[BAC] - Homepage

Armsteun

Wat maakt een armsteun zo goed?
Een armsteun kan zorgen voor een betere werkhouding zodat je spieren niet overbelast raken en je meer comfort ervaart. De armen zullen door het gebruik van een armsteun minder gaan hangen, hierdoor zal de spierspanning verlagen. Rug, nek en schouderklachten zullen verminderen.
Wanneer is het interessant om een armsteun te kopen?
Als je armleggers van je bureaustoel niet goed instelbaar zijn of niet goed aansluiten op het bureaublad raden wij een externe armsteun aan. Langdurig werken in een verkeerde zithouding kan zorgen voor extra belasting aan de arm-, schouder- en nekspieren. Met wat kleine aanpassingen zoals een polssteun, voetensteun of laptopstandaard ervaar je meer comfort en ben je minder vatbaar voor RSI klachten.
Moeten er gaten geboord worden om een armsteun te bevestigen?
Ons assortiment armsteunen zijn eenvoudig aan je bureaublad te bevestigen zonder gaten te boren of schroeven te gebruiken. Deze armsteun is tevens geschikt voor hoekoplossingen.
Van welke materiaal is de zachte armsteun gemaakt?
De modellen die wij verkopen zijn gemaakt van lycra met foamvulling of van kunstleer met foamvulling.
Heb ik echt een armsteun nodig?
Idealiter is het om je armleuningen goed en comfortabel te kunnen instellen. Mocht dat geen optie zijn, dan is een armsteun interessant.
Moeten je polsen rusten op de armsteun tijdens het typen?
Tijdens het typen mag er idealiter geen druk op uw polsen of onderarmen worden uitgeoefend. Probeer de polsen alleen te laten rusten op de armsteun wanneer je een korte pauze neemt tijdens het typen. Een armsteun met de juiste hoogte (ter hoogte van de spatiebalk) kan ook dienen als herinnering om je polsen in een rechte positie te houden.
Bij welke klachten is een armsteun effectief?
Een armsteun geeft meer comfort bij pols- en onderarmklachten. Ergonomisch gezien is het niet het beste hulpmiddel om klachten zoals RSI en KANS te bestrijden. Maar een armsteun helpt je bij het zoveel mogelijk ontspannen tijdens de handelingen en het volledig laten rusten van de polsen, onderarm en handpalm tussen de handelingen door.
Wat als de bestelde armsteun niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.