[BAC] - Homepage

Documenthouder

Waar moet ik op letten bij de keuze van een documenthouder?
Door het gebruik van een 2de beeldscherm en het minder werken met papieren documenten zien we de vraag wat naar documenthouders wat dalen. Zeker een positieve constatering. Maar bij veel werkzaamheden is het werken met documenten het maken van aantekeningen nog niet weg te denken. Bij de keuze van een documenthouder kun je letten op de volgende specificaties; De grootte. Hoeveel ruimte heb je op je bureau en welk formaat documenten wil je erop kwijt. Wij hebben diverse documenthouders A4, A3 in verschillende kleuren en maten. Wil je aantekeningen kunnen maken op de documenthouder Is de hoogte instelbaarheid van belang
Kan ik een tablet of e-reader op de documenthouder plaatsen?
Bij de meest kan dat zeker. Door de opstaande rand kan je gemakkelijk boeken, telefoons, tablets of e-readers ondersteunen.
Welke voordelen heeft het werken met een documenthouder?
Met een concepthouder kun je efficiënter en comfortabeler werken. Het leest een stuk gemakkelijker omdat je documenten recht voor je liggen en op ooghoogte staan. Je hoeft minder te bewegen en draaien met je rug en nek, wat de spierspanning vermindert.
Wat als de documenthouder niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.