• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

RH Logic 200 - Select zwart

Artikel
12009112
1.436,00 1.186,78
Levertijd: 12-14 werkdagen

De New Logic 200 en de 220 zijn zo gemaakt dat deze voor iedereen eenvoudig instelbaar is en aangepast kan worden aan elk lichaam.

 • Uitgebreide ergonomische eigenschappen
 • Zweedse perfectie en kwaliteit
 • Middel hoge rug met luchtlendepomp 
1.436,00 1.186,78
Ik wil liever €50,- korting
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

De New Logic 200 en de 220 zijn zo gemaakt dat deze voor iedereen eenvoudig instelbaar is en aangepast kan worden aan elk lichaam.

De RH New Logic 200 ergonomische bureaustoel heeft een korte en de 220 een hogere rug. De New Logic modellen kunnen worden uitgebreid met een breed scala aan opties en accessoires.

RH New Logic 200 en zijnn unieke instelmogelijkheden

Duidelijke instel mogelijkheden via handige handels met pictogrammen of ergonomische vormen helpen de gebruiker om de stoel, zittend en goed zichtbaar, aan te kunnen passen. RH New Logic 200 en de 220 zijn ontworpen om aan iedereen aan te passen, groot, klein, gezet of small. 

New Logic ergonomische bureaustoel met traploze en afzonderlijke rugleuning hoek

Het kantelmechanisme is traploos instelbaar en kan in elke gewenste positie worden vergrendeld. We raden aan om met de kantelhoek te werken om actief zitten aan te activeren. De New Logic kent vanuit het PP systeem een afzonderlijk verstelbare rugleuninghoek voor ondersteuning in elke positie.

RH Logic 200 specificaties

 • Zitdiepte met zitschuif: 400-499 mm (zitslide 100 mm incl. 20 mm achter)
 • Zitdiepte: 477 mm Zithoogte / -breedte: (standaard gassteel) 394-526 mm / 442 mm
 • Hoogte / breedte rug: 620 mm / 433 mm
 • Onderstel: zwart gelakt aluminium, Ø670 mm en wielen voor vloerbedekking (Ø65 mm)
 • Plastic kleur: zwart
 • Lumbale pomp is standaard
 • Verschillende opties en accessoires beschikbaar voor individuele aanpassing, bijv. armleuning en neksteun

New Logic is ontworpen door Jonas Stokke & Oystein Austad en Flokk Design Team

De ontwerpers Jonas Ravlo Stokke en Øystein Austad richten hun Oslo-ontwerpstudio op in 2007. Tegenwoordig werken ze allebei op het gebied van industrieel ontwerp, interieur en meubeldesign. Jonas Stokke runt een onafhankelijke ontwerpstudio onder zijn eigen naam en Øystein Austad maakt deel uit van het interne Flokk-ontwerpteam.We hebben de RH New Logic gecreëerd om iets geweldigs nog beter te maken. Retailers en architecten waren al vroeg bij het proces betrokken, waarbij gebruikers cruciale input leverden in verschillende stadia van testen en ontwikkelen. Dit alles om ervoor te zorgen dat de ergonomische bureaustoel echt aan elke vraag voldoet.

Een ergonomische bureaustoel draagt bij aan een betere werkplek

Met een goed ingestelde, ergonomische bureaustoel wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop of pc. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor van uw pc en/of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt. Maak gebruik van onze expertise en vraag om een online consult om uw bureaustoel goed in te stellen!

Bezoek onze showroom in Breda of Rotterdam

Om klanten de mogelijkheid te bieden de producten voor het bestellen al een te zien, te voelen en te ervaren of om klanten inspiratie op te laten doen, hebben wij twee Experience Centers opgezet in Rotterdam en Breda. Deze Experience Centers bevatten alle ergonomische producten die jou helpen om gezonder en verantwoordelijker achter je bureau te kunnen werken. Vraag een proefplaatsing aan of kom een keertje langs.

Vragen over de ergonomische muizen of compacte toetsenborden? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd4 - 6 weken
voordelen
 • Uitgebreide ergonomische eigenschappen
 • Zweedse perfectie en kwaliteit
 • Middel hoge rug met luchtlendepomp 
Short Description

De New Logic 200 en de 220 zijn zo gemaakt dat deze voor iedereen eenvoudig instelbaar is en aangepast kan worden aan elk lichaam.

MerkRH
KlachtoplossingSchouder, Nek, Lage rug, Bekken, Rug
Garantie10 jaar
Gewicht product19,9 kg
Wielenja
Soort wielenhard
ESDNee
Max. gewicht120 kg
Mechaniekverstelbare zithoek
Lage rugsteunlumbaalpomp
Kleur bekledingzwart
Hoogte rugleuning51 cm
Soort bekledingSelect
Armleggersgeen
Neksteungeen
Voetenringnee
Zithoogte39 - 52 cm
Pluspunt 1Inzetten ter preventie en bij klachten
Pluspunt 2Instelbare rug- en zitdiepte
Pluspunt 3Kantelmechaniek instelbaar
Pluspunt 4Compleet geleverd en geinstalleerd
Pluspunt 5Zakelijk design
Customer Questions
Wat is het belang van een gezonde thuiswerkplek?
Het belang van een goed ingerichte werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Gelukkig komt er steeds meer budget vanuit werkgevers om een ergonomische werkplek te creëren. Een verkeerd ingestelde werkplek kan al in korte termijn zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Ergo2go denkt graag mee om jouw werkplek op een ergonomische manier in te richten.
Hoe zit je ergonomisch op een zadelkruk?
Op een zadelkruk ga je op een natuurlijke wijze ergonomisch verantwoord zitten. Dit doe je als volgt: 1. Beide voeten stabiel op de grond. 2. Zet de kruk zo hoog dat je heupen iets hoger zijn dan je knieën 3. Schouders ter hoogte recht boven je heupen 4. Laat je schouders laag en ontspannen hangen
Wat is een goede zadelkruk?
Wij adviseren bij intensief gebruik de zadelkrukken van het merk Score. Een aantal modellen zijn uitgevoerd met een kantelmechanisme. Dit dient ervoor het bekken te kantelen, waardoor je een meer natuurlijke lichaamshouding krijgt tijdens het zitten op de kruk. Naast zadelkrukken hebben wij ook diverse balanskrukken binnen ons assortiment.
Hoe hard moet ik een zitbal oppompen?
De zitbal van de merken Vluv en Togu die wij leveren kun je zelf oppompen door middel van een fietspomp of door het meegeleverde handpomp. Probeer de bal op te pompen totdat de bal de genoemde grootte en hoogte bereikt heeft. Dit betekend dat als je een zitbal gekocht hebt van 65 cm, je de bal tot een hoogte van 65 cm op moet pompen
Welke maat zitbal past bij mijn lengte?
Wil je een zitbal aanschaffen? Als algemene regel geldt; heb je een lichaamslengte van 155cm tot maximaal 175cm adviseren wij een zitbal van het formaat 60 - 65cm versie. Bij een postuur van 175 cm tot maximaal 195 cm adviseren wij de 70 - 75cm zitbal. Deze maatvoering is van toepassing op de merken Vluv zitballen en Togo zitballen.
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
Zit een zitbal lekker?
Een zitbal is een prettige afwisseling en stimuleert een ergonomische lichaamshouding waarmee je de buik- en rugspieren traint. Als je net begint met het zitten op een zitbal adviseren wij dit maximaal een uur per dag. Na een paar weken is het mogelijk dit verder op te voeren. De bal is vooral bedoeld als aanvulling op je bureaustoel.
Hoe werkt de Bureaufiets app?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Wat is een bureaufiets?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Kan ik nog wel met de muis en toetsenbord werken achter een bureaufiets?
De ervaring leert dat het de productiviteit laat toenemen na het bewegen, maar niet tijdens het fietsen in muis en toetsenbord gebruik. Onderzoek wijst laat zien dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen en scherp blijft tijdens teams meetings.
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Waarom is advies van belang bij de keuze van een goede bureaustoel?
 Onze oefentherapeut en ergonomisch adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat je zeker wilt zijn van je aanschaf en deskundig advies draagt bij  het maken van een goede keuze. Naast deskundig advies op locatie binnen je eigen omgeving biedt Ergo2go je ook de mogelijkheid om vrijblijvend ons Experience center in Rotterdam of Breda te bezoeken. Bij online aankopen geven wij een 30 dagen gratis proefplaatsing van de diverse zitoplossingen.
Welke ergonomische zitoplossing past bij jouw situatie?
Een goede zitoplossing is van essentieel belang. Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel, zadelkruk of zitbal aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast online of telefonisch deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen in onze showrooms in Breda of Rotterdam vrijblijvend te testen. Gezien de huidige situatie werken wij wel op afspraak.
Waar moet je opletten bij een ergonomische bureaustoel?
Een ergonomische bureaustoel moet goed verstelbaar zijn naar jouw postuur en werkzaamheden. Het geeft je lichaam op de juiste manier ondersteunining en stimuleert beweging en variatiemogelijkheden. Comfort en ondersteuning gaan hand in hand. De basis van een goed rechtop zittende houding in iedere positie is van belang om de druk op je tussenwervelschijven te verminderen en langdurig te kunnen werken.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.