• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Kinesis Freestyle Edge Lift-kit accessoire

Artikel
3304300-EDGE-LIFT
35,00 28,93
Levertijd: 1 werkdag

De kantelbare Kinesis Freestyle Edge Lift kit kan de 2 gesplitste delen in een hoek van 5, 10 of 15 graden plaatsen. Liftkit verstelset voor Kinesis Edge RGB Gaming toetsenbord. 

 • Verticale hoek bevordert de natuurlijke stand
 • Hoek van 5, 10 of 15 graden
 • Effectief bij polsklachten
35,00 28,93
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

De kantelbare Kinesis Freestyle Edge Lift kit kan de 2 gesplitste delen in een hoek van 5, 10 of 15 graden plaatsen. Liftkit verstelset voor Kinesis Edge RGB Gaming toetsenbord. 

De kantelbare Kinesis Freestyle Edge Lift kit

De Lift Kit kan de 2 gesplitste delen in een hoek van 5, 10 of 15 graden plaatsen. Je armen staan daardoor in betere hoek en kunnen daardoor meer ontspanning vinden tijdens het gamen en typen. Bevestig de V3 Pro Lifters aan Freestyle Edge om het toetsenbord (hoog, medium of laag) te kantelen met de palmsteunen losgemaakt voor maximaal comfort tijdens langdurige gamesessies. Verbeterd comfort betekent minder pauzes en snellere reflexen.

Ergonomische voordelen van de Kinesis Freestyle Edge Lift kit

Door de Freestyle Edge in een hoek te plaatsen worden je polsen in een meer natuurlijke positie geplaatst, waardoor hand- en armbelasting worden verminderd. In tegenstelling tot de liftkit is de V3 Pro ontworpen om te werken met de losse palmsteunen.

Handpalmsteunen en -kussens

Een mechanisch toetsenbord zoals de Freestyle Edge RGB is wat gemiddeld wat hoger. Om deze hoogte comfortabel te krijgen krijg je standaard handpalmsteunen en zachte schuim kussentjes die je aan de voorzijde bevestigt. De aflopende kantelbare steunen maken de overgang van je bureaublad naar het toetsenbord extra comfortabel. Pas snel aan tussen hoge, gemiddelde en lage hoek instellingen (5˚, 10˚ en 15˚)

V3 Pro Lifters zijn alleen compatibel als de palmsteunen zijn losgekoppeld. Kies voor een tent met palmsteunen de liftkit.

 • Inclusief linker en rechter V-lifters
 • Palmsteunen moeten worden losgemaakt

Waarom een ergonomisch toetsenbord?

Met een ergonomisch toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw type werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in schouders, nek en arm afneemt.

Vragen over de Kinesis producten, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

 

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Verticale hoek bevordert de natuurlijke stand
 • Hoek van 5, 10 of 15 graden
 • Effectief bij polsklachten
Price incl tax35,00
Price excl tax28,93
Short Description

De kantelbare Kinesis Freestyle Edge Lift kit kan de 2 gesplitste delen in een hoek van 5, 10 of 15 graden plaatsen. Liftkit verstelset voor Kinesis Edge RGB Gaming toetsenbord. 

MerkKinesis
KlachtoplossingOnderarm, Elleboog, Hand
Garantie2 jaar
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Verticale hoek bevordert de natuurlijke stand
Pluspunt 2Hoek van 5, 10 of 15 graden
Pluspunt 3Effectief bij polsklachten
Customer Questions
Waarom een ergonomisch gesplitst toetsenbord?
Een ergonomisch gesplitst toetsenbord bestaat uit twee delen. Deze delen kun je vaak horizontaal en verticaal positioneren. Een gesplitst ergonomisch toetsenbord past zich aan naar jouw wensen en positioneert jouw handen en polsen in de meest ideale positie. Daarnaast wordt door het compacte formaat de reikafstand naar de muis verkleind.
Bij welke klachten helpt een gesplitst toetsenbord?
Door de twee delen naar buiten te schuiven en/of omhoog te zetten kun je een comfortabele werkhouding voor jezelf creëren. Een ergonomisch toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Wat kan ik doen met de FN toets?
Dankzij de Fn toets kun je met 2 aanslagen toch de meeste functies gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld het geïntegreerde cijferblok mee bedienen, een print screen mee maken of het volume regelen.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam en Breda. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400 06-23216020
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.