[BAC] - Homepage

Numeriek toetsenbord

Wat zijn macro’s en hoe kan ik er mee werken?
Macro's zijn voorgeprogrammeerde toets combinaties die je onder één druk van een knop programmeert. Een macro is een reeks opdrachten en instructies die u als één opdracht groepeert om een bepaalde taak automatisch uit te voeren. Op het Penclic numeriek toetsenbord kun je bijvoorbeeld onder de ‘1’ de toets combinatie programmeren om te kopiëren, en een andere knop laten plakken.
Wat is het voordeel van een los numeriek toetsenbord?
Een los numeriek toetsenbord kan je desgewenst links of rechts plaatsen. Bij geen gebruik van het numpad kan je hem helemaal aan de kant schuiven. Dit geeft extra ruimte voor de muis. De meeste compacte toetsenborden bieden een NumPad cijferblok functie aan door een FN functietoets ingedrukt te houden .
Bij welke klachten helpt een los numeriek toetsenbord?
Een los numeriek gecombineerd met een compact toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Hoe gebruik ik de FN toets op een numpad?
Bij een numeriek toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek deel op je compacte toetsenbord gebruiken.
Wat als het numeriek toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.