[BAC] - Homepage

X-Keys

Hoe kan ik een muisklik programmeren onder een X-keys toetsenbord?
Het onderstaande instructiefilmpje laat zien hoe je een muisklik kan programmeren op een X-keys toetsenbord.  
Wat als het bestelde X-keys toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Ik ben op zoek naar een ander type X-keys product
Wij kunnen het gehele assortiment X-keys producten binnen 5-7 werkdagen leveren. Als het niet op onze site staat kun je ons mailen voor een offerte.
Wat is het voordeel van een X-keys toetsenbord?
Een X-keys toetsenbord kan je desgewenst links of rechts plaatsen en programmeren naar jouw specifieke wensen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Macro’s, sneltoetsen, muisklik functies en nog veel meer.
Hoe kan ik sneltoetsen programmeren op een X-keys toetsenbord?
Wanneer u ControllerMate opstart, zullen er verschillende vensters openen. De eerste waar we gebruik van gaan maken, bevindt zich standaard aan de rechterkant. Dit is ons paletvenster. Er is een kleine vervolgkeuzelijst bovenaan. Open de vervolgkeuzelijst en kies voor Controllers, als dit nog niet is gedaan. Als het apparaat verbonden is aan de computer, zal die hier tussen staan. Als je een stick verbonden hebt, zal het er zo uit zien: Klik op dit apparaat en er wordt een menu uitgevouwen, vervolgens ziet u er veel verschillende knoppen onder staan. U kunt fysiek op een knop op uw X-toetsen drukken om te zien welke welke is - degene die u indrukt, gaat branden. Nu hebben we ons programmeergebied nodig. In het hoofdvenster van ControllerMate heb je verschillende knoppen aan de linkerbovenkant. Zorg ervoor dat programmeren is geselecteerd, ga dan omlaag en kijk waar je de startpagina hebt en klik daarop. U zou nu een werkruimte aan de rechterkant van het venster moeten hebben. Je sleept je X-keys-knoppen en je programmeerkeuzes naar deze werkruimte. Om toetsaanslagen te programmeren, sleep je een knop van je controller (zoals afgebeeld hierboven). Daarna ga je terug naar je Palet-venster en klik je op het dropdown-menu. Wat we willen is de keuze van Outputs. Vanaf hier kunnen we kiezen uit Tekst, Enkele toets, Toetsaanslagen en verschillende muisfuncties. Wat we willen zijn slechts toetsaanslagen, dus we klikken op die optie en slepen deze naar de werkruimte. Het zou samen met je knop moeten werken, zoals aan de linkerkant. Nu kunt u uw toetsaanslagen programmeren! Stel dat u op Command + Option + Z moet drukken om iets te doen in een programma dat u gebruikt. Laten we de toetsaanslagenblok selecteren dat we zojuist hebben toegevoegd en een blik werpen op de linkerkant van ons scherm om ons inspectievenster te vinden. Mogelijk moet u op de knop met Keystrokes Palette drukken om het toetsenbord weer te geven. Het enige dat u hoeft te doen, is uw keys in dit gebied achter te laten. Als je wilt dat de toetsen achter elkaar tikken, zoals bij het typen, laat je het commando achter, laat dan de optie er direct achter vallen, en dan als laatste de Z. Gewoonlijk hebben mensen echter nodig dat de toetsen samen gaan, zoals in een sneltoets. Om dit te doen, moet u elke toets in het midden van de laatste laten vallen (tussen omlaag en omhoog), zoals op de afbeelding hieronder.   Om uzelf te controleren, moet u ervoor zorgen dat alle donkergrijze blokken bij elkaar zijn en alle lichtgrijze blokken bij elkaar. En dan ben je klaar! Je knop is nu die Command + Option + Z-snelkoppeling.  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.