunnen overnemen. Hiermee kun je met combinatietoetsen hele lappen tekst effectief verwerken (bijvoorbeeld: Shift+H). Het programmeren van de toetsen kan via de SmartSet App en kun je direct vanaf het toetsenbord openen. Hierin kun je toetsenbord-indelingen bekijken, macro’s toevoegen en aanpassen en de toetsenbordinstellingen personaliseren.

Specificaties van het Kinesis Advantage2 toetsenbord

 • Cherry Red QUIET Keyswitches
 • Maak je eigen layout en zet het toetsenbord helemaal naar jouw hand
 • Hot Keys om te switchen tussen diverse layouts
 • Mac en Windows toetsen (bijgeleverd)
 • 3 jaar garantie (en technische support vanuit Kinesis)
 • Geïntegreerde numerieke toetsen
 • 2 handpalmkussens bijgeleverd
 • Wordt geleverd in US layout (andere layouts op aanvraag)

Verschillende modellen van de Advantage2

De versie Kinesis Advantage2 toetsenbord is de gewone versie van dit model en is voorzien van Cherry mechanische toetsen. Het ontbreken van een 'tactiele piek' voorziet de toetsen van een constante respons. Professional gebruikers zoals programmeurs en gamers zien dit als een plus. De Kinesis Advantage2 QD is geschikt om te werken met of qwerty of dvorak key-layout.

Een mechanisch toetsenbord bij professioneel gebruik

Met een ergonomisch mechanisch toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in je schouders, nek en arm afneemt.

Vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via +31 88 262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Cherry MX Red Quiet, Linear Feel 
 • Uniek ontwerp voor maximaal comfort
 • Programmeerbare toetsen
Price incl tax439,00
Price excl tax362,81
Short Description

Deze versie van de Kinesis Advantage2 (Quiet LF=Linear Feel) is voorzien van Cherry Red QUIET key switches (Low-Force). Het ontbreken van een 'tactiele piek' voorziet de toetsen van een constante reactie. Vele gebruikers zoals schrijvers en programmeurs, gamers zien dit als een comfortabele toevoeging.

MerkKinesis
KlachtoplossingOnderarm, Elleboog, Hand
Gewicht product997 gram
Materiaalaluminium
Kabellengte180 cm
Programmeerbare knoppenJa
Soort keysCherry MX Red
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Uniek ontwerp voor maximaal comfort
Pluspunt 2Programmeerbare toetsen
Pluspunt 3Duimbediening oa toetsen backspace, enter en spatie
Pluspunt 4Cherry MX Brown mechanische toetsen
Pluspunt 5Smart Set Programming Engine
Customer Questions
Hoe maak ik een keuze uit de soort key switches?
Wij verkopen verschillende soorten mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. De keuze bij de soort switch is afhankelijk van de soort werkzaamheden en de de intensiteit van gebruik. Gamers en programmeurs kiezen vaak voor mechanische toetsenborden. Voor intensief dagelijks gebruik zijn de schaar switch compacte toetsenborden van het merk Penclic ideaal. Membraam switch toetsenborden zien we steeds minder geproduceerd worden.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.