• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard

Artikel
6000500
135,00 111,57
Levertijd: 1 werkdag

De lichtgewicht BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard is voorzien van geïntegreerde documenthouder en is in 5 hoogtes instelbaar. De laptopstandaard is door de bijpassend documenthouder de meest complete in z'n soort. Dit model is van aluminium en is zeer compact op te vouwen en dus ideaal voor de mobiele werkplek.

 • Vebetert de houding in nek, rug en schouder
 • 5 standen verstelbaar van 11-24 cm hoogte
 • Flinter dun formaat A4, 9 mm dun
135,00 111,57
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

De lichtgewicht BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard is voorzien van geïntegreerde documenthouder en is in 5 hoogtes instelbaar. De laptopstandaard is door de bijpassend documenthouder de meest complete in z'n soort. Dit model is van aluminium en is zeer compact op te vouwen en dus ideaal voor de mobiele werkplek.

De BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard is ontwikkeld voor de veeleisende laptopgebruiker die geen concessies wil doen in comfort, gemak en design. Het merk BakkerElkhuizen kwam 20 jaar geleden als allereerste met de mobiele laptophouder en is nog steeds toonaangevend in beeldschermwerk innovaties. Deze laptopstandaard is verstelbaar in 5 verschillende standen, beschikt over een geïntegreerde documenthouder en is gemakkelijk in en uit te klappen. De laptopstandaard is volledig ingeklapt maar 9 mm dik. Ook het gewicht van deze laptophouder is met nog geen halve kilo perfect voor de mobiele werkplek. In combinatie met een los toetsenbord en ergonomische muis maak je het plaatje compleet om intensief en langdurig met je laptop te kunnen werken.

Kenmerken van de BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard

 • Verstelbaar in 5 hoogtes, 110 tot 240 mm
 • Geïntegreerde documenthouder
 • Opvouwbaar
 • Gemaakt van aluminium
 • Weegt 430 gram en is 9 mm dik
 • Voor laptops tot 17 inch
 • Licht en mobiel
 • Draagvermogen tot 5 kilogram

Ergonomische voordeel van een laptopstandaard

Intensief werken met een laptop is niet bevorderlijk voor je fysieke gesteldheid. Veel gebruikers ervaren rug-, nek- en schouderklachten. Laptops staan over het algemeen te laag waardoor je voorover gebogen in een onnatuurlijke houding werkt. Een laptopstandaard zorgt ervoor dat je het laptopscherm op ooghoogte kunt zetten waardoor je een betere houding creëert. Het verhogen vermindert spierspanning op nek, rug en schouders.

Met een laptopstandaard wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het werken met de laptop, tablet of pc. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in je nek en schouders afneemt. Niet zeker van je zaak? Maak gebruik van de eenvoudige selectietool om de best passende laptop standaard te selecteren.

Bestel de Ergo-Q 220 laptopstandaard en ervaar de voordelen

Vragen over dit product of een product testen? Testen kan vrijblijvend 30 dagen. Op zoek naar bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via +31 88 262 44 00 of mail ons op info@ergo2go.nl. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar. Je kan ons gehele assortiment ook bekijken in ons experience centers in Rotterdam of Breda. Wij denken graag mee over de beste oplossing voor jouw werkplek.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Vebetert de houding in nek, rug en schouder
 • 5 standen verstelbaar van 11-24 cm hoogte
 • Flinter dun formaat A4, 9 mm dun
Short Description

De lichtgewicht BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard is voorzien van geïntegreerde documenthouder en is in 5 hoogtes instelbaar. De laptopstandaard is door de bijpassend documenthouder de meest complete in z'n soort. Dit model is van aluminium en is zeer compact op te vouwen en dus ideaal voor de mobiele werkplek.

MerkBakkerElkhuizen
KlachtoplossingSchouder, Nek
Garantie2 jaar
Afmeting product230 x 9 x 310 mm
Gewicht product430 gram
MateriaalHylite
Aantal standen5
Verstelbare hellingshoekJa
OpvouwbaarJa
Schermmaat13 inch, 14 inch, 15 inch
Documenthouder geïntegreerdJa
Accessoireslaptophouder
Hoogtebereik11 - 24 cm
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Vebetert de houding in nek, rug en schouder
Pluspunt 25 standen verstelbaar van 11-24 cm hoogte
Pluspunt 3Flinter dun formaat A4, 9 mm dun
Pluspunt 4Met geïntegreerde documenthouder
Customer Questions
Kan ik nog werken op het toetsenbord van de laptop als deze op de laptopstandaard staat?
Laptopstandaarden moeten worden gebruikt in combinatie met een muis en toetsenbord. Ergonomisch werken zonder een extern toetsenbord en losse muis niet mogelijk. We leveren ook laptoppakketten, waaronder een laptopstandaard met muis en toetsenbord
Past de laptopstandaard op elke laptop?
De meeste zijn zo ontworpen dat ze het beste passen op laptops van standaardformaat (15,4 inch of kleiner). Verschillende zijn geschikt voor grotere laptops (tot 17 ’). Op elke productpagina staat tot welk formaat deze geschikt is.
Kan je een laptopstandaard overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze laptopstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Hoe dun kan de laptopstandaard worden opgevouwen?
Dit hangt af van het model. Sommige vouwen zo dun als 3 mm. Anderen zijn ongeveer 10 mm.
Zal een laptopstandaard er niet voor zorgen dat een laptop oververhit raakt?
Onze laptopstandaarden zijn hiervoor ontworpen door de materialen waaruit ze zijn gemaakt, en ventilatieopeningen of slanke profielen waardoor de laptop aan de uiteinden kan afkoelen.
Wat als de laptopstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze retour sturen. De verzendkosten zijn alleen voor eigen rekening. Ook vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. De winkels zijn uitsluitend te bezoeken op afpsraak. Je bent van harte welkom in ons showrooms. Daar kun je ons aanwezige meubilair uitproberen en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren.  +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.