• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

BakkerElkhuizen Ultraboard 950 compact toetsenbord

Artikel
ULTRABOARD-950
As low as 84,95 70,21
Levertijd: 1 werkdag

Het Ultraboard 950 compact toetsenbord uit de collectie van BakkerElkhuizen is een verbeterde variant van het Ultraboard 940 compact toetsenbord. De compacte vorm en prettige toetsaanslag worden gecombineerd met handige extra functies. Het toetsenbord is bedraad en als Bluetooth versie verkrijgbaar.

 • Lichte toetsaanslag
 • Leverbaar met draad en draadloos Bluetooth
 • Compact formaat
As low as 84,95 70,21
Loading...Even geduld, we laden de productopties..
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Het Ultraboard 950 compact toetsenbord uit de collectie van BakkerElkhuizen is een verbeterde variant van het Ultraboard 940 compact toetsenbord. De compacte vorm en prettige toetsaanslag worden gecombineerd met handige extra functies. Het toetsenbord is bedraad en als Bluetooth versie verkrijgbaar.

Het Bakker Elkhuizen Ultraboard 950 compact toetsenbord is ultra dun, compacter en minder diep dan de meeste compacte toetsenborden. Het stijlvolle design, lichtere en stillere toetsaanslag en donkere letters op een lichte achtergrond zijn de belangrijkste kenmerken. De compacte vorm wordt gecombineerd met handige extra functies, zoals twee extra USB poorten voor het opladen van bijvoorbeeld een telefoon of het koppelen van een muis. De 2 USB poorten zitten alleen op het bedrade Ultraboard 950.

Kenmerken Ultraboard 950 compact toetsenbord

De USB variant van het Ultraboard 950 is aan te bevelen in reguliere kantooromgevingen. Het keyboard is compact zodat de muis binnen de comfortzone gebruik kan worden en klachten aan nek en schouder voorkomen kunnen worden. Doordat het toetsenbord platter is dan een regulier toetsenbord worden de polsen minder overstrekt en ervaart men meer comfort tijdens het typen. Daarnaast is er door het compacte design genoeg ruimte voor het gebruik van een ergonomische muis naast het toetsenbord. Het UltraBoard 950 heeft vier standaard sneltoetsen. Je kunt op deze manier direct een nieuw tabblad in je browser openen, direct naar jouw mail gaan, een printscreen maken en je numlock activeren. Beide systemen worden ondersteund. Er is eenvoudig te switchen tussen Mac en Windows besturingssysteem.

Mobiel werken met de Ultraboard 950

Dit maakt het werken op één plek met één (vaste) computer verleden tijd. Door het opkomen van mobiele apparaten en de beschikbaarheid van wifi, werken we steeds vaker op verschillende plekken: op kantoor, thuis of zelfs onderweg. De huidige mobiele apparaten zoals tablets, laptops of smartphones geven ons de vrijheid om overal ons werk te kunnen doen. Doordat het UltraBoard 950 compact toetsenbord bedraad is, hoef je het nooit op te laden en kun je er altijd mee werken.

Voordelen Ultraboard 950 compact toetsenbord

 • Lichte toetsaanslag vanwege een schaarmechanisme onder de toetsen
 • Muis bedienen binnen comfort zone
 • Lichte toetsen met donkere opdruk
 • Vier standaard sneltoetsen
 • Beschikbaar voor Mac en Windows besturingssysteem

BakkerElkhuizen producten voor een ergonomische thuiswerkplek

Met de producten van BakkerElkhuizen wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed ergonomisch toetsenbord en een een bijpassende ergonomische muis voor jouw werkzaamheden en ervaar zelf hoe de spanning in je schouders, nek en armen afneemt.

Vragen producten van het merk BakkerElkhuizen of zoekt bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via +31 88 262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Lichte toetsaanslag
 • Leverbaar met draad en draadloos Bluetooth
 • Compact formaat
Price incl tax74,99
Price excl tax 61,98
Short Description

Het Ultraboard 950 compact toetsenbord uit de collectie van BakkerElkhuizen is een verbeterde variant van het Ultraboard 940 compact toetsenbord. De compacte vorm en prettige toetsaanslag worden gecombineerd met handige extra functies. Het toetsenbord is bedraad en als Bluetooth versie verkrijgbaar.

KlachtoplossingSchouder, Nek, Onderarm, Elleboog, Pols
Garantie2 jaar
Afmeting product285 x 147 x 19 cm
Gewicht product455 gram
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Lichtgewicht, dun en compact ontwerp
Pluspunt 2Inclusief 2 extra USB-poorten
Pluspunt 3Leverbaar met draad of draadloos Bluetooth
Pluspunt 4Toetsen met schaarmechanisme
Pluspunt 5Platte stille toetsen
Customer Questions
Hoe reset ik het Bakker Elkhuizen Ultraboard 950 toetsenbord?
Drivers updaten: - Rechtermuis klik op Start > Apparaatbeheer > Bluetooth - Klik met rechtermuisknop op de UltraBoard en klik op Installatie ongedaan maken (Inclusief software als er om wordt gevraagd). - Schakel nu het UltraBoard uit. - Herstart de PC. - Als de PC helemaal opgestart en de gebruiker is ingelogd het toetsenbord opnieuw pairen.   Je kan proberen de bluetooth drivers handmatig te updaten, als je het model nummer weet van je pc kan je de drivers opzoeken op de site van de pc fabrikanten: http://support.hp.com/us-en/drivers/ http://www.dell.com/support/home/nl/nl/nldhs1/Products/ http://support.lenovo.com/nl/nl   Als je met een bluetooth dongle werkt, moet je de drivers van de fabrikant van de dongle installeren.  
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Raamsdonksveer en Breda. Deze locaties zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Baileybrugweg 9 Raamsdonksveer Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom. Onze favoriete ergonomische toetsenborden: Ergofy Ultra Slim Compact Mini S-Board 840 Compact toetsenbord Penclic C3 Office compact toetsenbord
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom is een compact toetsenbord beter?
De meeste computergebruikers hebben een combinatie van toetsenbord en een muis om de computer te bedienen. Een traditioneel toetsenbord is echter vrij breed waardoor de muis zich vaak buiten de schouderbreedte van je lichaam bevindt. Vanuit ergonomisch oogpunt wil je het toetsenbord en de muis zoveel mogelijk recht voor je torso, binnen schouderbreedte hebben. Een compact toetsenbord zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt. Bij een ergonomisch ingerichte werkplek hoort ook een goede bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het compact toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Draadloos compact toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloos compact toetsenbord de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Hoe gebruik ik de FN toets op een compact toetsenbord?
Bij een compact toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek toetsenbord gebruiken. Bij de meeste toetsenborden zonder cijferblok kun je een los bijpassend numeriek toetsenbord matchen.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.