[BAC] - Homepage

PC houder

Wat is een CPU-houder?
Een CPU-houder of PC-houder is een houder voor je computer, die je onder het bureau bevestigd of neerzet. Hiermee creëer je meer werkruimte en is je werkplek netjes opruimt. Dankzij een CPU houder hangt de PC los van de grond en verklein je de kans op schade of stofophoping.
Waarom een CPU-houder?
Door de computerkast onder het bureaublad te hangen en van de grond te halen is deze minder vatbaar voor stof of schade. Een ander voordeel van een CPU-houder onder bureau is de ruimtebesparing. Met de pc of thinclient op je bureau of bij je voeten werk je een stuk minder comfortabel.
Waar moet ik op letten bij de keuze bij een PC houder?
Bij het kopen van een computerhouder is het formaat van de PC en het draagvermogen belangrijk. Elk type CPU-houder heeft een maximaal draagvermogen. Op de productpagina vind je deze specificatie. Ergo2go heeft CPU-houders in verschillende vormen, kleuren en merken. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit computerhouders van het merk Dataflex.
Wat als de PC houder niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Wel vragen we het product in nieuwstaat retour te sturen. Daarnaast is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.