• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

DXT Precision verticale muis

Artikel
DXT
As low as 114,95 95,00
Levertijd: 1 werkdag

Met behulp van de DTX Precision verticale muis behoud je een neutrale houding in de hand en pols. Vanwege de penstand werken de duim en de wijsvinger nauw samen, wat deze muis uitermate geschikt maakt voor precisiewerk en efficiënt gebruik. De muis voorkomt het grijpen en knijpen en is erg licht te bedienen. De DXT is compact en past daardoor makkelijk in een laptoptas

 • Effectief bij pols- en schouderklachten
 • Links- en rechtshandig gebruik
 • Verticale houding met de penstand
As low as 114,95 95,00
Loading...Even geduld, we laden de productopties..
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Met behulp van de DTX Precision verticale muis behoud je een neutrale houding in de hand en pols. Vanwege de penstand werken de duim en de wijsvinger nauw samen, wat deze muis uitermate geschikt maakt voor precisiewerk en efficiënt gebruik. De muis voorkomt het grijpen en knijpen en is erg licht te bedienen. De DXT is compact en past daardoor makkelijk in een laptoptas

De DXT Precision verticale muis ondersteunt een neutrale en meer verticale polshouding. De houding van dit model lijkt op een penstand. Vanwege de penstand werken de duim en de wijsvinger nauw samen, wat deze muis uitermate geschikt maakt voor normaal muisgebruik maar in het bijzonder ook voor precisiewerk. De muis zorgt voor een ontspannen verticale hand- en polspositie. De DXT Precision mouse werkt prettig en heeft een korte gewenningstijd.

Het verticale design van de DXT zorgt ervoor dat hand, pols en arm in een natuurlijke positie blijven. Het symmetrische ontwerp maakt dit model geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Hierdoor kun je de spanning tussen beide armen verdelen. Wij adviseren dit model voornamelijk bij RSI-, hand-, onderarm- en polsklachten.

Nu ook verkrijgbaar! De DXT 3 precision mouse!

Bestel de DXT3 precision mouse voor moeiteloze navigatie en ultieme precisie. Met zijn ergonomisch ontwerp, perfecte grip en selecteerbare aanwijzersnelheid biedt deze draadloze muis comfort, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Een ideale keuze voor verbeterde productiviteit en een gezonde werkhouding.

Ergonomische voordelen van de DXT verticale muis

De muis voorkomt het grijpen en knijpen en is erg licht te bedienen. De DXT verticale mios is compact en past daardoor makkelijk in een laptoptas, heeft een lichte knopaanslag en is geschikt voor ieder handformaat. De ervaring leert wel dat grotere handen de muis minder goed kunnen besturen. Nog meer voordelen zijn:

 • Wordt vastgehouden als een pen
 • Geschikt om af te wisselen tussen links en rechts
 • Verticale houding van de onderarm vermindert de spierspanning
 • Preventief inzetbaar en bij beginnende spierspanningsklachten in de onderarm
 • Wetenschappelijk getest
 • Korte gewenningstijd

Functionele voordelen van de DXT Precision mouse

 • Zeer nauwkeurig en snel voor precies muiswerk
 • Korte gewenningstijd door de ergonomische pen-grip stand
 • Zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar
 • Vier DPI standen
 • Lichte knopaanslag
 • 2 jaar garantie
 • Ideaal om mee te nemen inclusief handig hoesje voor de muis

Bestel vandaag nog je DXT verticale muis

Met de verticale DXT muis wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het muisgebruik. Zorg voor een goed passende ergonomische muis voor je werkzaamheden en eventueel een ergonomisch toetsenbord en ervaar zelf hoe de spanning in je schouders, handen en armen afneemt. Heb je nog vragen over dit product of andere producten? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via +31 88 262 44 00.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Effectief bij pols- en schouderklachten
 • Links- en rechtshandig gebruik
 • Verticale houding met de penstand
Short Description

Met behulp van de DTX Precision verticale muis behoud je een neutrale houding in de hand en pols. Vanwege de penstand werken de duim en de wijsvinger nauw samen, wat deze muis uitermate geschikt maakt voor precisiewerk en efficiënt gebruik. De muis voorkomt het grijpen en knijpen en is erg licht te bedienen. De DXT is compact en past daardoor makkelijk in een laptoptas

MerkBakkerElkhuizen
KlachtoplossingOnderarm, Elleboog
Garantie2 jaar
Links_rechtsBeiden
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Links- en rechtshandig te gebruiken
Pluspunt 2Verticale pen stand
Pluspunt 34 DPI standen
Pluspunt 4Effectief bij pols- en schouderklachten
Pluspunt 5Klein ontwerp, ideaal om mee te nemen
Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Waarom is de verticale stand bij muisgebruik beter?
Het intensief werken met de muis kan een grote bron van ellende zijn; de spieren en pezen in je hand en pols kunnen overbelast raken. Dit kan zich uiten in tintelingen, een zeurende pijn in je vingers of pols en uiteindelijk zelfs krachtverlies. De oplossing? Een verticale muis! De grootste verschillen met een traditionele muis zijn; Je pols en onderarm wordt in een meer natuurlijke stand geplaatst, zodat je je onderarm en pols niet meer hoeft te draaien. Door de verticale stand van de hand ben je minder geneigd om de muis vanuit de pols te bewegen. Je beweegt de muis automatisch meer vanuit de gehele arm. Vrijwel elke verticale muis helpt om grote armspieren te gebruiken, in plaats van de kleine spieren en pezen in een onnatuurlijke stand. Let wel goed op bij de keuze van om goed te kijken naar een ergonomische muis die past bij jouw handmaat. (Maattabellen zijn te vinden onder het kopje maattabel onder desbetreffende muis).
Bij welke klachten helpt een verticale muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij pols, elleboog en onderarmklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de verticale stand worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je onderarm afneemt en klachten aan je pols, arm en schouders worden verminderd. Zowel curatief als preventief.
Hoe gebruik ik een verticale muis?
Je beweegt de muis automatisch meer vanuit de gehele arm. Houd er wel rekening mee dat bij kleine bewegingen deze ook vanuit de gehele arm komen en niet vanuit polsbewegingen. Bij een verticale muis hoef je de onderarm niet meer te draaien in een onnatuurlijke stand. De pronatie en dorsaalflexie van de pols worden hiermee aanzienlijk vermindert.
Verticale muis draadloos of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloze verticale muis de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc is verleden tijd met een draadloze muis. Draadloze muizen werken namelijk via een dongle of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van bedrade muizen is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Voor welk type werkzaamheden is een verticale muis geschikt?
Voor intensief muisgebruik is een verticale muis bijzonder geschikt. De vorm van deze muis stimuleert een natuurlijke houding, de hand, pols en onderarm neemt door de vorm van de muis een zogenoemde ‘hand schud-positie' aan. De gewenningstijd is kort, de meeste modellen zijn zeer accuraat en de muisknoppen programmeerbaar naar jouw wensen. Let wel goed op bij je keuze voor een verticale muis welke maat je kiest. Op elke productpagina staat een maattabel zoals onderstaande om de juiste keuze te maken. Bij elke soort ergonomische muis staat de bijbehorende maatvoering.
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren een ergonomische muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoe kan ik mijn USB dongle re-pairen met de Contour Unimouse
Als je de USB receiver kwijt bent of defect is kan je met een nieuwe USB dongle de Contour Unimouse weer optimaal wireless gebruiken. Met deze Unimouse instructievideo kan je gemakkelijk de nieuwe dongle repairen. Als er vragen zijn horen we dat graag op info@ergo2go.nl.   
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.